Rozhodila sa cela obrana a potom to tak dopadne. Mal tam.radse striedat stred,utok. Takto sme sa uplne zbytocne dostali podtlak...alonsa chapem ked sa zranil christensen ale arauja nie. Radsej tam mal ist alba za gaviho a baldeho nechat za nim alebo fati/ferran za gaviho. Ako uz by sa nemalo nic stat....ale xavi si tymi striedaniami niekedy zbytocne komplikuje tie zapasy
Inak neviem ci to este niekto pozera, ale fanusikovia Espanyolu na travniku riadny bordel robia. Ale dalo sa to cakat ze ten titul na ich ihrisku asi velmi neoslavime 😂
U nas real oslavoval lebo nech je rivalita akakolvek treba mat aj respekt.....ale toto su burani jak keby skm videl slovensku ligu....tak teraz nech vypadnu takych tu nepotrebujeme
Za toto im zatvoriť štadión a odobrať licenciu plus mastná pokuta, alebo ich vyradiť do dedinskej ligy (neviem či sa to môže) 🤣 Hovedá jedne 🤣
Chlapec ak metol tú kameru o zem 🤣🤣🤣 Ten pocit keď si schováš tvár za bundu a na tribúne si uvedomíš , že ďalších 10 kamier ma videlo 😮💨😮💨😮💨
Nie len on tam ich je hromada, no tento pánko sa blisol 🤣 , som zvedavý čo nato povie Tebas . Ale asi v tomto štýle ->
Určite oslava FCB bola absurdná a nemala byť , čo vyprovokovalo fanúšikov domácich k tomuto činu 🤣🤣
Chlapec ak metol tú kameru o zem 🤣🤣🤣 Ten pocit keď si schováš tvár za bundu a na tribúne si uvedomíš , že ďalších 10 kamier ma videlo 😮💨😮💨😮💨
Určite oslava FCB bola absurdná a nemala byť , čo vyprovokovalo fanúšikov domácich k tomuto činu 🤣🤣