Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Nerad to říkám, ale koeman se mi líbí více než Xavi, koeman nemel takový tým, co má xavi… sorry, ale xavi je zatím na out
Inšpiroval ma kamarát, ktorý charakterizoval hru City s Chelsea a hru Barci. Jeho hodnotenie je krátke, ale pravdivé.........Hráči z Anglických mužstiev prihrávajú hráčom, ktorí sú v behu a hráči Barci naopak prihrávajú spoluhráčovi, ktorý stojí! Preto v PL nevidno hru na hádzanársky spôsob, pomaly a nepresne, ale tam si hráč môže vyberať spoluhráča, ktorý je v pohybe a ohrozuje súpera buď prienikom, alebo do kombinácie. Aké jednoduché, ale podľa mňa výstižné. Bože, kedy sa takúto jednoduchú vec podarí pochopiť Xavimu..............
Jergus1 naprosto souhlasím...já vždy se xaviho zastával ale ty jeho chyby poslední dobou to je v každém zápase každý to musí vidět,asi nejsem jediný kdo začíná mít pocit že xavi na Barvu prostě nemá,nikdy nekončící tikitaka, zakázané střílet ze středních vzdálenosti a hráči bez pohybu....takhle zle jsme už XXX nehráli. Xavimu strašně chybí sebereflexe evidentně