To si nemyslím, jen už je opatrný potom co se stalo před 2 roky. Ono podle mě nejde jen o peníze, ale kdyby Barca nevyšla aby měl vůbec kde příští sezonu hrat. Kdyby šlo o peníze už by měl podepsaného šejka a nosil by černý plášť z MS….😄😄😄
Navíc ten plán počítá i s prodeji hráčů, což je podle mě největší problém , protože nikdo nechce odejít……jako vždy….a tak to nemusí vyjít a pak by taky mohl skončit bez smlouvy, protože minule měl v záloze PSG asi, ale nevim kdo těd by ho podepsal na konci přestupáku.
LaLiga to natahuje ako male trenky....pokial si pamatam tak sa mali vyjadrit uz pred tyzdnom a zatial sa to len predlzuje neustalym posudzovanim od kadekoho.....
Ak tak veľmi chce Messi hrať za Barcelonu, tak predsa môže. Stačí prísť a dohodnúť sa. Minimálny plat v LaLige je 155 000€ v hrubom, čo isto nebude problém zaregistrovať a nebude problém ani vykázať, že na seba zarobil. Samozrejme, môže mať aj viac, záleží od finančnej situácie. Ak chce tých 400 miliónov, tak na čo čaká na Barcelonu?
Tak určitě by toto měl brát, aspoň by mohli dostat přidáno Fati, Feran, Garcia a ostatní hráči , kteří jsou daleko důležitější. Fakt by mě zajímalo co to kouříš bo to chci taky hned😄😄😄😄😄Už tě vidím v práci kde kolega co je proti tobě dost slabší bere 100 x více než ty ale ty jsi srdcař……..a chceš tam zůstat😄😄😄😄
Chce hrať Messi za Barcelonu? Nech začne rokovať, aj ten základný plat ho uživí. Chce 400 miliónov za sezónu či koľko to bolo? Stačí podpísať. Nič zložité.
Ibrahimovič aby mohol zostať v AC, tak si znížil plat zo 7 na 2 milióny. Dybala chcel hrať pod Mourinhom, tak odmietol 15 miliónov v Juventuse a zobral 7 miliónov v AS Rím.
Máš v té logice jednu zásadní chybu, ten plat mu nabídla Barcelona….nikde jsem nečetl že Messi chce 25 nebo nebude jednat, Barcelona si ho asi váží více než ty a tak mu chtěla nabídnout plat na úrovni špičkových hráčů v klubu jako třeba Lewa. Jinak dle tvé logiky by měl vzít Frenkie tak 3 mega, Fati 2 mega, Dembele je často mimo hru tak 500 tisic, Pedri taky zraněný tak 2 mega, ostatní zadarmo bo jestli chtějí u nás hrát takto……. Jo a Feran by měl doplácet…. Rád bych viděl tvůj fotbalový klub, jistě jsi špičkový majitel nejlepšího klubu, když ti to takto funguje😄😄😄😄
Moja logika nemá chybu, keďže Messi čaká, čo bude a rozčuľuje sa, že nikto s ním nekomunikuje. Ak niečo chcem, tak idem za tým a neplačem, že druhá strana so mnou nekomunikuje.
To je tvůj problém, moc věříš internetu, jestli jsi osobně s Messim nemluvil a nebrečel ti na ramenou, tak jak víš kde je pravda?Že to někdo napsal?Já nikde nečetl vyjádření nebo rozhovor s Messim konkrétně, ty jo? Prosím o odkaz. To je bohužel tato doba, internet a bludy novinářů co chtějí prodat vytváří ze známých osobností toto. Je jen škoda že i ty patříš do skupiny co tomu věří a pak píšeš toto……
Ja verím aj neverím novinárom. Píšu informácie, ktoré majú. Ale ostáva jeden fakt a ten je nespochybniteľný: Si nezamestnaný a máš 2 možnosti kde pracovať. Na svojom vysnenom mieste, ale plat bude mizerný proti tomu, čo si mal doteraz, lebo nemajú veľa peňazí alebo pôjdeš niekam, kde ti núkajú peniaze, aké nikdy nikto nedostal (toto je potvrdená informácia do toho arabského klubu). Čo teraz spravíš? Môžeš začať rokovať a dohodnúť sa, alebo budeš sedieť a čakať, čo bude a nakoniec z toho nič nemusí byť. Ak chcem 400 miliónov, zavolám, pošlite mi zmluvu, prečítam si ju a buď podpíšem, alebo sa dohodneme na pár zmenách, čo by sa mi páčili. Chcem hrať v Barcelone? Zdvihnem telefón, prídem osobne a povedzte mi, aká je situácia, chcem tu hrať, čo musím spraviť, aby som tu mohol hrať. Buď s tým budem súhlasiť, alebo nie a stále môžem zobrať 400 miliónov. To je holý fakt.
