No ja neviem čo Vy na to priatelia ? Neviem neviem, či by nebolo lepšie zo začiatku Toresa v pravo a Christensena namiesto Araucha , Ten nema kto vie aku formu. Ćo Vy na to ?
Ja by som si prial aby bol v základe Fimin Lopez v zálohe. Čo sa týka obrany tak lepší Christensen miesto Arucha, aktuálne. A v útoku môže byť napravo aj Ferran aj Yamal, tam preferencie nemám.
Za mňa takto, s tým, že ak by to nešlo Yamalovi, tak do druhého polčasu poslať Ferrana, taktiež už aj Arauja zapojiť do druhého polčasu nech sa rozohráva. Ale každopádne by som chcel vidieť v zálohe Fermína, pretože dokáže neskutočne zrýchliť hru, a myslím si, že práve dnes by sa to mohlo hodiť, keďže bude šanca na rýchle protiútoky.
Súhlasím. Radšej Yamala od začiatku ako Ferrana. On mal najlepšie štatistiky prave vtedy ked striedal do hry v zapase. Radsej nech je Fermin v zalohe ked tak pojde Romeu.
No ja neviem síce sa teším že je liga majstrov ale popravde obávam sa toho že sa ukáže európska kvalita a Barcelona to zasa sprasí a ešte ak bude romeu v základe ako poznáme ustraseneho xaviho môže z toho byť strašný prúser túto sezónu prvý silnejší super tak uvidíme ako na Tom Barcelona je v skutočnosti
tak porto by sme mali zvladnut, minimalne neprehrat, to v nasich silach je aj bez zranenych. ja by som az take obavy nemal, skupinu zvladneme, vratia sa zraneni a budeme velmi silny
Ja trochu nechápem tu kritiku na Barcelonu túto sezónu, nehráme najlepší futbal, ale určite to nie je ani najhoršie. Ani tie neustále výčitky na Romeua od niektorých jedincov, vy ste čo čakali, že sem prichádza Rodri? Je to hráč, ktorý hrá v rámci svojich možností, je to 100% CDM, ktorý dokáže zvládať jedine defenzívne úlohy, ktoré spĺňa pomerne fajn na to za akú sumu sem prišiel... To je presne o tom, že väčšina z vás si neuvedomovala aký poklad sme mali v Busquetsovi, ktorý dokázal hrať výborne aj v defenzíve, ale aj dokonale podporovať útok, ale verte tomu, takých hráčov ako je on na svete nie je veľa... A áno, ak bude chcieť Xavi spevniť defenzívu, pretože si bude myslieť, že to bude v tomto zápase dôležité, tak nech tam toho Romeua dá...
A taktiež niektorých z vás nechápem, vy pozeráte futbal aby ste mohli písať neustále negatívne veci na váš obľúbený team? :D Preboha, však hráme LM, užívajme si to a dúfajme v pekný futbal z oboch strán, a nie hneď písať, aké to bude zlé a neviem čo všetko. ;)
Dnr dúfam že pozorne momentálne sleduješ toho profesora defenzívnych úloh. Čo dotyk z loptou to požiar. Sleduj ako napríklad bráni Gundo, co je úplne iný profil a sleduj romea.. ten nemá čo v barce robiť
Nikde netvrdím, že to je profesor defenzívnych úloh, žiaľ väčšina z vás žije stále v tom, že Barcelona môže kúpiť každého hráča, na ktorého si ukáže, ale žiaľ takto to už nefunguje. ;) A ak si myslíš, žeby sme našli lepšieho hráča na CDM za tu sumu, ktorú nás stál Romeu, tak posielaj životopis do Barcelony. Realita je taká, že keby nepríjde on, tak tam momentálne hráva Roberto a máte 2krát také nervy.
Simao ja si myslim ze to je kazdemu jasne a kazdy by sme si priali lepsich hracov. To ale neznamena ze tu mozu asocialne deti ako napr. Romanko a davidek bezpricetne urazat hracov.
Drn, ta suma bola vyhodená von oknom. Ak kúpiš u Číňana tenisky za 5€ ktoré sú totálne na kkt pričom podobne v šatníku už máš, nepovieš že aký geniálny obchodný ťah som spravil lebo to bolo lacné, no nie? Presne tak je to s romeom. Som si toho vedomý, že sme v ťažkej situacii ale niekedy je lepšie nekupovať nič. Ja som len gaucovy odbornik, nie som profesionálny scout ktorý je v biznise roky, ako sa to mohlo stat, že to vôbec niekoho napadlo ho ku nám kúpiť, aj keby zadarmo. Akože Sorry, ale Sergej je o hlavu lepší ako ten holohlavý biletar. A to už nehovorím nič, že máme dvoch veľmi nádejných cdm v kantere plus christensen vie zahrať na cdm, respektive kedysi vedel.. Ok chceli sa poistiť, zobrali za lacno, beriem.. ale po 8 kolách netreba byt futbalovým expertom aby bolo vidieť že to je prešľap a lepšie to nebude. Ale nie Xavi ho tam musí vopchat každý zápas. Neverím že nie je žiadna iná varianta..
Banana a koho som ja z hráčov urazil? Respektíve prečo mna montuješ medzi tie deti?
Cancelo - Koundé - Christensen - Baldé
Gundo - Gaví - Fermín
Yamal - Lewa - Félix
Za mňa takto, s tým, že ak by to nešlo Yamalovi, tak do druhého polčasu poslať Ferrana, taktiež už aj Arauja zapojiť do druhého polčasu nech sa rozohráva. Ale každopádne by som chcel vidieť v zálohe Fermína, pretože dokáže neskutočne zrýchliť hru, a myslím si, že práve dnes by sa to mohlo hodiť, keďže bude šanca na rýchle protiútoky.
A taktiež niektorých z vás nechápem, vy pozeráte futbal aby ste mohli písať neustále negatívne veci na váš obľúbený team? :D Preboha, však hráme LM, užívajme si to a dúfajme v pekný futbal z oboch strán, a nie hneď písať, aké to bude zlé a neviem čo všetko. ;)
Banana a koho som ja z hráčov urazil? Respektíve prečo mna montuješ medzi tie deti?