My to zial mame vo zvyku "valcovat" superov pocas 60 minut a potom nas bud len scasti alebo uplne prevalcuju. Xavi si zrejme viac ceni snahu s pripadnym konecnym zlyhanim ako konecny vysledok a celkovy vykon.
Bola to smola ako sviňa prestaňte už plakať a nakladať
Za stavu 1 : 0
2x tyč + ta pencla na arauja
1 z týchto 3 momentov keby sa nám trochu šťastia priklonil tak by to už nepustili , ešte by aj nejaký gól pridali, zápas by bol iný, xavi to spravil dobre
Za Xaviho hráčskej éry sme tiež tímy valcovali 60 minút. Rozdiel je v tom, že za tých 60 minút sme si vytvoril 3-5 gólový náskok, keďže tam boli Messi, Eto´o, Henry, Villa, Pedro, Suarez, Neymar...pre mňa najväčší rozdiel medzi Barcou teraz a Barcou 10 rokov dozadu je ofenzíva. Ferran a bohužiaľ aj Lewandowski sú často na ihrisku stratení. Raphinha sa snaží a dáva maximum, ale nedá za sezónu 25g a 10 asistencií k tomu...V podstate sa mi najrozumnejšie javí Felix, ktorý sa podľa mňa do Xaviho systému hodí, vie sa uvoľniť na malom priestore a kvalitne vystreliť.
Súhlas, aj keby nevyhrame titul xaviho by som aj tak nechal a to co aj povedal bolo správne nemôže psychicky dojebat hráčov od toho sú starší hraci kapitána resp ako gundogan. V dnešnej dobe tréner musí byť aj diplomat,lebo potom to bude jak v united :D
Táto generácia keď sa doplní správne a odídu ti neefektívne hraci tak výhra 7 titulov v 10 rokoch a bude dobre :)
Také vyjadrenia nech si nechá.....on nám prehral zápas svojimi geniálnymi striedaniami. Anceloti na nás zareagoval, skoro striedal a správnych hráčov, toto by sa mal Xavi učiť ešte.
Myslim ze real ma ohromne tazku seriu lalivovych zapasov za sebou,teraz ho čakajú slabší superi,do vianoc bude v čele a v januári si myslím pride mbappe a to uz bude real inej sily ako dnes, všetko tomu nasvedčuje,psg dostane nejake peniaze a real vysnívaného snajpra,zrejme pride este niekto do obrany,vidim nasu situaciu v bojino titul blede momentálne
No tak nevyhrame titul tento rok žiadny. Spravia sa nejaké male zmeny ako top cdm , lepší zastup na LB, lepší hrot (lewa po pol roku total vajca ten keď chcel zlatú loptu tak ako nvm za co ) , mladasi dozreju a ideme rovno pre treble
Čím ďalej tým viac mi lezú tieto jeho vyjadrenia na nervy. Taký tréner by už mohol vedieť že zápas trvá do posledného hvizdu. Tých 60 minút to bol taký valec že vďaka ich chybe padol jediný gól Barcelony. Tiež žiadna sebareflexia a ani sa nečudujem že hráči nemajú motiváciu, tam ich mal po zápase poriadne zhukat a nie takto drístať do médií, ľudia mu to už nežerú.
Mierna prevaha doma sa da očakávať,nahodny gol mam.pomohol,ale ked real pridal rýchlostný stupeň,nam sa rozsypala prevodovka,podlednych 30 minut mal jasne v rezii,zrazu chybala kvalita,ostala iba bojovnosť
Je vtipne, ked si clovek cita komentare zo zapasu na halamadrid ako na to reaguju ich fans. Nadavaju na ich hru, Ancelottiho vyhadzuju za nevyrazne vykony od zaciatku sezony, pisu ako sme nad nimi dominovali aj bez Pedriho a Frenkieho 3/4 zapasu a bez Bellinghama by neviedli La Ligu ani omylom. A potom clovek cita komentare na forcabarca a vidi tu toto. Uplne ine vesmiry.
