To je presne yen rozdiel v obrane mat tam Cancela a Baldeho, namiesto Roberta a Alonsa. O utoku nehovoriac ked to konecne hrame na 3 utocnikov 🙂 komecne pekny zapas ktory sa da pozerat 🙂
Po prve Balde, De Jong, Kounde, Lewa hraju skoro kazdy zapas bez striedania... Po druhe preto, ze Balde utrpil naraz do chrbta minutu pred striedanim. Pozerate vy vobec ten zapas?
Felix Cancelo Gundogan. +Ferranova lepsia forma, Yamal. Presne to co Barce chybalo. Este Roque, a fuuu.
Hlavne udrzat Cancela a financie nejak dat doporiadku.
Dnes to bola radosť pozerať ako boli tam chybičky ale nevadí výsledok hovorí za všetko 👌👌👌
Pre mňa by mal byť prvý kapitán Frenkie de Jong od začiatku sezóny zápas čo zápas udáva tempo hry a ten jeho prehľad ako Busi za mladi proste radosť pozerať 👏👏👏💪💪👌👌
Nová posila Cancelo to je už iná Liga nie ako Roberto 🫣
Chápem,že každý sledoval nových hráčov,koneçne útok,
ale všimol si niekto,čo tam stváral Kounde?,bol všade,veľa toho odrobil,zachránil,ten by si bol zaslúžil najlepšieho hráča zápasu,totálne nahradil Arauja,no a keď sa ten uzdraví a budú obaja v takejto forme....
Inigo je nám zbytočný,len na lavičku.
Ešte by som doprial Torresovi,málo ho využívajú.
Hlavne udrzat Cancela a financie nejak dat doporiadku.
Dembele who?
Pre mňa by mal byť prvý kapitán Frenkie de Jong od začiatku sezóny zápas čo zápas udáva tempo hry a ten jeho prehľad ako Busi za mladi proste radosť pozerať 👏👏👏💪💪👌👌
Nová posila Cancelo to je už iná Liga nie ako Roberto 🫣
ale všimol si niekto,čo tam stváral Kounde?,bol všade,veľa toho odrobil,zachránil,ten by si bol zaslúžil najlepšieho hráča zápasu,totálne nahradil Arauja,no a keď sa ten uzdraví a budú obaja v takejto forme....
Inigo je nám zbytočný,len na lavičku.