Je to tak, namiesto 3:0 bolo 1:1 a potom šťastný gól na 1:2. Vyrovnaný zápas, remíza by bola určite spravodlivejšia. Ale 4 body na prvé miesto nie sú veľa, netreba stresovať.
Ludia, to myslite vazne? Xavi by mal povedat: Hrali sme dobre, potom sme boli pod tlakom, a ja som urobil *****inu *****in, ked som nase esa vystriedal a dal tam Lewandowskeho, Yamala a Oriola. Lebo to clovek musi byt sfetovany (alebo hlupak), aby taketo nieco spravil.
Pravda je, že striedajúci hráči Realu otočili zápas! V tomto je Real na míle pred nami, že dokážu zápas, ktorý im nevychádza, aj napriek tomu otočiť a vyhrať! Vychádza mi to tak, že Xavi je oproti Ancellotimu len učeň.........
Podľa mňa náš prvý polčas bol najlepší polčas za túto sezónu. Ak ti tím ako real za 45min nevystrelí na bránu a tebe chýbajú v tíme Pedri a Frenkie, robíš niečo sakra dobre.
nám chybí půlka základu, na lavičce hráči Juvenilu, a přesto Real vyhrál jen díky Bellinghamovi. Pokud za této situace není Ancelotti schopný nás jasně přehrát, vychází mi z toho spíš to, že ho Xavi opět takticky přejel. :)
Jhonys sorry ale to je podľa mňa strašne naivný pohľad. Áno chýbajú nám hráči ale netvárme sa, že sme jediné mužstvo v Európe, ktoré trápia zranenia, dnes chýbal možno tak FdJ a za mňa osobne bude musieť Pedri ešte dosť bojovať aby si našiel naspäť svoje mieste v základe nakoľko mám pocit že Fermin toho momentálne ponúka viac.... Jedine čo dnes Xavi "takticky přejel" boli naše šance na bod.
Spíš vy máte pesimistické, pokud ani tohle nejste schopni docenit. 😀
Nikdy jsem neřekl, že zraněními trpíme pouze my. Ale dneska nám chyběl náš nejlepší obránce, nejlepší záložník (Fdj) a nejlepší útočník. K tomu Pedri a stabilní křídlo – to je holt fakt, o tom se nemusíme ani bavit.
Pedri o místo v sestavě bojovat nebude muset, protože jeho schopnosti řídit hru má nanejvýš Gundo. Fermín je úplně odlišný typ hráče. Prostor bude pro oba dva vzhledem k současným výkonům Romea.
ja to neberiem tragicky. naozaj sme hrali dobre, real vyhral dost stastne, dali sme ticky, a na Arauja sa mohla piskat penalta, ale striedania neboli dobre. Cancelo mal urcite dohrat zapas a dat tam Romeua ked hra coraz horsie a horsie bola hlupost, a na ihrisku sa to proste ukazalo, ze ten hrac by nemal hravat a specialne nie v tazkych zapasoch. pozitivum by som videl v tom, ze Xaviho podla mna uz ani nenapadne ho stavat na DM vo vyradovacke ako to robil v kuse zo zaciatku sezony a tak tam mame lepsie sance.
Co ti na to povedat, Jhonys.... Xaviho chovanie je ako ked mas fungujucu telku, no potom ju nespravne opravis, aj ked nebolo treba, a potom prestane fungovat. Ale my sme pesimisti. ;)
Pokiaľ nebudeme mať zakončovateľa typu Bellinghama, nemôžeme počítať s víťazstvom. Prvý polčas po taktickej stránke výborný, v druhom polčase sme nechali hrať Real a to sa nám nakoniec vypomstilo. Hráč ako Romeou nemôže hrať v Barci a nemôže ani sedieť na lavičke. Videli sme už v zápase zo Šachťarom v LM aký je pomalý a robí nemysliteľné chyby. Dodnes som nepochopil, načo ho Barca podpísala. Real vyťažil z minima maximum, ale musím povedať, že mi sme tých šancí tiež veľa nemali. Dnes zvíťazil šťastnejší a nám nezostáva nič iné ako v ďalších zápasoch bojovať a sústrediť sa na LM.
leonidas129 súhlasím s Tebou, ale v zápase ako bol včera v EC Romeu nemal vôbec vybehnúť na trávnik. Môže hrať, ale v zápasoch proti papierovo slabším mužstvám a aj to iba za stavu, kedy je jasné že máme víťazstvo vo vrecku. Chcel by som len vedieť, kto ho odporúčal Xavimu ho podpísať. Jeho prestup do Barce je najväčším prešľapom v poslednom prestupovom období zo strany Barce!!!
nemusel by to byt taky preslap, ak by Xavi pochopil skor, ze Romeu nieje hrac do zakladnej zostavy a uz vobec nie proti silnym superom. Romeu mu na to daval dost prilezitosti, ale Xavi akoby to nevidel.
Nikdy jsem neřekl, že zraněními trpíme pouze my. Ale dneska nám chyběl náš nejlepší obránce, nejlepší záložník (Fdj) a nejlepší útočník. K tomu Pedri a stabilní křídlo – to je holt fakt, o tom se nemusíme ani bavit.
Pedri o místo v sestavě bojovat nebude muset, protože jeho schopnosti řídit hru má nanejvýš Gundo. Fermín je úplně odlišný typ hráče. Prostor bude pro oba dva vzhledem k současným výkonům Romea.