Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-10-25 07:17:27
Má pravdu
2023-10-25 07:58:17
Toto robieval rad aj Neymar :)
2023-10-25 09:22:38
Keby bol biely tak mozeme napisat ze tam okolo tej lopty skace ako opica.

Ale kedze nie je, tak rasizmus. U neho je rasizmus vsetko. Strasne nesympaticky hrac. Ludia ho schvalne provokuju aby ho vytocili Lebo vedia ze to zaberie a nie kvoli rasizmu. Bolo tu XYZ ciernych hracov co nemali ziadny problem v LaLige akurat to neboli nesympaticky chuji 🙂
2023-10-25 09:45:37
Od začiatku zápasu na neho štadión hučal Hu,Hu,Hu a to sa ani lopty nestihol dotknúť 😀😂
Ak mi je niekto správaním nesympatický, napríklad v práci a je takých ľudí mnoho, tak ho absolútne ignorujem, nevšímam si ho a taký človek mi nestojí ani o pozornosť. Urážať ,nadávať a provokovať niekoho, pre sympatie??? To robí len IQ poníka.
2023-10-25 10:25:02
Za mě to má dvě roviny.
V první Viniho budu obhajovat to jest ty preslapovacky na půlce, které ať si klidně dělá. Já to neberu jako ponížení soupeře, naopak v tu chvilku si hráči Bragy leda odfrkli bo nic nehrozilo a celkově snahy o omezování hráčicků a kreativců je špatně-za mě jedna z esencí fotbalu a prostě jsem na Brazilcich vyrostl a vždy se dá pripadne přebrousit.
A pak druhá a to je chování,teatrálnosti, stěžovani si, hádání a simulování(to vše je i na Španělsko už fakt přehnaný), kde se nelze divit, že je terčem diváků i protihráčů a dostává tak to o co si říká a tam je ten zakopany pes s celou jeho osobou...
2023-10-25 12:04:17
Toto je veľká úroveň teda fakt ,priať niekomu strelu do krku pre to že robí preslapovacky. Robí to polovica Brazílskych hráčov ,robil to Neymar aj Ronaldinho a v živote som na jeho adresu za to nepočul že by si zaslúžil strelu do krku.Fakt úroveň a kto podporuje take vyjadrenie je fakt na hanbu. Veď futbal je zábava ,je na to aby bavil ľudí ,ak by to robil ich vlastný hráč tak sa tešia ,ak super tak strela do krku 😉 Má niekto právo rozkazovať ti ako mas hrat na ihrisku?ved to je tvoja hra,preslapovacky bežne robil aj CR
2023-10-25 12:57:56
Po Ronaldovi jednoznačne prevzal štafetu najnesympatickejsieho, najhnusnejsieho a mnou najviac nenávideného hráča.. rasizmus nerasizmus, je to hnusná opica, tak provokovať, filmovať a naťahovať čas ani ronaldo nevedel.. a to že na nho každý píska a huhuhu, za to si môže len sám, nikto nikdy nepiskal alebo nehulakal na ronalda nazaria, seedorfa, ronaldinha a to bola iná doba. U mňa je opica nie kvôli tomu že je čierny ale kvôli tomu ako sa správa. dúfam, že čoskoro nejaký drevorubač z getafe alebo osasuny ho riadne prebrúsi..😎
2023-10-25 21:23:39
Prosím ta na teba tu majú názor aj fans Barci a hanbia sa za teba ,vychova ti asi moc nehovorí 😉 Vidíme názor na teba v iných príspevkoch kde ti doporučujú psychológa vlastný fans . Furt nechapem čo je zle na správaní že robí preslapovacky niekde na ihrisku? Aj keď by ich robil vo vlastnej bráne čo to je zakázané?kto určuje ako mas hrat na ihrisku? Ronaldinho,Neymar a další Brazil hráči ich nerobia?Ronaldo,CR proste kopu. To je dôvod aby štadión hukal na neho že je opica? Alebo ho vešal pred zápasom? Vážiť mám svoje slova ? 😁 keď si pozriem tvoju fotku fakt sa začínam fakt báť ,keď mi to hovoríš ,áno áno už som ticho. Kamo tvoju váhu som mal keď som mal 14 tak ako aj IQ tak zvazuj slova radšej ty a nesnaž sa tu vyhrážať a rozosmiať má 😉😁