Steven 4.4 ak má 50% podiel na góle, vychyta nulu a dostane 7 🙄 ...nejde gól iba na jeho triko, zle nahral a stým súhlasím, ale medzitým strela, nepokrytý útočník po strele, ďalší hráč v strede obrany sám, ktorý napokon skóroval...je to stegenova chyba, ale aj obrany (nepadol gól ihneď zo strely po zlej nahrávke), ale tých 4.4 mi príde extrémne málo keď porovnám iné hodnotenia...
to nic lukyho netreba brat vazne to je jeden moula co presedlal z tupeho hejtovania dembeleho na lamina proste si vzdy musi najst nase najlepsie kridlo a ist proti prudu on je totizto nepodareny trapny troll nic vic nic min
ked sme pri Dembelem, neviem ako lucas, ale toho som nemusel ani ja. a to dost. neberiem to ako hejt, proste to nebol hrac do barcelony podla mna a tvrdil som to uz po druhej sezone a vobec ma nepresvedcil za tych niekolko dalsich ze by som sa mylil. jedina skoda, ze tu bol tak dlho
Najlepšie kridlo :D Dembele by bol najlepší jedine ak by sme iné kridlo nemali. To isté Yamal, ale tak ma 16r, ok :D Ale ak nemá na A tím, nemá tam čo robiť. To len vy experti si furt vyberiete niekoho že ach kvôli nemu budem Barcu sledovať asi. Tak ako bol úplný odpad Dembele (čo vidíte aj v PSG že ho chcú vykopnúť), to isté Fati, a úprimne ani Yamal nie je profil futbalistu pre Barcu. Ako vy pseudofanúšici si vždy vyberiete niekoho, kto môže za všetko zlé (Garcia, Torres, Busi, Roberto...) a hráčov, čo nehrajú nič, ale tak len robia parádičky na ihrisku ktorú vedú k ničomu a tých uctievate - viď Dembele a Yamal. Fati bol mimo úplne. Ale tak čo čakať od amatérov ako vy no. :)
Ten Romeu má to hodnocení až nějak moc pozitivní. To číslo by mělo být ještě o něco nižší a ten komentář mi k němu taky nesedí, to je jako by to bylo k jinému hráči. Po 1. poločase společně s Iňigem nejhorší hráči na hřišti.
absolutny suhlas. druhy gol zacal tym, ze vykop od brankara predlzoval hrac, ktoreho mal mat Romeu, ale namiesto toho aby isiel do hlavickoveho suboja tam stal a pozeral na neho. keby ho aspon pritlacil, tak ta hlavicka nepojde presne medzi obrancov na utocnika, ale bohvie kde. pri prvom gole tiez nemal cisty stit
ano ved prave preto som napisal, ze Romeu mal na neho aspon pritlacit nech si nehlavickuje tak komfortne ako to bolo. Romeu nieje ziadne sparatko, ze by to nepomohlo
No i při prvním gólu sehrál svou roli. Stačilo udělat krok na přihrávku od Stegena a v klidu by si převzal balón, ale on se jenom díval co z toho bude.
Dody ty si voci nemu zaujaty od kedy sa objavili spelukacoe o prestupe takze tvoj nazor nieje relevantny. Pri druhom gole bol utocnik za jeho chrbtom a este o pol metra preskocil takze on nemal sancu skor by som sa zameral na chybu stoperov. A pri prvom gole to bola Stegenova chyba tak to nezvaluj na Keby..keby si tu nevypisoval furt negativa na vsetko co sa ti zrovna hodi tiez by bolo formu kludnejsie
romeu je absolutne tragicky a kto to nevidi tak mi ho je luto nema co v klube ako Barcelona robit je pomalsi nez busquets je ťarbavy technicky tragicky a este ani tie lopty nedokaze ziskavat prechadzaju okolo neho ako okolo psieho lajna v parku totalne je mimo
Kedy a kde som napisal ze je najlepsi zaloznik a neurobil nikdy chybu? Davidak tak napis vedeniu ze ty si si prial ineho ja som ho nekupoval ale hadzat na neho druhy gol je zaujatost
presne aj mne pride romeu ako taky busquets z wishu...je este pomalejsi, co som si nemyslel, ze sa da, ale budis. a co sa tyka techniky a rozohravky je to ako noc a den....
ja som ti pisalm ze ty si ho kupoval? o čom točiš prečo by som mal niečo písať vedeniu oni su profici oni maju vediet ako klub riadiť ja som iba afanusik pre koho to hraju a som absolutne opravneny ho kritizovat a za svoje vykony si nic ine okrem kritiky nezasluzi
Posli 15 euro a kup si vstupenku na zapas, potom tu budes absolutne opravneny kritizovat hracov klubu ktoreho si fanusik. Brat iba dokonale vykony to by sa vam pacilo.
Pozeral som iba prvý polčas, na druhý som nemal nervy. Pozrel som si ho zo záznamu a musím povedať, že obrana Barce nie je ani len tieňom tej ako v minulej sezóne. Martinez je iba hráč na lavičku, Balde včera absolútne neškodný, pre mňa sú obrovským sklamaním výkony Gindogana a Romeoa. Záloha bez FDJ je nulová. Ak takéto problémy nám robí a robia mužstva z dolnej polovice, čo bude keď narazíme na taký Real alebo Atletico??? S takou hrou neobstojíme ani v LM a budeme radi ako budeme zasa hrať aspoň EL!!!
Nesúhlasím s tebou, rovnaké problémy nám robili tieto slabé mužstvá aj s FDJ v zostave. Rozhodne nie je rozdielový hráč. Včera to bolo o osobných chybách a s kľudom poviem, že aj druhý gól ide za Stegenom, pretože najskôr vybehol, ale potom nepochopiteľne zastavil a išiel iba k zemi, čo už súper čakal, pretože takto bráni stále, ako hádzanár.
Včera bolo hodne veľa failov, ale aj to nasadenie Arauja spoločne s Inigom. Obaja po zranení a bez formy. Jeden z dvojky Kounde a Chris mal hrať, i keď Xavi musel rotovať skrz program, ale tak to aj dopadlo...
Yamal robil rozdiel vzdy, ked mal loptu. Avsak je na nom vidiet ze je velmi mlady. ale to je v poriadku.
Ina vec ma trapi. A to je jeho neustala komunikacia s rozhodcami, rozhadzovanie rukami, stazovanie sa atd. Tam ma 16 rokov a ma hrat nie je este hviezda
Viděl nekdo ten rozhovor s tím Cancelem? :D :D :D už chápu, že sem každej chce :D máme sice krizi, ale na výplaty furt je, jenom v jiné formě :D :D :D https://www.youtube.com/...
Ina vec ma trapi. A to je jeho neustala komunikacia s rozhodcami, rozhadzovanie rukami, stazovanie sa atd. Tam ma 16 rokov a ma hrat nie je este hviezda