Zase ne, dokud se nevyjasní FFP tak nemá smysl jednat a o ničem se bavit, zatím nemůžeme ani registrovat prodloužení smluv stávajících hráčů natož se bavit o příchodech. Co by tam dělal těd? Diktoval jací hráči se mají prodat a komu mají snížit plat? Nikdo nic těd pořádně neví a určitě to nevyřeší Messi, momentálně nemůže podepsat ani za těch 155 k co jsi psal. On jen chce podle mě vědět na čem je a jestli je vůbec možnost aby se vrátil, teď ani plat není důležitý.
Jinak co se týká těch novinárů tak je to totální sranda jako vždy. Nemůžeme podepsat ani prosloužení smluv ani Messiho, ale už víme že plán B za Messi je Bernardo (80 mega přestup), řesí se jestli Zubimendi nebo Kimmich místo Busiho(60 mega), těd se objevil někdo z Newcastlu za 100, Cancelo nebo Foyth 50 atd. Prostě novináři pottřebují aby se četlo a oni měli příjem…..Proto i kolem Messiho je pravda dost vzdálená od toho co čteme a pak je zbytečné dělat z Messiho nějakého nenažrance atd…… proto jsem ti odepsal
Navíc co píšes ohledně platu je také ťezké hodnotit, já být Messi tak bych taky nechtěl brát méně než Fati, Feran, Eric atd, ty by jsi to asi vzal ale jen teoreticky na papíře myslím…… už tě vidím ve firmě jak ti říkají, hele já vím že děláš více a lépe než Pepa, ale On má smouvu tak má 100 k mesícně ale ty se srdcař a chceš být u nás tak ti musí stačit 1500 měsícně ok? Vzal by jsi to jako lepší zaměstnanec?
Ja som zas niekde čítal, že sa Barca pokúša dohodnúť s Inter Miami, že Leo prestúpi do Interu, ktorý ho obratom pošle do Barcy na rok na hosťovanie. A obišli tak finančné fair play.
Furt dačo iné kurňa.
Nezabúdajme, že prvoradý je klub - hráči až na druhom mieste. Aj keby malo ísť o Lea a jeho "dôstojnú rozlúčku". Myslime na to, že to nesmie nejako rozesrat klub viac ako napríklad už finančne je.
Messi je dospelá a svojprávna osoba. Konečné rozhodnutie je na ňom. Ak sebou nechá manipulovať, je to jeho problém, nevidím dôvod prečo všetko negatívne hádzať na jeho otca.
Čomu vôbec ale vôbec neverím je že saudi mu dali nejaké ultimátum)) Tym by nevadilo čakať aj do Vianoc len aby prišiel a je jedno za koľko. Vedia že ich športový projekt je jedno veľké lajno a čistý marketing pre MS
Ibrahimovič aby mohol zostať v AC, tak si znížil plat zo 7 na 2 milióny. Dybala chcel hrať pod Mourinhom, tak odmietol 15 miliónov v Juventuse a zobral 7 miliónov v AS Rím.
@GepardRomanko
Furt dačo iné kurňa.
Nezabúdajme, že prvoradý je klub - hráči až na druhom mieste. Aj keby malo ísť o Lea a jeho "dôstojnú rozlúčku". Myslime na to, že to nesmie nejako rozesrat klub viac ako napríklad už finančne je.
"Dembelík a jeho Agent..."
To ešte bude komedia. A keď fakt kvôli tejto "hviezde" nepríde Leo, tak zrejme fakt príde po mňa NAKA.
@harry525 A keď fakt kvôli tejto "hviezde" nepríde Leo, tak zrejme fakt príde po mňa NAKA.
K tejto hviezde by som sa tiež vyjadril ale radšej nie, lebo budeme spolu v jednej väzenskej cele.