Kdyby tento zápas skončil 4:0 nikdo by se nedivil,nekritizoval a bylo by všechno o.k.Za mě nejhorší jen neproměněné šance.Jinak bych nic nevyčítal.Bojovali,makali a mají zaslouženě 3 body.
Nepozeral som od 70 minúty. Futbal sa nehrá na šance, tie výsledky 1-0 či 0-0 svedčia o niečom. Už nás nezachraňuje Leo. Máme troch záložníkov, ktorí nevystrelia na bránu, to je do očí bijúce a nemá to nik z mega klubov. Minule nám vyšiel výsledok proti Betisu a už sa zabudlo na tú biedu .Trapíme sa s každým a stalo sa módou o každom priemernom či podpriemernom tíme potom tvrdiť, aký je výborný. Na tých výborných sme natrafili v EL a LM a sme von. A s touto hrou tak dopadneme aj nabudúce .
Priznam sa, moc pozitiv by som tam nevidel ani za stavu styri nula.... Prvy polcas odchodeny doslovne, naviac hrali sme proti desiatim , niektori nasi hraci ako by sa stretli s loptou po pol roku, naviac polovica mancaftu duchom nepritomna, presne opacne riesenie hernych situacii, to je proste fakt, nejde nam to chyba lahlost, kreativita, nasadenie .
Nechci se moc rozepisovat,ale hrajeme to co vyžaduje trenér.Takový ten Barcelonský styl.Sami víme,že to v evropě už cca 5 let nefunguje.Na La ligu to tento rok asi stačí.
Celá záložná a útočná rada je na uterák, aby nevedeli premeniť ani jednu strelu a to ani do prázdnej brány, to už je veľký prúser. Dnes obrana na jednotku ako v zadu, tak aj v útoku. Balde rozdával jednu gólovku za druhou, Alba rozhodol, Kounde a Araujo dnes boli nebezpečnejší, ako ktokoľvek z hráčov, ktorý majú rozhodovať, Christensen to vzadu pekne istil. Zvyšok týmu... neviem, za čo berú prachy, ale futbal to nebude. A to chcú predlžovať s Dembom...? Tak by som ho vydrbal, že by ani dvere nestihol otvoriť. Fatiho by som poslal na rok hosťovať, zmena prostredia a nižší tlak by mu mohli prospieť a buď sa znovu chytí, alebo predaj, Torres, tam nie je o čom, ten chalan je márny, Lewa... toľko peňazí by som za jeho výkony určite nedal, Raphina aspoň presuje, ale efektivita tiež nulová. A už len záloha, Pedri dnes neohúril, Gavimu sa pohrali s guľkami, tak si aspoň hanbu za výkon neutrhol, FDJ ... tak u takto preceňovaného a ospevovaného hráča očakávam, že vie aspoň vystreliť, ale moje očakávanie sa nenapĺňa. U Busiho už presne vieme, na čom sme, ten tam nie je na góly, ale na dobrú rozohrávku a obrannú činnosť a to si splnil celkom dobre.
Sry za môj výlev, ale som nasraný.
Na to si predsa klub platí ľudí, je tam športové oddelenie, sú tam skauti (tí sa asi dosť flákajú). Jednoducho nám 2/3 prestupov nevychádzajú a to narážam na obdobie posledných možno 5 rokov. Ale ak sa ti zdá, že to, čo tam aj dnes páni na ihrisku predvádzali je v poriadku, potom sa nemáme ani o čom rozprávať. Skvelý bol aj postreh komentátora, že posledná premenená štandartka bola v roku 2021 a exekútor bol Leo, odvtedy 44 nepremenených, aj to hovorí jasnou rečou.
Chlapi,pocetna vyhoda od 27 min a 0:0 do 85.min O com sa bavime?? Jasne,ze je to uplne naprd a uz nech tato sezona skonci.
Predat:
Alonso
Fati
Raphinha
Ferran
Rozlucit sa s Busim
dobru ponuku posudit aj pri Dembelem
Sancu dat maldym s akademie. Treba zohnat kvalitu na RB a na kridla. Neriesme stred
,Gundogana a pdobne. Stred je nabity (FDJ,Pedri,Gavi, Kesie a vrati sa Leo-uz idealne do stredu)
Do utoku dat sancu mladym a dravym,hladnym po usechu a harjucim bez respektu a najma rychlo!
