Za mňa asi v pohode zostava, len ma zaujíma či si nebudú zavádzať Lewa, Ferran a Félix, pretože Félix a Ferran sa tiež radi sťahujú dostredu, tak či tam nebude už plnka. :D ALe ináč spokojnosť
Xavi vravel, že budú 2-3 zmeny,lebo treba rotáciu...a kde to je? Alonso namiesto Baldého? Dúfam, že druhý polčas si oddýchne aj Lewa a zahrá si niečo aj Araújo (len opatrne s ním,aby sa nezranil znovu)... ale inak dobrá zostava, netreba nič nechať na náhodu a hneď na nich zaútočiť
Betonarka. Proti takym zostavam sa hra najhorsie. Zavrete obranne pasmo...
Ale ked chceme hrat najvyssiu uroven tak to musime zlomit 😉
Len by tam trebalo rychlejsie lave kridlo ako je Alonso a.k.a. brzda
Prosím ťa ten traged sa ani len nehýbe ako fotbalista jediný dôvod prečo je v Barcelone on a Alonso je že sú to xaviho kamaráti a Španieli nie je mužstvo v Európe ktoré je v top 4 kde by si tyto tragédi kopli do lopty
Ja si to myslím tiež, Celta nehrala na krásu, ale boli bojovnejší, vyhrávali osobné súboje a hlavne sa snažili o rýchle protiútoky. Nebyť Ter-Stegena a nepremieňaniu šancí hráčmi Celty, tak dnes by možno padla aj pätka, ale do našej siete!
Zbytočne tu budeme kritizovať našich hráčov. Akokeby sme 1-krat pozerali na takýto typ priebehu zápasu, je to ten istý priebeh proti tímom, ktoré tu prídu betónovať so zostavou 5-4-1 a čakať na protiútok. Tieto zápasy kde súperi betonuju sú proste otrasné a ešte horšie hrať proti betónu.
Hrame celkom dobre, stiahol by som len Alonsa (s ohladom na to, ze lave kridlo vobec nepodporuje a s pribudajucim casom budeme potrebovat vzadu rychlika na hasenie protitokov) a Ferrana tiez - ma svoje kvality, ale proti zabetonovej obrane som ho este nikdy nevidel predviest nic specialne.
Ale ked chceme hrat najvyssiu uroven tak to musime zlomit 😉
Len by tam trebalo rychlejsie lave kridlo ako je Alonso a.k.a. brzda