Naparadu zapas,ale s oddanym superom,ktory sa po druhom gole opustil. FDJ by u mna nemal nizsiu znamku ako Romeu,min rovnako,ak nie vyssiu. Inak sa mi pacila konecne rychlost!!!! Novi hraci priniesli vietor a z Cancela mam az zimomriavky,toto sme potrebovali velmi. Som velmi zvedavy,ako zahrame v LM ,vo vyradovacke a v lige el Clasico.
Felix tiez ozivil hru,Ferran ma formu,ide to dobrym smerom. Som velmi rad,ze je Dembele tam,kde je!
Raphinhovi prospela lavicka a bude vyssia konkurencia,tak snad uz nevyvedie somarinu,ako s tou cervenou kartou. Balde neskutocne rychly,ak zlepsi finalnu fazu tychto jeho vyletov,bude to fantazia a ozaj sa tesim na dalsi zapas.
Cancelo mi pripomínal Alvesa v jeho hviezdnych sezónach. Kundé má konečne zdravé sebavedomie a keď si dajú z Baldém pozor na návraty z prílišného útočenia ,bude to dobré. Ale miesto koho príde Araujo keď sa vylieči ?
Konečne zápas na ktorý sa dalo pozerať a hlavne že sme "netrpeli". Veľmi milo ma prekvapili svojimi výbornými výkonmi Felix a Cancelo. Cancelo bol skvostný a Felixové nahrávky, bojovnosť, snaha a hlavne umné prepustenie prihrávky medzi nohami Lewandowskému pri druhom góle, to bola parádička. Ferran sa ukázal, že môže pri priamych kopoch nahradiť Messiho. Jeho forma sa rapídne zlepšila. Skrátka nie je hráča, ktorému za včerajší zápas by bolo možné niečo vytýkať. Musím však povedať, že Betis hral absolútne odovzdane, hlavne po druhom góle prakticky na trávniku bol iba ako sparingpartner.
Prosím mohli by ste mi napísať ako hral Lewa? Včera po dlhej dobe som nemohol pozerať Barcu a čítam samé chvály na Félixa a Cancela, ale o Lewandovskom sa nikto nejak extra nezmienil, teda aspoň som to nepostrehol, ale v hodnoteniach má skoro na každej stránke pekné čísla.
Za mě určitě odehrál svůj nejlepší zápas. Byl aktivní, dokázal proměnit šanci tak jak u něj bývalo zvykem. Věřím že tímhle zápasem by se mohl zvednout. Jinak hráli dobře vlastně všichni, po dlouhý době jsem měl úsměv na tváři celý zápas a užíval si to.
Lewa včera konečně dobrý výkon, ale celkem mě někdy štval, že pozdě přihrává, zbytečně dlouho držel míč než přihrál evidentně volnému hráči. Chtělo by to ještě víc zrychlit hru.
No paráda, to rád počujem, verím, že jeden dobrý výkon ho posunie k ešte lepšiemu v ďalších zápasoch a budeme mať zas jedného z TOP hrotových útočníkov sveta.
Bleskovky
6 dní
Marko Dmitrović najlepším hráčom zápasu proti Leganés
Felix tiez ozivil hru,Ferran ma formu,ide to dobrym smerom. Som velmi rad,ze je Dembele tam,kde je!
Raphinhovi prospela lavicka a bude vyssia konkurencia,tak snad uz nevyvedie somarinu,ako s tou cervenou kartou. Balde neskutocne rychly,ak zlepsi finalnu fazu tychto jeho vyletov,bude to fantazia a ozaj sa tesim na dalsi zapas.