Odkedy sa hra futbal na dominanciu ? Mozes mat aj 90% držanie lopty a prehrať. Počítajú sa góly a hlavne body. Dominancia na titul rozhodne nestačí. Aj posledný zápas LM dominovali a na konci sa triasli o výsledok ak toto niekomu stačí tak dobre ale ja uprednostňujem radšej body pred dominanciou
Cule90- áno píše sa aj že výkon je nevýrazný lebo aj je ,kopu fans sa rozčuľuje na to že Real vždy začne v druhom polčase až hrat a že sú tam hráči čo im bolo sľúbené hrat a tak niekedy aj musia hrat. Camavinga nepochopiteľne nehrá furt od začiatku lebo väčšinou keď hra je to iné tempo. Je dosť zradne zaradiť vyšší rýchlostný stupeň až v druhej polke a Real to takto robí už dlhu dobu,problém je v tom že ak náhodou super vie strieľať goly a dá 2 v tom prvom polčase tak sa to dosť zle doháňa . Další problém je LB-v tom systéme čo hra Real je to moc dôležitá pozicia lebo kraje obrany musia úročiť a my mame LB na nízkej úrovni. Vyčítajú mu aj malú rotáciu . Na druhu stranu zo 14 zápasov vyhral 12 a to má odobraté kopu vonku na ťažkej pôde . To že ti ťahá Bellingham sa netreba čudovať niekto vždy ťahá a práve Carlo A jemu prispôsobil tu hru. V BVB nedal polku gólov ani z ďaleka a práve Carlo z neho urobil čo teraz je a spoluhráči ,má volnost na ihrisku atd atd.
Nikdy nevyhovies všetkým fans.
Niekedy Mourinho povedal že Real hra ako Federer- vie kedy má zabrať a kedy odpočívať ,to sa ale moc fans nepaci keďže chcú dominanciu počas celého zápasu.
Stalo sa to psg s mbape neymar messi , stalo sa to city s Pepom a veľmi silným mužstvom
Ale tu odborníci vyhadzujú xaviho keď mal pol mužstva zraneného
Nikto nie je bez chyby ani xavi, ale myslíte že anceloti alebo pep , mourinho hocikto by lewu nedal ?
Co ma povedať? Mam na lavičke samich kktov lebo top hraci sú na tribúne? Alebo ze za lewu sme vysolili 60 mega na 6 mesiacov a odvtedy hra pizzu?
Nepremýšlal Xavi, že by sa dal na hokej? tam by tých jeho 60 min. mohlo teoreticky stačiť. Oveľa viac by som ocenil keby sa k tomu postavil ako chlap a proste povedal to že striedania nevyšli a nech sa pri tom pre mňa za mňa vyhovára aj na zranenia ... je mi to jedno. Ale tieto reči o 60 minútovej dominancii mi prídu odveci.
Ďalšia vec je čo píše Peter o trochu vyššie. Áno je to maratón ale ani ten sa pre nás nevyvíja extra dobre keď zvážime, že Real už hral proti každému z aktuálnej TOP 5. Proti Girone, nám a Atleticu dokonca vonku. My sme zatial hrali len proti RM...
Tak ako náš Gundo . Na šťastné góly 1:1 . Oni strieľajú z diaľky a vyšlo im to . My prihráme nazad nášmu brankárovi z pred ich 16ky a stojíme na mieste.
No asi preto lebo mu stačia 2 strely na 2 góly... ma asi teda geniálny čuch na góly, postavenie, čítanie hry a prehľad. V 20rokoch je to geniálne. Zatiaľ čo na opačnej strane treba 10 strieľ na jeden gól... vidíš v tam ten rozdiel ?? Inak nemal ho Gavi na osobke?? A aj tak dal 2 góly. Aj Messi bol často zápas neviditeľný a potom vedel rozhodnúť.
normalne mu nestacia 2 strely na 2 goly. Vcera mu to vyslo. Gavi ho na osobke nemal. Bellinghama ides porovnavat s Messim?? No zbohom :)) Messiho genialitu bolo v zapasoch vidiet aj ked neskoroval. Vcera okrem 2 golov kde bolo viac stastia ako schopnosti neukazal vobec nic, ale ked ti to aj tak staci na to aby si mohol povedat ze hral genialne, tak mas velmi biedne naroky :)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Akoby som počul Starého Wiessa 🤣 Všetko je super vidím v tom pozitíva , len výsledok hovorí niečo iné ale to je fuk . Keby hral môj skrachovaný synček tak vyhráme rizdieľom triedy... Limasoll 🤣 Lille 🤣
Strasne kolko negativity na tejto stranke ved mozno xavi chce len udrzat pozitivnu naladu alebo ako to povedat nech neklesnu na duchu co im mal vynadat do zebrakov ci co ?
