Dôkazy žiadne, ale sudca logicky dedukuje závery, hoci sú postavené na jeho tvrdeniach v rozpore s tvrdeniami kompetentných osôb. Som zvedavý, kedy sa začne takéto logické vyšetrovanie a súdenie Realu za jeho ovplyvňovanie rozhodcov a klubovú tv, ktorá klame, zavádza, osočuje a podnecuje nenávistné správanie.
keďže trvali 18 rokov a zvýšili sa z pôvodných 70 000 eur na 700 000 eur ročne.
To chcete všetci povedať,že je to normálne? Nie je to vôbec podozrivé? 🤦♂️
Mě na tom vadí, že se to promítá do současnosti. Čistě hypoteticky, když teď budou pískat konkurenci, tak se pořádně nedaji ani osocit, protože se vytáhne Negreiro a média z nás udělají největší zlo- kde to současné menší zlo může být v klidu přehlíženo.
primarne by sa asi taketo veci pocas vysetrovania nemali dostavat na verejnost, ak to nie je prejednavane na verejnych pojednavaniach, tak to ma byt len sucastou spisu a ma to byt prezentovane ako subjektivny nazor nejakeho sudcu k veci v danom spise, takto to pred verejnostou vyzera, ako keby sa nejaky delikt uz realne dokazal, zatial to je vsetko varenie z vody a domienky par ludi, kt. si chcu urvat svojich pat minut slavy, hlavne vtipne vyzbniave fakt, ze jeho domienky su uplne odlisne, nez bol skutokovy stav a to ten, ze dosah mal Negreira 0
pre andres550 - zaujímavé že ti nevadí politika ficoidných idiotov, toto sem snáď nepatrí, toto je šport a futbal, tak tieto drísty si prosím strč do riti ficocvi a jeho smradom, prípadne sa tam strč sám a bude tu pokoj.
To chcete všetci povedať,že je to normálne? Nie je to vôbec podozrivé? 🤦♂️