sid1 máš pravdu. Raz sa nájde niekto kto ho tak prebrúsi, že sa zo zranenia bude veľmi ťažko a dlho dostávať a nakoniec dopadne ako Neymar, že bude viac zranený ako zdravý. Ja osobne ho strašne neznášam 😡😡😡
Robil to Neymar robil ti Ronaldinho a kopu dalších ,vted sa člen Barcelony vyjadril že si zaslúži strelu do krku? Vyjadroval sa vtedy niekto z vedenia Realu že si zaslúži guľku do krku? To hovorí dosť o úrovni
No nepamätám si že by niekto urážal Neymara či Ronaldinha ešte pred výkopom, ako napríklad včera Braga Huhuhu...no pamätám si ako sa Alves urážal keď ho rasisti urážali a vtedy sa to ani Vám nepáčilo.
Je bežne kričať na hráčov ak sa chová ako debil, že je debil...ale vyprovokovať hráča ešte pred zápasom ako to robieva pravidelne ATM že obesia jeho figurínu na moste je ozaj sila. To je správanie opice
xdiko- to že kričia iba na Viniciusa sa mýliš .Nie raz bolo povedané ako sa kričí aj na Alabu,Camavingu či Rudigera a na kopu hráčov z iného mužstva.Rozdiel je v tom že oni s tým proste nebojujú a fans sa ukludnia,oni sú neni tolko na očiach atd atd. To že Vinicius s tým bojuje je problém pre fanúšikov a hecuje ich to,preto s ním bojujú ,on sa nechce dať a preto to pokracuje .Mozno keď by na začiatku bol ticho tak by to bolo v menšom množstve ,ale prečo má byt ticho keď ho urážajú? Ja si nemyslím že tým že robí preslapovacky niekde ,alebo že sa baví futbalom to je niečo zle,futbal je pre divákov. Ak by to robil ich vlastný hráč tak by sa im ti páčilo ,bavili sa a tlieskali ,ak to robí super tak to je problém. Robil tieto veci Neymar,Ronaldinho a kopu iných proste a nevidel som že by ich fans na nich nadavali. Rozdiel bol v tom že nechceli bojovať s tým keď ich niekto uráža. Jasne aj Vini má svoje veci čo by mohol zmenít ako rozculovanie sa na ihrisku a prežívanie to tak,na druhej strane mat ten tlak na pleciach keď ho provokujú ,keď fanúšikovia hukaju atd neni asi ľahké bremeno.
Z ničoho? Veď čítaj články ,to že kričali rasisticky na Camavingu či Rudigera je verejne známe a nie argument z ničoho ,skús si pohľadať . Druha vec je ich reakcia ,boli ticho a ono to neni potom take vo veľkom, ak ale niekto začne bojovať tak je jasne že rozvášni dav a ten sa odtrhne z retaze ,potom to dopadá takto. Skús si pozrieť vyjadrenie Xaviho,Baldeho,Felixa či Alonsa… každý z nich obhajuje Viniciusa a hovorí nech nemeni svoju hru .Neviem kde je problém v tom keď niekto robí kľučky či keď je technicky zručnejší veď to neni zakázané a ak je tak treba ho vylúčiť že urobil kľučky 😁🤷🏻♂️ mozme hrat futbal že povolené bude len to nakopnúť do 16ky ale pozor nožničky neplatia lebo zosmiešnenie súpera .co je toto za dobu?ved každý hra svoj štýl hra ,takto hrajú Brazilci,hra tak 70% Brazílskych hracov čo sú zrucnejsi a kopu hráčov z J.Ameriky .. Vlastne ukamenujte má lebo som robil kluci v strede😁
Takze keď uvarim argument z ničoho tak si dajme zopár faktov .Ked tvrdíš že ide v rasizme len o Viniciusa . https://www.teraz.sk/... sa toho najst o mnoho viac a nie len na hráčov Realu ,ide o to že sa tomu nepostavili a neni sú tak na očiach ako Vinicius . Je ale zle keď sa tomu postavil? Ty by si sa nechal nonstop urážať a bol by si ticho? Proste sú ľudia čo mávnu rukov a ľudia čo bojujú proti tomu
Keby bol biely tak mozeme napisat ze tam okolo tej lopty skace ako opica.
