Raphinha toho veľa nevniesol. Šak ani sám nevedel kde má hrať pri tej Xaviho taktike. Nechápem ale na ktorú riť tam furt necháva toho zasrana. Ďalší zápas kde len strácal loptu za loptou. Preradiť do Juvenilu toho Yamala. Hrozný odpad
Asi si za celý zápas nevšimol, že akonáhle dostal Yamal loptu, tak bol jednoznačne zdvojený... Takže nič iné ako vyskúšať a stratiť loptu, poprípade naspäť nahrať, nemohol.
No hrozný odpad je určite trochu úlet, ale pravdou je, že tá Xaviho bezhlavá dôvera jamalovi skôr ubližuje podľa mňa. Všetko ma svoj čas. Nechávať hrať 16r sopliaka cele zápasy a to neustále prirovnávanie k Messimu je veľmi zlá stratégia.
Jeho hraci čas by mal byt max 10-15 min na konci zápasu..
Admin, zhrešil som, ospravedlňujem sa, nevedel som že az také prísne pravidla tu sú, beriem to, sorry. Môj koment ale vymažes a toho provokatéra neadekvata necháš tak? Ten dole mi nadáva do primitivov, reakcia žiadna? Koho som ja urazil a hlavne čím, že som povedal že 16r chlapec je sopliak, to fakt!? Máj rovnaký meter pre všetkých..
Lukáš ak na to nemá tak čo tam robí? Absolútne hrozný celý zápas. Proste je odpad. Nemá na A tím ani zďaleka. A ako napísal kolega dole. Slepá dôvera a zas Xavi hľadá nejakú "ikonu" ako bol Messi a neskôr takto vybratý Fati. Proste dáva prednosť hráčovi čo reálne odohrá nič, stráca loptu za loptou a už keď pošle center tak ani netrafí 16tku. Absolútna hrôza. A táto Vaša zaslepenost a Marketing Barcy na 16r. chlapcovi. Nasmiech.
Z Yamala veľmi skoro (po niekoľkých zápasoch) urobili umelú vychádzajúcu hviezdu a prirovnávajú ho k Messimu. Lenže Messimu sa on nikdy ani len nepriblíži. Aby mu tá umele vyvolaná sláva viac neublížila ako pomohla!!! Napriek tomu, že sa mu hra nedarí nazvať hráča základu Barce sopliakom napriek jeho veku je veľký primitivizmus!!!
Jeho hraci čas by mal byt max 10-15 min na konci zápasu..