Minule som niekde čítal, že výkopy po 21:00 sú preto aby španieli stihli večeru a pak ísť v kľude na futbal. Bol som v Barcelone 5x a dáva mi to zmysel. Tam o 22 je plné mesto, otvorené bary, reštaurácie aj cez týždeň.
Proč Španěle to třeba ideální čas být může, ale pro nás moc ne, alespoň tedy pro většinu. Navíc vždycky ten čas výkopu 21:00 a 22:00 chytne Barcelona a třeba oba kluby z Madridu hrají pro nás v lepší časy. Těch 19:30 je ideálních (pro Čechy), není to přes den kdy pracují nebo mají jiné povinnosti (jasně noční, ale rozumíme si) a není to zase tolik pozdě, aby se člověk nevyspal, když ráno druhý den vstává, což je třeba i můj případ. Takže za ten čas 19:30 jsem maximálně rád.
Hlavně ne zase Gavi na křídlo, ať je tam vlevo Dembélé či Torres pokud by ještě Dembélé nebyl ready. Při nejhorším Fati, ale Gavi už fakt ne, jen tam zabíjíme jeho potenciál.
som zvedavy ako to bude buduci rok so stopermi kedze kounde na RB hrat uz nechce. zeby sa christensen posunul na 3. obrancu? alebo by sa predal za slusnu sumu? neviem
Preto sa aj vtedy hráva.. ;-)