Za druhý polčas rozhodne nie, oni ako keby za priaznivého stavu prestanú hrat alebo čo, vid v týždni LM. Neviem či majú niekde alebo od niekoho vsugerovane že treba šetriť sily na sezónu ale toto sa mi teda vôbec nepáči
Už som to spomenul viackrát. My potrebujeme z všetkého najviac to, aby sme vedeli kontrolovať zápasy a hrať celých 90 minút. Musíme si uvedomiť, že aj keď vedieme po polčase napríklad 2:0, tak zápas stále nemáme vyhratý a nesmieme len tak poľaviť. Na tom jednoducho musíme tvrdo zapracovať.
Identické situácie v zápasoch proti Šachtaru, respektíve Realu.
Absolútna dominancia z nášho pohľadu v zápase, vytváranie šancí a absolútna kontrola nad súperom. Následne dáme gól, dva, uspokojíme sa, stiahneme pred našu bránu, dostaneme nešťastný kontaktný či vyrovnávajúci gól a potom sa nám späť do zápasu ťažko vracia. Sme troška psychicky dole kvôli práve inkasovanému gólu, panikárime atď...
Ubližuje nám to extrémne a taktiež berie množstvo síl. Všetko je to, ale primárne v hlavách našich hráčov a, keď sa to naučia zvládať, tak to už bude iná pesnička. VISÇA. 💙❤️🙏🙏
Je to clasico nie zapas proti dedincanom. Neda sa kontrolovat cely zapas, a vobec nie ked tam nemas koho poslat poriadneho do zalohy kvoli zraneniam. Doplatili sme na nevyuzite sance. Po hernej stranke sme zapas zvladli da sa povedat na jednicku.
Troška si nepochopil to, ako som to myslel, ale nevadí.
Ti nejde primárne o dnešné EL Clásico.
V dlhodobom horizonte sa jednoducho musíme naučiť kontrolovať zápasy a zvládať ich bez väčších komplikácií. Nemyslím tým samozrejme, že budeme mať pod palcom zápas celých 90 minút+ nadstavený čas. Ide o to, aby sme zápas mali pod kontrolou, využívali šance, nebáli sa o výsledok to posledných minút atď...
Myslím, že presne toto chce aj náš tréner. 🙂🙂
Obvykle bezucelne hlupo vela behame (aj preto tolko zraneni), to je jasne ale vcera to nebol ten pripad. Hrali sme takym turnajovym stylom a prvy krat v strede zalohy nebol problem. Mozno to 352 uvidime castejsie vo velkych zapasoch.
Realu sa musi uznat ze dlhodobo ma vzdy minimalne dvoch zaloznikov ktori vedia vyslat delovku z 30m...z futbaloveho hladiska mi toto vzdy u Barcelony chybalo, je to velka, velmi velka skoda, kopa zapasov by sa dala vyhrat tymto sposobom
100%ny suhlas. To by sa malo trenovat, a pravidelne. Na take goly si u nas ledva pamatam. Minule to bol vynimocne Raphinha, a predtym kto? Busquets, ked prekvapil?
Real vyhral,lebo dal 2 goly,rozhodcovia podali bezchybný vykon,napriek hlupym predpovediam a barcelona bojuje ale veľa umenia tam nevidno,tuctovy klub,real sa nam bzdialil sportovo,ekonomicky ikulturne, bohužiaľ,musim to konštatovať,a to este ma stamiliony na posilnenie mužstva,myslim,ze najbližšie roky su pre nás stratené
Peterkrizan-Barca by mala stavať na odchovancov (moj názor) , nestojí ju to nič a má slušnú akadémiu ,hráči čo majú total nizky plat a zlepšila by sa finančná situácia . Hovoril som to už pri uplatňovaní pák . Skratka vytiahnut Jamala,Gaviho,Fermina,Pedriho či Baldeho ,doplniť ich trosku tak to mužstvo vie byt dosť dobre ,možno nie hneď prvú sezónu ale druhu určite . Ešte by neskutočne ušetrili na platoch a zarobili na určitých predajoch. Barca sa ale nestratí Real ju potrebuje tak ako ona potrebuje Real,potrebuje ich aj La Liga sú to najúspešnejšie kluby histórie.
Petko a ako sa nam vzdialili? Z poslednych 5 zapasov je skore 3:2. Vzrastol marketing aj sponzoring, vznikli akamedie v USA a Azii, mozno aj inde...pocas najvacsej krizi Xavi presvedcil velkych hracov aby nam pomohli sa dostat tam kam patrime...to Ta naplna furt mat depresivne komentare?
Xavi urobil maximum pre vyborný výkon hráčov .
Ja som veľmi spokojný s výkonom hráçov,v základnej 11 chybalo 5 !!!
hräčov zäkkadu a ço sme s nimi robili....ale to nie sú stroje,aj sily dochádzali,všetci šli na maximum
Som vďačný za ten výkon
Hrali sme proti Realu a nie Andorre....ze sme im dovoli hrať len 25 min.bolo super,keby tam boli len FdJ a Pedri,tak odídu s 5-kou...
Prehrali sme,smola,ale nepochopím blbe komentáre na našu hru!!!!
Hra bola dobra, urcite, ale Xaviho striedania nie. A ani by som si nebol taky isty, ze by Frenkie a Pedri az taky rozdiel urobili. No asi by sme neboli prehrali.
Identické situácie v zápasoch proti Šachtaru, respektíve Realu.
Absolútna dominancia z nášho pohľadu v zápase, vytváranie šancí a absolútna kontrola nad súperom. Následne dáme gól, dva, uspokojíme sa, stiahneme pred našu bránu, dostaneme nešťastný kontaktný či vyrovnávajúci gól a potom sa nám späť do zápasu ťažko vracia. Sme troška psychicky dole kvôli práve inkasovanému gólu, panikárime atď...
Ubližuje nám to extrémne a taktiež berie množstvo síl. Všetko je to, ale primárne v hlavách našich hráčov a, keď sa to naučia zvládať, tak to už bude iná pesnička. VISÇA. 💙❤️🙏🙏
Ti nejde primárne o dnešné EL Clásico.
V dlhodobom horizonte sa jednoducho musíme naučiť kontrolovať zápasy a zvládať ich bez väčších komplikácií. Nemyslím tým samozrejme, že budeme mať pod palcom zápas celých 90 minút+ nadstavený čas. Ide o to, aby sme zápas mali pod kontrolou, využívali šance, nebáli sa o výsledok to posledných minút atď...
Myslím, že presne toto chce aj náš tréner. 🙂🙂
Ja som veľmi spokojný s výkonom hráçov,v základnej 11 chybalo 5 !!!
hräčov zäkkadu a ço sme s nimi robili....ale to nie sú stroje,aj sily dochádzali,všetci šli na maximum
Som vďačný za ten výkon
Hrali sme proti Realu a nie Andorre....ze sme im dovoli hrať len 25 min.bolo super,keby tam boli len FdJ a Pedri,tak odídu s 5-kou...
Prehrali sme,smola,ale nepochopím blbe komentáre na našu hru!!!!