Nič v zlom ale xavi je tiež poriadne tupé vemeno vie že super hra na hrote 193cm gorilu čo má stavbu tela ako tank a arauja dá hrať na pravú obranu génius storočia
Popravde my máme v mužstve len 3 hráčov svetovej kvality momentálne a to sú ter Stegen araujo a de jong zvyšok sú absolútne predajný priemeraci ktorý nemajú na to hrať v Európe na najvyššej úrovni alebo hráči po zenite
Však ten začal upadať už minulú sezónu v druhej polovici a dôvod je jednoduchý prídu tu hráči fyzicky nadupaný z iných ligu a po barcelonských tréningoch začnú postupne odchádzať stalo sa to už veľa hráčom proste v Barcelone sa trénuje bago v iných kluboch sa maká a potom ešte ide do posilky najlepšie to kedysi povedal van persie keď prestúpil z arsenalu do man united že rozdiel v tréningoch bolo ako tréning pre chlapcov a tréning pre chlapov
Bez pohybu sa futbal hrať nedá ... my začíname zozadu akciu a päť hráčov stojí a pozerá sa že čo sa ide diať , žiadna ponuka na prihrávku ... a ešte najhoršie s takýmto súperom keď sú všetci stiahnutý v obrane a my sa pohybujeme ako keby bolo 4:0 😂
Nuž, keď beháš, je vysokopravdepobné že skor spadneš ako keď stojíš. Konečne si treba naliať čistého vína - Xavi na to jednoucho nemá. Takticky i strategicky prakticky 0 bodov. Nevie motivovať hráčov. A čertvie, ako je to na tréningoch...
Nemusel by být,rozhodně tiky taka stylem dokážeš lehce zničit tým který má lepší hráče než ty, ať už vysoké,hbité nebo vysoké ale musíš ho hrát směr jejich brána rychle, nebo v pohybu, né na místě.
je to tak. aresenal a city hraju nieco take. ale tam je v utoku ponuka. prihravky su rychle, presne, kvalitne, casto vertikalne a nie ako ta nasa pomala vlacna rozohravka proti ktorej sa musia superovi obrancovia nudit
Podla mna to nieje kvalitou timu ze hrame napicu , praveze si myslim ze mame kvalitu na vsetko ale co je uplne zle je xavi, jeho taktika, nemame lídra ako Ramos, kimmich, KDB a co ja hlavne je ze hrame pojebanu hádzanú kde sa kazde mužstvo len záver v obrane a ked niesu jebly tak to búrania a potom z náhodného utoku majú daleko vacsiu sancu na strelenie gólu ako my
Dal by som jim pozerať tento futbal za trest dookola, behaju jakeby ťahali furik s betonom a tie prihravky dozadu by som zakazal čo oni trenuju na tych treningoch?
Je to blamáž, a to veľká. Opäť by som zdôraznil chybné rozhodnutie Xaviho a nepripravenosť na súpera. Arauja dať hrať napravo a Koundého na stopéra proti tomu hroťákovi je extrém. Nechápem tie pretiahnuté centre na Yamalovu pravú stranu. To, čo čakajú? Že maličký Yamal tam prehlavičkuje dvojicu ich hráčov? Pedri slabota, Fermín dnes tiež nič extra.. Ale poďme obhajovať Xaviho, pretože vyhral la ligu s nami minulý rok, keď Real strácal body kade-tade.. A je smutné, že čím dlhšie sú u nas posily, tak tým slabšie hrajú. Cancelo po príchode? Dokonalosť skoro, teraz, snaží sa, ale určite má na viac, Gundo čím dlhšie je tu, tak tým viac hrubiek robí, ale on sa aspoň ako jediný z našej zálohy nebojí poslať center dopredu... Félix, to isté ako Cancelo a smutné je, že aj s takým výkonom ho možme označiť za nášho najlepšieho hráča.
Cancelo je skvela posila. takmer kazdy zapas zahra minimalne dobry standard, casto ovela viac a to hra kazdy zapas a este ho Xavi dava na vsetky mozne posty
Xavi Out... Stále si bude hrať ten jeho spomalený systém na milión prihrávok bez strely ktorý fungoval pred 20 rokmi pritom svetový futbal nám uteká každým dňom
Neviem si pomôcť ale mne sa viac páčil Koeman ako Xavi. Určite skúsenejší a vynaliezavejsi. Nemal Lewandowskeho, mal Luuka de Jonga. Luuka de Jonga vole....
Messi bol doslova to jediné čo mal... Náš útok bol v takom stave že tam musel niekedy alternovať Dest na krídle. Pod Xavim začal klub aktivovať páky a doslova tak predávať svoj "majetok" aby sme doniesli Xaviho vysnívané posily za účelom krátkodobého zisku/úspechu... a potom si človek zapne televíziu a vidí tam toto...