Pri tom 70% mladasov a pre niektorých starších prvé clasico , ale podľa niektorých im mal zrušiť zmluvy a rovno aj sebe lebo neposunul tycku o pár cm :D alebo nešiel odpiskat penu na arauja
Rozhodli detaily taky je futbal u realu to tak proste býva preto sú najúspešnejší klub v histórii,bohužiaľ je to tak , musíme len ďalej makať
Práve som dopozeral Manchesterské derby a tam som videl ako hráči City dokázali prevalcovať súpera! Dokonca v posledných minútach dokázali svojim pohybom úplne rozvrátiť hru ManU. Nedali im možnosť získať loptu, ponúkali sa svojim spoluhráčom.......skrátka dokázali, že po stránke kondície je City oveľa ďalej ako naša Barca.........a neuznávam, ak tu niekto bude oponovať zranenými hráčmi, či slabou lavičkou Barcelony. Bude to asi slabou trénovanosťou našim trénerským štábom.
:D :D mužstvo ktoré sa buduje kolko 5 -6 rokov s top podmienkami vs Barca po zemetrasení + mladými hráčmi
Tréner ktorý trénuje XY rokov vs tréner ktorý trénuje pár rokov
Áno pep mal úspechy hneď ale ta generácia a rozpoloženie teamu je rozdielne
To co ty neuznávas sú detaily a okolnosti :D
Čiže slovan nehrá ligu majstrov iba kvôli trénerovi hej ? Slovensko nevyhrá euro iba kvôli trénerovi
Slovensko v basketbale nevyhrá nad USA len kvôli trénerovi
Toto je tvoja logika?
Prečo sa brániš realite? Ja to viem, že sú v tom rozdielne podmienky, ale ja som reagoval na Xaviho vyhlásenie, že sme do 60. minúte prevalcovali Real............a na to to, prečo sme Real neprevalcovali do konca zápasu.
🗣Xavi: "We need 5 or 6 chances to score a goal, while Real Madrid scored 2 goals from 2 and a half chances."
Xavi: "Honestly, I think we deserved to win, but this is what happens when you miss chances against Real Madrid."
Xavi: "We did not lose because of the referee, we lost because we were not effective."
Xavi: "Even a draw wouldn't reflect what we saw on the pitch. I think we played a game to win but we lost, a bad result although I think we played a good game. It's hard, but the goal is to win the league and this isn't over."
Xavi: "I respect and admire Vinícius. I told him it wasn't a foul and I caressed him."
Xavi: "I think our plan worked well, but we lacked effectiveness."
Xavi: "Maybe I'm exaggerating a little at first review, but I think we deserved the victory. We should have scored the 2-0, and if you don't, Real Madrid will kill you."
Xavi: "65 good minutes from us, 1 goal. 25 good minutes for them, 2 goals. We were not effective. It's as simple as that."
Xavi: "Gavi had a defensive role to recover the ball and play aggressively. He controlled Madrid very well."
Xavi: "The fact is that Real Madrid created very few chances. A shot from outside the box and a rebound from a cross. We were unlucky."
Xavi: "This is only round 11 of La Liga. We must be patient and continue working. The team played well."
Xavi: "The players in the dressing room are talking about a potential penalty kick. I don't know, I didn't see it. It's not important. We didn't lose because of that. We lost because we were not effective."
Xavi: "From my position, I think that their victory is undeserved. Our game took a step forward."
Xavi: "Perhaps fatigue affected us in the second half. We started well, applying high pressure, controlling the match, getting chances... It's unfortunate."
🔹️Do you have any advice for Vinicius?
Xavi: "No. I'm not his coach. It was a funny moment between him and I. There was no tension."
Xavi: "Gavi was sensational. He played a great match. He's the soul of the team. Today, he played more as a pivot and he did very well. He gives us the intensity that is fundamental in this team."
Xavi: "Bellingham is a great footballer of course, and he made the difference. In the second goal, he runs late into the box, and we had talked about that play before the match. It's our mistake when defending."
Xavi: "Bellingham is in a state of grace. Every ball falls to him, every rebound... He's very confident right now because everything is going his way."
Xavi: "Last year after losing at the Bernabeu we were 3 points behind. This time, we're 4 points behind."
Xavi: "Fermin is an exceptional player that can be a Barça player for many years to come."
