Myslim, že budeme hrát klasiku 4-3-3 .... BALDE-MARTINEZ-CHRISTENSEN-ARAUJO, záloha na pivotu GUNDO, před ním GAVI-CANCELO, útok FELIX - FERRAN - FERMÍN. Přesně jak jsem doufal ..... bez Oriola a s Cancelem v záloze.
Taktiež podIa mňa rozhodca pohode výkon.. Jedine ten súboj, o ktorom hovori Cachino boI taký okatý a penaIta sa daIa v pohode pískať, inač za mňa spokojnosť...
Celkom okej, pokial si nevsimas to, ze sa ide cestou (nenapadneho?) vylucenia nasho hraca. Takto nikto nebudfem moct hovorit, ze manazano pomahal Realu. To je lisiak.... Dole som o tom pred chvilkou pisal.
Barcelona dneska hra prekvapivo dobre to bude preto že nehrá to prasa romeu ale čo je fakt divné čo robí hore VAR keď hráč realu chvatom stiahne arauja v 16tke a nikto nič nekontroluje a nerieši a ešte ma Madrid nervi rozprávať dačo o rohodcoch zebraci
Vsetci vieme, ze Oriol hra najlepsie v pozicii zdvojeneho defenzivneho stredopoliara (rozumej s Frenkiem v zostave). Romeu isiel dole, ked vypadol Frenkie. A to je tak asi vsetko.
Po A, faul na Gaviho, po B, skoncila nadstavena minuta, a hra sa dalej? A preto sa Vinicius uvolni a Ferran dostane zltu? Manzano je lisiak, vie velmi dobre, co treba spravit, aby to neuskodilo jeho reputaci a pritom nenapadne pomohol RM.
Za mna zatial najlepsi hrac prveho polcasu Gundogan a Araujo. Gundo to neuveritelne diriguje v strede pola, prakticky vsetky lopty idu cez neho, klesa mi tep ked ma loptu, ziadnu nestrati a vidi pohyb kazdeho hraca na ihrisku. Araujo hra proti Viniciusovi zatial prvu triedu, ten obranca je neuveritelny. Za prvy polcas si real nevypracoval jednu golovu sancu. Snad to dnes uhrame!:)
Takto si predstavujem posilu.. Hneď od prvého zápasu ťahá RM. A to má ešte kopu rokov pred sebou. My sme kúpili Lewandowskeho ktorý ako tak potiahol prvú sezónu a teraz ani neviem že je na ihrisku
A skor ako ma niekto zacne obvinovat z rasizmu, tento provokater sa chova ako primitiv a opica. Nejde o jeho rasu. Takto bude provokovat fanusikov, a potom ked budu na neho tvrdo reagovat, kazdy hipisak a liberal ich bude obvinovat z toho, ze mu neviem ako nadavaju. Zasluzi si to! Este aj Ancelotti ho tlacil prec.
Bellingham je cernoch, dal nam 2 goly a sposobil prehru. Nadavam na neho? Alebo na inych? Mne tento primitiv prekaza. Najprv provokuje a potom sa hra na obet, ze je tercom rasizmu. CZSK, ked ta niekto upne vytoci, nadavas mu tak, aby to co najviac bolelo. Urobim to pri kazdom, kto sa obuje do tohto klubu a fanusikov. Nech je akejkolvek rasy.
RoAd, tebe už ozaj j€be? Ako môžeš niečo takéto napísať? Táto stránka upada vďaka ľuďom ako si ty. Niet sa potom čomu čudovať, že si o Barcafans ľudia myslia, že sme dute hlavy. To tu nie je ziaden ADMIN čo by taku pliagu ako ty zablokoval? Wtf?
Nadávať v afekte a byť schopný to tu vypísať a to opakovaně - to už je iné. Však každý správny chlap by mal vedieť korigovať svoje emócie a neventilovat všetky von, navyše nie na online verejnú diskusiu.
Czsk, tebe este odpisem. Nezautocil som tu na ziadneho uzivatela fora, a ano, konal som v afekte, ked ta duta hlava provokovala nasich fanusikov. Teraz by som to uz nepisal, ale za tie nekonecne provokacie si Vinicius zasluzi vsetky utoky roznych ludi, ich hnev a dokonca aj ich nadavky. Ja som tiez fanusik, tak to aj v mojom pripade plati. Este raz to teda poviem: ked som teraz uz kludnejsi, nepisal by som to uz, no nelutujem ani jedno slovo. A Vinicius este len zisti, ako sa budu k nemu spravat fanusikovia z roznych miest, ktorych tak rad provokuje. Budu tam urcite aj rasisticke vykriky na jeho adresu, no ale kto sa tomu este cuduje?
Škoda bolo to tesné. Druhý polčas bol taký zlý, aky bol prvý dobrý. Dúfam, že všetci kľúčoví zranení hráči budu na ďalšie Clasico k dispozícii, nech vidíme tímy v najsilnejšom zložení.
Zaslouženě vedeme, jsme lepší