Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Marcos Alonso?... Neviem, ci to je dobry napad....
Zaujímavá zostava. Teší ma veľmi základ Torreho. Poďme vyhrať, VISÇA EL BARÇA. 💙❤️🙏
Vůbec o nic nejde, takže se bude zkoušet pár variant.
Tip na zápas - pokud nastoupí Fresneda, tak ho pozorujte. Talent jak hrom a mohlo by z něj něco být.
Len nerozumiem preco si nemoze zahrat aj nahradny brankar aby sme ho znechutili uplne? 😄
Parada pada nam to od druhej minuty 😄
Christensen dal akú nechytateľnú hlavičku 🤣🤣🤣🤣
Takuto loptu hlavickovat to nemoze ani inac dopadnut...
Predaný zápas o záchranu takúto hlavičku sa omylom dať nedá kto hral fotbal vie
Zatial to vyzera na dalsi "sampionsky" vykon z nasej strany....
Bože už sa neviem dočkať ďalšej sezóny a ako sa budeme môcť ďalší rok pozerať na protekcnych zebrakov alonsa a garciu
To tam dnes moze dat uz teraz Fatiho a mozno motika vystreli, zadeli tam hattrik a stupne mu trhova cena ze nieco zarobime na jeho predaji 😂 lebo mam pocit, ze od kedy sme vyhrali titul tak tam sa uz nikto ani len nesnaziiii boa.
Dúfam že to hrajú takto aby espanyol vypadol
Na takýto futbal sa neda dlho pozerat. 19 minut a uz som unudeny a znechuteny.
Garcia ktorý keby nemal španielsky pás tak vrcholom jeho kariéry bude grécka alebo Turecká liga a nikto by o ňom nikdy nepocul
Nemozem si pomoct, ale toto vyzera ako ukazkovy predany zapas 🤦 samozrejme konspirujem 🥴
Minule sme prehrali doma, zopakujme si to teda este raz. Ked sme uz majstri, co tak prehrat vsetky zvysne zapasy a si pokazit statistiky? 👌
Tady jsem fakt Barce věřil a ještě ji naložil v dobrém kurzu ffs
Kľúúúd priatelia , Eric ešte jednu vyrobí 🤣 MATS nemal ísť ani do brány , na huja mu len likvidujú štatistiky . Lewa takto nebude pičiči ale v pi*i
Dnes Slovensko vypadlo v hokeji,tak to nestačí, preto je aj Barca nepozeratelná... rozmýšľam nad tým,že radšej pôjdem spať
Uz sa veze.....snad
Niekedy to bola radost pozerat ako barca hra. Teraz je to niekedy az trest pozerat sa na to. Ja naozaj neviem co sa musi zmenit zeby to zase viedlo k tej radosti sledovat zapasy. Ja chapem, ze niekedy sa aj prehra, sak je to normalne. Ale s tymom, ktory bojuje o udrzanie? V minulosti mali take tymi od nas do prestavky 3-4 kusky a potom to uz bola len zabava. Teraz je to mega trapenie. Hracov mame dobrych, trenera tiez. Co sa to deje?
Hrame strasne oplasene a je jasne, ze sme Valladolid podcenili. Takto by majster hrat nemal...
Ale zda sa mi ze sme konecne nasli nahradu.....bohuzial nie za iniestu ani xaviho ale za puiga 😄 torre uz ho dost pripomina
A toto nebol offside hej? Najprv penalta ktora nemala byt, teraz gol z offsidu...rozhodca SKVELY vykon. Na co sa oni chuji v tej La Lige idu stazovat debili? Boa jake nervy maaaaaaaam
To je katastrofa ten výkon hráčov,bolia ma oči z nich
Já nechápu proč se všichni divíte a rozčilujete, mebylonro snad jasný že se bude hrát na půl plynu ???!!