Toto je rozdiel medzi xavim a velkymi trénermi ako guardiola a klop xavi vypúšťa alibistické bludy o 60 minútovej pasáži zápasu a zvyšný dvaja by hráčov zjebali pod obraz boží v Barcelone nech sa spamataju a konečne nech začnú tvrdo kondičné trénovať lebo európsky standart je behať 90 minút a hráči ktorý to fyzicky nezvládajú alebo budú kôli tomu stále zranený nech ťahajú do preč z tohto klubu lebo nás je schopné zatlačiť aj absolútne priemerné mužstvo a dať na gól kedy budú potrebovať na konci zápasu lebo naši hráči nevládzu behať
Mal si vidieť vo s robilo na videách z kabíny Manchestru city keď prehrali s arsenalom čo tam guardiola s nimi robil ti garantujem že ty naši chudacikovia so slabou psychikou by sa v mám city poskladali ako domček z karát keby tam hrali na toto xavi proste nemá gule a hlavne tam má kamarátov čo veci tiež neprispieva
Za stavu 1 : 0
2x tyč + ta pencla na arauja
1 z týchto 3 momentov keby sa nám trochu šťastia priklonil tak by to už nepustili , ešte by aj nejaký gól pridali, zápas by bol iný, xavi to spravil dobre
Táto generácia keď sa doplní správne a odídu ti neefektívne hraci tak výhra 7 titulov v 10 rokoch a bude dobre :)
Nikdy nevyhovies všetkým fans.
Niekedy Mourinho povedal že Real hra ako Federer- vie kedy má zabrať a kedy odpočívať ,to sa ale moc fans nepaci keďže chcú dominanciu počas celého zápasu.
Ale tu odborníci vyhadzujú xaviho keď mal pol mužstva zraneného
Nikto nie je bez chyby ani xavi, ale myslíte že anceloti alebo pep , mourinho hocikto by lewu nedal ?
Co ma povedať? Mam na lavičke samich kktov lebo top hraci sú na tribúne? Alebo ze za lewu sme vysolili 60 mega na 6 mesiacov a odvtedy hra pizzu?
Ďalšia vec je čo píše Peter o trochu vyššie. Áno je to maratón ale ani ten sa pre nás nevyvíja extra dobre keď zvážime, že Real už hral proti každému z aktuálnej TOP 5. Proti Girone, nám a Atleticu dokonca vonku. My sme zatial hrali len proti RM...
Rozhodli detaily taky je futbal u realu to tak proste býva preto sú najúspešnejší klub v histórii,bohužiaľ je to tak , musíme len ďalej makať
Tréner ktorý trénuje XY rokov vs tréner ktorý trénuje pár rokov
Áno pep mal úspechy hneď ale ta generácia a rozpoloženie teamu je rozdielne
Čiže slovan nehrá ligu majstrov iba kvôli trénerovi hej ? Slovensko nevyhrá euro iba kvôli trénerovi
Slovensko v basketbale nevyhrá nad USA len kvôli trénerovi
Toto je tvoja logika?
Xavi: "Honestly, I think we deserved to win, but this is what happens when you miss chances against Real Madrid."
Xavi: "We did not lose because of the referee, we lost because we were not effective."
Xavi: "Even a draw wouldn't reflect what we saw on the pitch. I think we played a game to win but we lost, a bad result although I think we played a good game. It's hard, but the goal is to win the league and this isn't over."
Xavi: "I respect and admire Vinícius. I told him it wasn't a foul and I caressed him."
Xavi: "I think our plan worked well, but we lacked effectiveness."
Xavi: "Maybe I'm exaggerating a little at first review, but I think we deserved the victory. We should have scored the 2-0, and if you don't, Real Madrid will kill you."
Xavi: "65 good minutes from us, 1 goal. 25 good minutes for them, 2 goals. We were not effective. It's as simple as that."
Xavi: "Gavi had a defensive role to recover the ball and play aggressively. He controlled Madrid very well."
Xavi: "The fact is that Real Madrid created very few chances. A shot from outside the box and a rebound from a cross. We were unlucky."
Xavi: "This is only round 11 of La Liga. We must be patient and continue working. The team played well."
Xavi: "The players in the dressing room are talking about a potential penalty kick. I don't know, I didn't see it. It's not important. We didn't lose because of that. We lost because we were not effective."
Xavi: "From my position, I think that their victory is undeserved. Our game took a step forward."
Xavi: "Perhaps fatigue affected us in the second half. We started well, applying high pressure, controlling the match, getting chances... It's unfortunate."
🔹️Do you have any advice for Vinicius?
Xavi: "No. I'm not his coach. It was a funny moment between him and I. There was no tension."
Xavi: "Gavi was sensational. He played a great match. He's the soul of the team. Today, he played more as a pivot and he did very well. He gives us the intensity that is fundamental in this team."
Xavi: "Bellingham is a great footballer of course, and he made the difference. In the second goal, he runs late into the box, and we had talked about that play before the match. It's our mistake when defending."
Xavi: "Bellingham is in a state of grace. Every ball falls to him, every rebound... He's very confident right now because everything is going his way."
Xavi: "Last year after losing at the Bernabeu we were 3 points behind. This time, we're 4 points behind."
Xavi: "Fermin is an exceptional player that can be a Barça player for many years to come."