Komentáre sú kritické a vzhľadom na to, čo sme predviedli, opodstatnené. Treba si však uvedomiť, že je koniec sezóny a únava nie len fyzická, ale aj psychická už ovplyvňuje výkony mužstva. Nechcem ich ospravedlňovať, ale to isté prežívajú aj iné veľké kluby : Real, Arsenal, Neapol, Bayern... Udržať mužstvo na víťaznej vlne počas celej sezóny je prakticky nemožné. Poklesy formy mužstva sú normálne.
Už to na ten titul nejako doklepeme...
Mozno je to aj ukazovatel,ci dobre trenujeme... ak by sme hrali nebodaj este v LM,nemali by sme formu prave stupnovat? Resp byt navrchole? Ako City.
nehrame CDR a ani LM a ani UEFA,nemame co mat psychycku unavu a uz vobec fyzicku.
V tomto smere uznavam styl Raymonda Verheijena a osvedcil sa.
Tak ziskajme tenti titul a fandime Osasune a City,aby ten jeden "velky" klub,ako si ho nazval vyssie,ostal bez pohara tuto sezonu.
Včerajší zápas bola jedna obrovská trápna komédia. Hrať takmer 2/3 zápasu o jedného naviac a nedokázať dať viac ako jeden jediný gól už to samo o sebe hovorí o kvalite ofenzívy. Keby nebol do zápasu nabehol Alba, som presvedčený, že by to bolo skončilo 0:0. Alba vniesol do hry rýchlosť, dynamiku a snahu o víťazstvo. Lewa je od zápasu k zápasu jalovejší a jalovejší. Raphinha má zopár zábleskov v zápase ale celkove je jeho výkon iba priemerný. Fati včera doj...l čo sa dalo. Ukázal sa ako hráč, ktorý s neschopnosťou dať gól aj s desiatich metrov. Najviac ma včera nas..l, keď odkopol loptu Pedrimu, ktorý v gólovej pozícii sa chystal vystreliť ale Fati sa do toho musel zamiešať a loptu mu vypichol. Skrátka hviezdou sa chcel stať on. Celkove výkon mužstva bol taký, aký sledujeme posledných 6-7 zápasov. Bez nápadu a bez jedinej strely spoza pokutového územia. Na posledné výkony sa doslova ani nedalo pozerať. Naše jediné šťastie je to, že výkony Realu sú ako apríľove počasie. Titul by sme už stratiť nemali, ale ten titul sme doslova "utrpeli"!!!
ako ked sa ti 10 hracov osasuny postavi do 16tky, tak potom hraj daco...tazko sa potom daco vymysla. ale suhlasim s tym, zeby mohli skusat strielat aj z poza 16tky. akoby to mali zakazane. navyse mi pride ze hraju moc komplikoavne a moc spekuluju. miesto jeednoduchsieho riesenia, strely na branu, si to tam nahravaju dokolecka.
Bleskovky
6 dní
Marko Dmitrović najlepším hráčom zápasu proti Leganés
Sry za môj výlev, ale som nasraný.
Predat:
Alonso
Fati
Raphinha
Ferran
Rozlucit sa s Busim
dobru ponuku posudit aj pri Dembelem
Sancu dat maldym s akademie. Treba zohnat kvalitu na RB a na kridla. Neriesme stred
,Gundogana a pdobne. Stred je nabity (FDJ,Pedri,Gavi, Kesie a vrati sa Leo-uz idealne do stredu)
Do utoku dat sancu mladym a dravym,hladnym po usechu a harjucim bez respektu a najma rychlo!
Už to na ten titul nejako doklepeme...
nehrame CDR a ani LM a ani UEFA,nemame co mat psychycku unavu a uz vobec fyzicku.
V tomto smere uznavam styl Raymonda Verheijena a osvedcil sa.
Tak ziskajme tenti titul a fandime Osasune a City,aby ten jeden "velky" klub,ako si ho nazval vyssie,ostal bez pohara tuto sezonu.