To ani nerozmyslat ci kupit ci nie. Potrebujeme tam toe kridla a Cancelo na lavo ci na pravo presti s prehladom nasivh zaloznikov a bohuzial aj kridla.
Asi možná protože hraje dobře at dá bod nebo ne? :) ? On i v zápase kde neskoruje je z našeho utoku nejlepší, a jasně vyčnívá :). Nepočítám Cancela jako utočníka.
Hral si niekedy furbal? Toto co si tam dnes Pedri odkrutil tak sanka dole.
Velmi dolezity pohyb bez lopty. To ze nema vzdy loptu a ze nekluckuje neznamena ze je hrozny
Inak vsimli ste si rozdiel na lavo medzi Baldem a Cancelom?
Balde to vsetko vzdy pribrzdi. Cancelo vbehol do 16 jak zmyslov zbaveny a strielal alebo prihraval (presne). Neskutocny rozdiel.
Ono to sa ciastocne iba zda, dnes tam Cancelo robi vietor, lebo nehra proti 10 clennemu braniacemu sa bloku ako v La Lige, kde to "pribrzduje" rovnako ako Balde. Preto je ten futbal pozeratelny a prelieva sa zo strany na stranu. Ale hej, ked takto bude Cancelo hrat na LB, Balde si uz nezahra.
Hlavne na neho nebude treba vyvíjať tlak, všetci vieme aké začiatky mal Vini v Reale, a kde je teraz s výkonmi. Roquemu bude treba dopriať čas, trpezlivosť a verím tomu, že sa nám odvďačí v budúcnosti.
Boze, mudry si jak Brusel:D Kazdy zapas je iny. Ked si si vsimol dnes Porto nebranilo v 10 jak v La lige. Do otvorenejsej obrany vzdy utocime ovela lepsie, bohuzial takych zapasov je cim dalej tym menej.
Som presvedceny, ze nie tak casto, s vynimkou talianskej ligy. V La Lige sa to stava nie len trendom ale mam pocit, ze proti nam vyuzivaju hlboky blok o to castejsie hlavne kvoli profilu nasich hracov. Nasi hraci su skveli technicki, ale nevynikaju fyzicky a v hlbokom bloku si nie su schopni urobit vacsi priestor pri nabehoch / v sestnastke. Nie je to ospravedlnenie, len poukazujem na to, ze fyzicky odstavit nasich hracov nie je taky velky problem ked to porovnavm s hracmi anglickych top timov, Bayernu, Realu...Myslim, ze to je aj dovod, preco proti nim tak casto timy nehraju ultimatnu obranu.
Chápu tvůj pohled na věc. Ale je potřeba si uvědomit že soupeř vždy z velké části hraje to co jim druhý tým dovolí. Dneska bylo podstatně méně přihrávek dozadu a zbrděných akcí, tím pádem má obrana soupeře mnohem míň času na návrat a srovnání se.
Uplne suhlasim s tym, ze mozes hrat len to, co ti super dovoli. Dnes nam predsa Porto umoznovalo utocit do volnejsej obrany, lebo nebol tak huste sformovany, vzdialenost hracov od seba bola vyssia a kedze hrali utocnejsi futbal tak aj hustota pred ich pokutovym uzemim nizsia. Bol to predsa markantny rozdiel oproti ligovym zapasom. Je rozdiel, ci po zisku lopty ma super na svojej polovici 10 hracov alebo 6-7. Nemyslim si, ze nasi utocnici v ligovych zapasoch po zisku lopty schvalne sabotuju svoje pokusy o utocenie a prihravaju to dozadu, je to tym, ze im to nedovoluje super.
Nastastie vyradovacka je o 3 mesiace skoro.. Maju tolko casu sa z toho dostat a trocha sa spamätať.. inak to bude pruser. A to aj v lige.. vobec by som si na nás teraz nestavil, ze sa buduci rok ukážeme v LM na základe zápasov aké hráme v lige.
Za mna dnes najlepsi hraci Cancelo, Frenkie, Araujo, Pena, divaci. Trochu sa prebudili Felix a Raphinha, pre ktorych je dat gol ako vyliezt na Kilimanjaro. A postup je vo vačku!
A aké alternatívy ? Lebo keď sa pozrieš na náš tím tak alternatívy máme jedine na stopéra ale inde nie. Ja si tiež veľa krát poviem, že by sme mali striedať a potom pozriem na lavičku a tam nikto nie je.
Ferran predsa hrava...a na pozicii, kde ma ovela viac priestoru ako Lewy, ktory je na hrote osobne braneny. Ferran tie lopty dostava a aj napriek tomu nevymysli zhola nic. Vitor Roque je uplna nutnost.
A Lewu za Ferrana (normalne po mijulej sezone mi je az trapne nieco take napisat ale asi je to tak 😂)
Velmi dolezity pohyb bez lopty. To ze nema vzdy loptu a ze nekluckuje neznamena ze je hrozny
Balde to vsetko vzdy pribrzdi. Cancelo vbehol do 16 jak zmyslov zbaveny a strielal alebo prihraval (presne). Neskutocny rozdiel.