Veď povedal pravdu a rasizmus to nebol. Čo je nám potom, že sa Perezko nezúčastní el clasica. Ešte by som sa vybodol na superligu nech je v tom ten starec sám, lebo nám to prinieslo len problémy. Normálne mi vadí to hálo okolo Viniciusa ako z neho robia chúďatko kuriatko, ktoré sa na každom kroku šikanuje a musia ho pred tým chrániť.
Problémom je, že sa nemôže kritizovať správanie Viniciusa, lebo to bude označené za rasizmus, ktorý v kritike jeho správania neexistuje. Žiaľ ale za toto si môže Vinicius sám. Rasizmus voči nemu sa mi hnusí, ale keď on sám nezmení svoje správanie, ktoré je na úrovni decka, tak ten rasizmus voči nemu neprestane.
Kopačka na solar a do nevidenia Viny . Niekto si už isto brúsi na teba zuby . Načo naňho kričať keď on si to vyžaduje od fanúšikov, jemu to prospieva , prebrúsiť mu nohy,ruky,hruď,chrbát,hlavu a keď sa nezmení tak aspoň vie čo ho čaká v ďalšom zápase. Fintičky nech si robí pre mňa aj na brvne bránky , len to jeho arogantné správanie mu vytrieskať z hlavy. Veľa bolo takých frajeríkov a kopa z ních šla do zabudnutia po zraneniach a je jedno či máš 15 alebo 30 rokov
Je to závisť že taký hráč hrá za súpera a tu konkrétne za rivala. Tak ho nenávidia lebo hrá proti nám. Veď robí to isté čo robil Neymar, Alba, Alves... Akurát že vie dávať aj góly a to každého štve. V momente keby prestúpil do akéhokoľvek klubu, ktorý ho hejtuje, aj tu, by sa okamžite karta obrátila.
Futbal je o talente a nie o sympatiach. Rešpektujú ho súperi aj hráči...
Každému kto mu praje, aby ho niekto odrovnal prajem, aby sa mu to vrátilo ako karma...
A možno tá neprajna karma ozaj funguje a preto máme v tíme taký lazaret maródov... začiatok minulej sezóny za zranil Benzema (to bolo radosti) no následne sa zranil Lewandovsky a už sa do konca sezóny nepozviechal ☝️
Áno hovorí sa tomu Karma .Nikdy nepraj nikomu nič zle ,nepraj si aby bol super horší ,ale aby ty si bol lepši. Toto je sport ,má ľuďom robiť radost a baviť ich,žiaľ IQ jedincov je zvláštne a dokazu sa “zabíjať” či nenávidieť pre sport .
V El Clasico si prajem jedine,nech je to bez zranení na oboch stranách a nech vášne ostanú na ihrisku a po zápase ľudia zhodnotia objektívne zapas .Nech vyhra lepší či lepšie takticky pripravené mužstvo a nech si to ľudia užijú .. La Liga by nemala tie grady bez Barci a ani bez Realu sú to dva najväčie kluby histórie . Real by bez Barci nebol kým je a Barca by nebola bez Realu kým je,rivalita im pomáha napredovať.
Futbal je o talente a nie o sympatiach. Rešpektujú ho súperi aj hráči...
Každému kto mu praje, aby ho niekto odrovnal prajem, aby sa mu to vrátilo ako karma...
V El Clasico si prajem jedine,nech je to bez zranení na oboch stranách a nech vášne ostanú na ihrisku a po zápase ľudia zhodnotia objektívne zapas .Nech vyhra lepší či lepšie takticky pripravené mužstvo a nech si to ľudia užijú .. La Liga by nemala tie grady bez Barci a ani bez Realu sú to dva najväčie kluby histórie . Real by bez Barci nebol kým je a Barca by nebola bez Realu kým je,rivalita im pomáha napredovať.