Ale kedze nie je, tak rasizmus. U neho je rasizmus vsetko. Strasne nesympaticky hrac. Ludia ho schvalne provokuju aby ho vytocili Lebo vedia ze to zaberie a nie kvoli rasizmu. Bolo tu XYZ ciernych hracov co nemali ziadny problem v LaLige akurat to neboli nesympaticky chuji 🙂
Asi tak, veď aj teraz hrá za Real plno černochov a jediný kto má problém s "rasizmom" je Vinicius. Takže to asi nebude o rasizme ale o tom ako sa dotyčný hráč správa.
Asi to bude tym ze je to momentalne najvacsia star v spanielskej lige ci sa nam to paci alebo nie je to tak.
Preto si budu vsimat prevazne jeho ako napriklad takeho mendyho
No boli aj sympatickejší hráči napríklad Casemiro, či PEPE... Ktorých spravanie by si zaslúžilo urážanie a nik ich takto a toľko neurazal. Oproti ním je Vinicius pohoďák, takže sa netvárte že nič horšie po ihrisku nebehalo...
Možno je to ako v detstve s babami, páči sa Ti, ale keď ťa nechce a začne si s druhým, tak sa začne na ňu nadávať a urážať...lebo závisť. No v kútiku duše plamaní láska a obdiv 😉😘
Od začiatku zápasu na neho štadión hučal Hu,Hu,Hu a to sa ani lopty nestihol dotknúť 😀😂
Ak mi je niekto správaním nesympatický, napríklad v práci a je takých ľudí mnoho, tak ho absolútne ignorujem, nevšímam si ho a taký človek mi nestojí ani o pozornosť. Urážať ,nadávať a provokovať niekoho, pre sympatie??? To robí len IQ poníka.
Za mě to má dvě roviny.
V první Viniho budu obhajovat to jest ty preslapovacky na půlce, které ať si klidně dělá. Já to neberu jako ponížení soupeře, naopak v tu chvilku si hráči Bragy leda odfrkli bo nic nehrozilo a celkově snahy o omezování hráčicků a kreativců je špatně-za mě jedna z esencí fotbalu a prostě jsem na Brazilcich vyrostl a vždy se dá pripadne přebrousit.
A pak druhá a to je chování,teatrálnosti, stěžovani si, hádání a simulování(to vše je i na Španělsko už fakt přehnaný), kde se nelze divit, že je terčem diváků i protihráčů a dostává tak to o co si říká a tam je ten zakopany pes s celou jeho osobou...
Toto je veľká úroveň teda fakt ,priať niekomu strelu do krku pre to že robí preslapovacky. Robí to polovica Brazílskych hráčov ,robil to Neymar aj Ronaldinho a v živote som na jeho adresu za to nepočul že by si zaslúžil strelu do krku.Fakt úroveň a kto podporuje take vyjadrenie je fakt na hanbu. Veď futbal je zábava ,je na to aby bavil ľudí ,ak by to robil ich vlastný hráč tak sa tešia ,ak super tak strela do krku 😉 Má niekto právo rozkazovať ti ako mas hrat na ihrisku?ved to je tvoja hra,preslapovacky bežne robil aj CR
Ja som čítal už v 2ci 3 médiách tu druhu verziu ,každopádne nadávať niekomu ako funkcionár do šašov a hovoriť jak si zaslúži dostať je dosť bez úrovne .Tak teosku Matov.c z Barci? Ľudia vo vedení majú aj nejak vystupovať na úrovni ,diplomacia .Tym chovanim práve ukazuje kto je ten šašo.Take vyhlásenia som nevidel od žiadnych funkcionárov popredných klubov a ocividne si to uvedomovalo aj vedenie keď sa za neho ospravedlňovali a aj Xavi.
Po Ronaldovi jednoznačne prevzal štafetu najnesympatickejsieho, najhnusnejsieho a mnou najviac nenávideného hráča.. rasizmus nerasizmus, je to hnusná opica, tak provokovať, filmovať a naťahovať čas ani ronaldo nevedel.. a to že na nho každý píska a huhuhu, za to si môže len sám, nikto nikdy nepiskal alebo nehulakal na ronalda nazaria, seedorfa, ronaldinha a to bola iná doba. U mňa je opica nie kvôli tomu že je čierny ale kvôli tomu ako sa správa. dúfam, že čoskoro nejaký drevorubač z getafe alebo osasuny ho riadne prebrúsi..😎
Tvoja úroveň je na bode mrazu a ako vidíme inteligencia tak pod IQ 80. Priať niekomu zranenie či nadávať do opíc?ty musíš mat strasne na p život možno ta v detstve týrali tak sa to zapísalo na tvojej psychike.Ako fanúšik Barci by som sa hanbil za tvoje vyjadrenia .