A to bolo reči, keď tu zopár z nás obhajovalo Koemana. Nebol ideálny, ale prišiel v najhorších časoch a potiahol klub aj keď bez väčších trofeji, ale nepadli sme ako United napr… Xavi prišiel. Klub vynaložil milióny ako bolo povedané. Popredaval čo sa dalo a?
2 tituly? Ten jeden bol na jeden zapas, a druhy sme dosiahli ani Xavi nevie ako. Som rad, samozrejme, no treba si uvedomit, kolko hracov si Xavi vyziadal a ako zle hrame. A to Laporta udajne chcel Felixa, nie Xavi... Asi jedina vec, za ktoru by som Laportu chvalil.
Na tiki taku potrebujes specialnych hracov a taky uz tu nie su.Muzstvo je vyborne poskladane.Jedinou chybickou krasy je trener.Chcem byt trendy a angazujeme trenera,ktory za celu karieru hral jednym a stale tym istym stylom.Ja by som Xaviho prepustil okamzite inak sezona nedopadne dobre.Musime zacat hrat moderny futbal a nie stat na mieste
Dúfam že nie lebo ak hej tak treba ísť k očnému... Yamal mal podlomené kolená tak 5 metrov pred tým ako prišiel k hráčovi Alavesu a dúfam že si na niečo takéto nebude zvykať
Onlajny 59. minuta: "Ožilo také publikum, které žene Barcelonu za obratem v utkání." Len frustrovani komentujuci na forcabarca este neprisli na to, ako sa ma fandit svojmu klubu. Uz tu niektori ospevuju Koemana, mozno sa dozijem takej silnej retrogradnej amnezie, ze budu ospevovat Bartomea.
Ak ten zápas sleduješ len cez komentáre na Onlajny tak to vysvetľuje tie ružove okuliare. Možno ťa to prekvapí ale byť fanúšikom neznamená slepo pritakávať a báť sa vysloviť kritiku aj keď niečo očividne nefunguje...
Ronald94, absolútne s tebou súhlasím! Slová, ktoré podporujem: Možno ťa to prekvapí ale byť fanúšikom neznamená slepo pritakávať a báť sa vysloviť kritiku aj keď niečo očividne nefunguje...
Ale ja nehovorim nic o zakaze kritizovania, asi ste ma nespravne pochopili. Hovorim o tom, ze keby kritika kvitla, tak ste ako orgovány. Kritizovat je to najjednoduchsie co sa da robit, preto to vacsina ludi robi 90% + svojho casu.
Z toho, čo som pochopil, tak zápas si reálne nevidel Cule... Ver tomu, že tá kritika bola na mieste... Barcelonu v prvom polčase naozaj nebolo veľmi za čo chváliť (trénera už vôbec). Reálne až v 34.? minúte si všimol, že Kounde horí na stopérovi, a až vtedy sa rozhodol vymeniť Arauja za Koundého na stopérovi... Nebyť tragických zakončení hroťáka súpera, tak v 30. minúte prehrávame minimálne 3:0, a nie, naozaj nepreháňam. A teraz otázka s tým spojená, keď budeme hrať proti Bayernu a zakončujúcim hráčom bude niekto s väčšou kvalitou, nebude už vtedy neskoro na zmenu postu?
Kritika posúva ľudí ďalej, samozrejme tiež nie som zástancom tých výplodov, kedy tu ľudia nadávajú vulgárne na hráčov, ale zas si netreba ani zakrývať oči pred chybnými rozhodnutiami trénera, ktoré sa opakujú poslednú dobu každý zápas, a taktiež ani pred hrubkami našich opôr..
Ano zapas som vynimocne cital len z onlajnov, lebo stream nesiel. No nehovoril som len o vcerajsom zapase, ale o vsetkych zapasoch. Sem si chodia " fans" len zanadavat, iba sa okomentuje to, co vsetci vidime a hodnoti sa to. Napr. ze mal Kounde vcera problemy (slabe slovo) s utocnikom vidime vsetci, ale nepridem si tu nanho zanadavat, on preto nezacne hrat lepsie a ludom na tomto fore to tiez nepomoze. Zbytocne. Ziadna analyza, originalna myslienka, zamyslenie, len hejt. Vacsina prispevkov nema ziadnu pridanu hodnotu. Podme vymenit vsetkych co hraju na hovno a trenera kazdy pol rok, vyborny napad. Treba byt trpezlivy a pockat. Netreba z hracov robit hlupakov, podla vyjadreni kazdeho jedneno z nich su na dobrej ceste, spokojni s treningovymi jednotkami, timom, trenerom, kazdym. Minuly rok vyhrali 2 tituly nech si o tom mysli kazdy co chce. Krizu bude mat za sezonu kazdy tim, kazdy jeden, v La lige i v Europe. Lebo sezona je brutalne narocna a dlha. Tituly nevyhrava ten, kto nema krizy, ale ten kto hra v dlhej sezone najkonzistentnejsie. A my teraz hrame sice posledne 4 zapasy naprd, ale dari sa im aspon vyhravat. Treba byt trpezlivy. Samozrejme, ze ked to takto bude pokracovat, Xavi ako trener nevydrzi.
