Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-11-12 19:00:01
Nerad to říkám, ale koeman se mi líbí více než Xavi, koeman nemel takový tým, co má xavi… sorry, ale xavi je zatím na out
2023-11-12 19:35:18
Inšpiroval ma kamarát, ktorý charakterizoval hru City s Chelsea a hru Barci. Jeho hodnotenie je krátke, ale pravdivé.........Hráči z Anglických mužstiev prihrávajú hráčom, ktorí sú v behu a hráči Barci naopak prihrávajú spoluhráčovi, ktorý stojí! Preto v PL nevidno hru na hádzanársky spôsob, pomaly a nepresne, ale tam si hráč môže vyberať spoluhráča, ktorý je v pohybe a ohrozuje súpera buď prienikom, alebo do kombinácie. Aké jednoduché, ale podľa mňa výstižné. Bože, kedy sa takúto jednoduchú vec podarí pochopiť Xavimu..............
2023-11-12 20:34:48
Jergus1 naprosto souhlasím...já vždy se xaviho zastával ale ty jeho chyby poslední dobou to je v každém zápase každý to musí vidět,asi nejsem jediný kdo začíná mít pocit že xavi na Barvu prostě nemá,nikdy nekončící tikitaka, zakázané střílet ze středních vzdálenosti a hráči bez pohybu....takhle zle jsme už XXX nehráli. Xavimu strašně chybí sebereflexe evidentně