Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-10-29 14:26:34
Ono je pekne, ze sme ich 60 min valcovali ale futbal sa hrá 90 min a na konci sme aj tak bez bodu
2023-10-29 14:30:23
Také vyjadrenia nech si nechá.....on nám prehral zápas svojimi geniálnymi striedaniami. Anceloti na nás zareagoval, skoro striedal a správnych hráčov, toto by sa mal Xavi učiť ešte.
2023-10-29 14:31:03
Myslim ze real ma ohromne tazku seriu lalivovych zapasov za sebou,teraz ho čakajú slabší superi,do vianoc bude v čele a v januári si myslím pride mbappe a to uz bude real inej sily ako dnes, všetko tomu nasvedčuje,psg dostane nejake peniaze a real vysnívaného snajpra,zrejme pride este niekto do obrany,vidim nasu situaciu v bojino titul blede momentálne
mito669 Premium
2023-10-29 14:33:51
Čím ďalej tým viac mi lezú tieto jeho vyjadrenia na nervy. Taký tréner by už mohol vedieť že zápas trvá do posledného hvizdu. Tých 60 minút to bol taký valec že vďaka ich chybe padol jediný gól Barcelony. Tiež žiadna sebareflexia a ani sa nečudujem že hráči nemajú motiváciu, tam ich mal po zápase poriadne zhukat a nie takto drístať do médií, ľudia mu to už nežerú.
2023-10-29 14:54:38
A už je to tady. 🤣🤣🤣
2023-10-29 14:55:41
Nepremýšlal Xavi, že by sa dal na hokej? tam by tých jeho 60 min. mohlo teoreticky stačiť. Oveľa viac by som ocenil keby sa k tomu postavil ako chlap a proste povedal to že striedania nevyšli a nech sa pri tom pre mňa za mňa vyhovára aj na zranenia ... je mi to jedno. Ale tieto reči o 60 minútovej dominancii mi prídu odveci.

Ďalšia vec je čo píše Peter o trochu vyššie. Áno je to maratón ale ani ten sa pre nás nevyvíja extra dobre keď zvážime, že Real už hral proti každému z aktuálnej TOP 5. Proti Girone, nám a Atleticu dokonca vonku. My sme zatial hrali len proti RM...
2023-10-29 15:11:27
akej geniality bellinghama?? Taky Gavi hral ovela lepsie. Bellinghamovi vysla jedna strela z dialky a k druhemu golu sa dostal ako slepe kura k zrnu.
2023-10-29 15:51:08
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Akoby som počul Starého Wiessa 🤣 Všetko je super vidím v tom pozitíva , len výsledok hovorí niečo iné ale to je fuk . Keby hral môj skrachovaný synček tak vyhráme rizdieľom triedy... Limasoll 🤣 Lille 🤣
jirkam Premium
2023-10-29 15:52:00
Jaký rozdíl mezi slovy Gundogana a Xaviho!!!
2023-10-29 16:29:21
Strasne kolko negativity na tejto stranke ved mozno xavi chce len udrzat pozitivnu naladu alebo ako to povedat nech neklesnu na duchu co im mal vynadat do zebrakov ci co ?
2023-10-29 18:38:49
Práve som dopozeral Manchesterské derby a tam som videl ako hráči City dokázali prevalcovať súpera! Dokonca v posledných minútach dokázali svojim pohybom úplne rozvrátiť hru ManU. Nedali im možnosť získať loptu, ponúkali sa svojim spoluhráčom.......skrátka dokázali, že po stránke kondície je City oveľa ďalej ako naša Barca.........a neuznávam, ak tu niekto bude oponovať zranenými hráčmi, či slabou lavičkou Barcelony. Bude to asi slabou trénovanosťou našim trénerským štábom.
2023-10-29 18:59:13
🗣Xavi: "We need 5 or 6 chances to score a goal, while Real Madrid scored 2 goals from 2 and a half chances."

Xavi: "Honestly, I think we deserved to win, but this is what happens when you miss chances against Real Madrid."

Xavi: "We did not lose because of the referee, we lost because we were not effective."

Xavi: "Even a draw wouldn't reflect what we saw on the pitch. I think we played a game to win but we lost, a bad result although I think we played a good game. It's hard, but the goal is to win the league and this isn't over."

Xavi: "I respect and admire Vinícius. I told him it wasn't a foul and I caressed him."

Xavi: "I think our plan worked well, but we lacked effectiveness."

Xavi: "Maybe I'm exaggerating a little at first review, but I think we deserved the victory. We should have scored the 2-0, and if you don't, Real Madrid will kill you."

Xavi: "65 good minutes from us, 1 goal. 25 good minutes for them, 2 goals. We were not effective. It's as simple as that."

Xavi: "Gavi had a defensive role to recover the ball and play aggressively. He controlled Madrid very well."

Xavi: "The fact is that Real Madrid created very few chances. A shot from outside the box and a rebound from a cross. We were unlucky."

Xavi: "This is only round 11 of La Liga. We must be patient and continue working. The team played well."

Xavi: "The players in the dressing room are talking about a potential penalty kick. I don't know, I didn't see it. It's not important. We didn't lose because of that. We lost because we were not effective."

Xavi: "From my position, I think that their victory is undeserved. Our game took a step forward."

Xavi: "Perhaps fatigue affected us in the second half. We started well, applying high pressure, controlling the match, getting chances... It's unfortunate."

🔹️Do you have any advice for Vinicius?

Xavi: "No. I'm not his coach. It was a funny moment between him and I. There was no tension."

Xavi: "Gavi was sensational. He played a great match. He's the soul of the team. Today, he played more as a pivot and he did very well. He gives us the intensity that is fundamental in this team."

Xavi: "Bellingham is a great footballer of course, and he made the difference. In the second goal, he runs late into the box, and we had talked about that play before the match. It's our mistake when defending."

Xavi: "Bellingham is in a state of grace. Every ball falls to him, every rebound... He's very confident right now because everything is going his way."

Xavi: "Last year after losing at the Bernabeu we were 3 points behind. This time, we're 4 points behind."

Xavi: "Fermin is an exceptional player that can be a Barça player for many years to come."
2023-10-29 19:02:25
Převálcovali jsme je 1:2. 😁😁😁
2023-10-29 20:02:39
S takou marockou sme hráli viac než dobře . Uvidíme ale Real štastie raz opustí . Keby tam bol Frankie a Pedri možno by to stačilo .
2023-10-30 06:28:29
Toto je rozdiel medzi xavim a velkymi trénermi ako guardiola a klop xavi vypúšťa alibistické bludy o 60 minútovej pasáži zápasu a zvyšný dvaja by hráčov zjebali pod obraz boží v Barcelone nech sa spamataju a konečne nech začnú tvrdo kondičné trénovať lebo európsky standart je behať 90 minút a hráči ktorý to fyzicky nezvládajú alebo budú kôli tomu stále zranený nech ťahajú do preč z tohto klubu lebo nás je schopné zatlačiť aj absolútne priemerné mužstvo a dať na gól kedy budú potrebovať na konci zápasu lebo naši hráči nevládzu behať