Konkretne taky Kounde, nebolo to tak davno kedy bol nas najlepsi stoper tyzdne / mesiace, potom sa zranil a teraz sa vratil 2. zapas po zraneni a robi chyby jednu za druhou. Problem nie je Kounde, udrzat si taku uroven cely rok ako zo zaciatku sezony je extremne tazke a zvlast po zraneni. Mam ho ist teraz za to hejtovat? Ved on vie, ze to posral:D Vsetci to vieme. ked to bude posierat dalej tak vypadne zo zakladnej 11ky, hotovo. Problemom su ocakavania fanusikov, ktori uplne sterilne hodnotia vykon hraca z 2-3 zapasov bez kontextu. A mozeme ist tak jeden po druhom. Veci sa maju tak, ze bez penazi a bez Messiho bude nas futbal ovela vyrovnanejsi ostatnym timom, nebudeme dominovat neustale, budeme tituly jeden rok vyhravat a iny nie. Ak niekto ocakava kazdy rok tituly (v mnoznom cisle) aj dobru hru tak nech vymeni hlavu alebo tim. Ak to vyjde bude to mega uspech, ale ocakavat to je uplne absurdne.
Ten chudák ani nevie ako vybojoval tu penaltu, keby lepšie spracoval tu prihrávku, tak sa stavím že netrafi bránku a ľudia v horných radoch za bránkou sa bijú o loptu
Naco tam ide dávať boha zasa romeua čo ide brániť 2:1 ? Čím skôr sa xavi bude pakovat tým lepšie pre klub a nech s ním idú aj jeho španielsky kamaráti romeu Alonso martinez
Asi si nepamatas, ale Pedri bol zraneny cez 2 mesiace, mozno ma problem odohrat 90 min...po druhe podla onlajnov (straem mi nejde) ani Pedri dnes nehra svoj zivotny zapas. Ale mozem sa mylit, mozno je to tak ako pises a Xavi uprednostnuje Romuea pred Pedrim, to dava vacsi zmysel.
Nepáči sa mi, že v momente, keď otočíme zápas, tak začíname brániť, útok absolútne vypúšťame... Všetci dobre vieme ako vyzerá naše bránenie ku koncu zápasu, je to také kostrbaté, kedy si súper vždy vypracuje nejakú tú šancu (väčšinou nie len jednu)... A aj tak to robíme.. Na to podľa mňa čoskoro doplatíme, snáď sa mýlim..
Kto trochu rozumie futbalu, tak ten, ako i ja, sme videli už po piatich minútach hry ako Kounde na poste stopéra horí pri súbojoch s útočníkom Alavesu a Araujo musí ísť na svoje miesto! Xavimu to trvalo 35. minút aby to pochopil!!!!!!! Hodnotiť hru Barci nebudem, aby som nedostal nálepku, že len kritizujem...........ale nielen podľa mňa, ale i iných prispievateľov na tomto fóre sa na taký futbal, ako hrá Barca, nedá pozerať! A teraz môžete do mňa búšiť...........
Vsetci, co nie sme autisti a videli posledne zapasy asi budu suhlasit, ze to bola uplna katastrofa. Ale nemuselo by to este automaticky znamenat, ze si sem prideme vsetci len zap*covat, jak sa nam nedari a kazdeho treba vymenit. Po prve ten hrac preto nezacne hrat lepsie a po druhe ziadnemu fanusikovi to tu tiez nepomoze (a mozno niekoho noveho aj odradi od skutocneho fandenia). Uz sa chovam jak admin viem, mojim zamerom tu neje zuslachtovat diskusie. No len jeden priklad za vsetky, ked roky citam prispevky fanusikov Madridu na ich webe po zapase (vyhratom alebo prehratom je jedno), su vacsinou oproti tym nasim , ked to zvelicim, bakalarskou pracou - castokrat zaujimavou, nad ktorymi sa da aj premyslat. Tie nase su prevazne jak hrach o stenu hadzat a clovek si pri nich predstavuje typka s popcornom a ocakavanim ze Barca tam da 5 kuskov a ked nie stoji to cele za hovno...
Ved to chceme vsetci, nie? Len si tu podaktori zamienaju kritiku a hejt. Rozdiel je jednoduchy. Kritika ta moze posunut vpred, hejt v ziadnom pripade. U 90% prispevkov v diskusii netusim, ako by mohli prispiet k tomu, aby to zlepsilo fanusikovsku zakladnu / pomohlo hrat timu lepsie. Clovek sa nad tym ani nezasmeje ani nezamysli. Zbytocne komentare:)
Kritika posúva ľudí ďalej, samozrejme tiež nie som zástancom tých výplodov, kedy tu ľudia nadávajú vulgárne na hráčov, ale zas si netreba ani zakrývať oči pred chybnými rozhodnutiami trénera, ktoré sa opakujú poslednú dobu každý zápas, a taktiež ani pred hrubkami našich opôr..