Kurde matku ? To myslíš vážne ? To že to tela romeu tam stalo a ani sa nepohlo lebo ma predvídavosť a čítanie hry ako akvariova rybička to si asi nevidel čo
Tak za prvé co je to za ptákovinu dávat to na krátko když máš na 5 metrech u sebe 4 hráče Mallorky v pohybu a ještě blízko všech našich. Tím to celé začalo. Měl to prostě odmrdnout a bylo by. Chápu chytrá rozehrávka. Ale Stegen to celé začal takže na tom má dost velký podíl. Protože to celé mohl předvídat. Když je tam viděl.
nie nemal nic odkopavat cela barcelonska hra je zalozena na drzani lopty a rozohravky od brankara to ze romeu je podpriemerne kopyto ktore absolutne nema ziadnu kvalitu ani citanie hry a v barcelone je len vdaka faktu ze jeto xaviho kamarat je vec druha kazdy kvalitnejsi dm byt tu nahravku caka a aspon by urobil nejaky pohyb a nepozeral by ako tela na nove vrata
Nesouhlasím . A je mi uplně u řitě na čem je hra založena nebo ne. Stegen ty hráče viděl moc dobře. Mohl to v pohodě předvídat, kor když viděl jak na blízko jsou a že jsou v pohodě :). To že je Romeu dřevák nebo ne se vyjadřovat nebudu. ;)
Ja fakt nechapem co ty s nim mas za problem. Kazdy hrac moze spravit chybu a doteraz nikdy neodohral vyslovene ze zly zapas. Ty by si tam hned kupil noekoho za 100 mega a keby spravil tu istu hlupu chybu tak by som bol ale ze brutaaaaal zvedavy ako by si ho obhajoval.
Je hrac barcelony a tym padom musi mat nejku kvalitu.
Alebo mi pripomenies kedy este spravil nejaku chybu? Minuly zapas kedy zabranil dvom golom? A pravidelne v kazdom zapase nieco hasi v obrane?
Romeu je za mna neuveritelny omyl tohto klubu zbytocny hrac tatbavy pomaly netechnicky bez citania hry cele zle a bez kvalitneho dm (fdj tam neratam) to bude tazka sezona
Jít solo na bránu a přestřelit jí o x metrů. Kor když chvilku před trefím krásnou pumelici z poza vápna. To chce fakt kumšt . Ale jinak super na tom pravém křídle vs Ferrán to je šíleně znát.
Oba góly jdou ze 70% za Matsem,špatný den,stane se.Mě ale udivuje ,jak špatně hraje Martinez.Nulová rozehrávka,pohyb,bránění.Kounde ihned na plac,protože Araujo po zranění ještě není rozjetý a potřebuje pomoct.Raphinha za mě zatím nejlepší.
Je hrac barcelony a tym padom musi mat nejku kvalitu.
Alebo mi pripomenies kedy este spravil nejaku chybu? Minuly zapas kedy zabranil dvom golom? A pravidelne v kazdom zapase nieco hasi v obrane?