Puding, hubu si otvaraj doma, ty odborník na IQ a detskú psychiku. Teba som sa zabudol opýtať či môžem napísať čo si o ňom myslím alebo nie. Prečo je u mňa opica, vysvetlil som to vyššie. Za svoje správanie na ihrisku aj mimo si určite na držku zaslúži, a či ho niekto prebrúsi alebo rozbije sandal, je mi úplne jedno, možno potom sa konečne začne správať ako profesionálny, normálny futbalista.
Nabudúce vyberaj slova trochu opatrnejšie ty internet hrdina..
Prosím ta na teba tu majú názor aj fans Barci a hanbia sa za teba ,vychova ti asi moc nehovorí 😉 Vidíme názor na teba v iných príspevkoch kde ti doporučujú psychológa vlastný fans . Furt nechapem čo je zle na správaní že robí preslapovacky niekde na ihrisku? Aj keď by ich robil vo vlastnej bráne čo to je zakázané?kto určuje ako mas hrat na ihrisku? Ronaldinho,Neymar a další Brazil hráči ich nerobia?Ronaldo,CR proste kopu. To je dôvod aby štadión hukal na neho že je opica? Alebo ho vešal pred zápasom? Vážiť mám svoje slova ? 😁 keď si pozriem tvoju fotku fakt sa začínam fakt báť ,keď mi to hovoríš ,áno áno už som ticho. Kamo tvoju váhu som mal keď som mal 14 tak ako aj IQ tak zvazuj slova radšej ty a nesnaž sa tu vyhrážať a rozosmiať má 😉😁
Bleskovky
20 dní
Iñigo Martínez najlepším hráčom zápasu proti Crvenej Zvezde
Je bežne kričať na hráčov ak sa chová ako debil, že je debil...ale vyprovokovať hráča ešte pred zápasom ako to robieva pravidelne ATM že obesia jeho figurínu na moste je ozaj sila. To je správanie opice
Ale kedze nie je, tak rasizmus. U neho je rasizmus vsetko. Strasne nesympaticky hrac. Ludia ho schvalne provokuju aby ho vytocili Lebo vedia ze to zaberie a nie kvoli rasizmu. Bolo tu XYZ ciernych hracov co nemali ziadny problem v LaLige akurat to neboli nesympaticky chuji 🙂
Preto si budu vsimat prevazne jeho ako napriklad takeho mendyho
Možno je to ako v detstve s babami, páči sa Ti, ale keď ťa nechce a začne si s druhým, tak sa začne na ňu nadávať a urážať...lebo závisť. No v kútiku duše plamaní láska a obdiv 😉😘
Mier s Vami. Nenávisť do športu nepatrí
Ak mi je niekto správaním nesympatický, napríklad v práci a je takých ľudí mnoho, tak ho absolútne ignorujem, nevšímam si ho a taký človek mi nestojí ani o pozornosť. Urážať ,nadávať a provokovať niekoho, pre sympatie??? To robí len IQ poníka.
V první Viniho budu obhajovat to jest ty preslapovacky na půlce, které ať si klidně dělá. Já to neberu jako ponížení soupeře, naopak v tu chvilku si hráči Bragy leda odfrkli bo nic nehrozilo a celkově snahy o omezování hráčicků a kreativců je špatně-za mě jedna z esencí fotbalu a prostě jsem na Brazilcich vyrostl a vždy se dá pripadne přebrousit.
A pak druhá a to je chování,teatrálnosti, stěžovani si, hádání a simulování(to vše je i na Španělsko už fakt přehnaný), kde se nelze divit, že je terčem diváků i protihráčů a dostává tak to o co si říká a tam je ten zakopany pes s celou jeho osobou...
“Není to rasismus, zaslouží si střelu do krku za to, že je klaun a předvádí, co ty zbytečné a nesmyslné přešlapovačky ve středu pole představují.“
Nabudúce vyberaj slova trochu opatrnejšie ty internet hrdina..