Zostava by mala byť asi jasná. Trochu mam strach z tej zalohy, ale tak to je, keď nemáme k dispozicii Pedriho a de Jonga. Ešte tento ťažký zapas bez nich zvladnuť a bude to super.
To by som skôr odhadoval Ferrana pred Fatim ak už. Gavi sa na kridle vedľa Lewiho v el clasicach osvedčil rovnako ako Kessie v zalohe s jeho minulým výherným gólom. To Xavi meniť nebude. Rovnako nebude skúšať Garciu na DM vedľa Busiho, ale dá tam stareho dobreho univerzála.
Je to Real kto potrebuje dať gol nie my takze zaloha a utok nie podla mna tak dolezita ako obrana. Bohuzial nemame tam nas overeny BACK ale je tam Araujo takze dufam ze dnes si doma postrazime postup.
V náš prospech je fakt, že hráme doma.
Proti nám maródka. Ako na potvoru myslím má Real k dispozícii celú základnú zostavu.
Real musí dať gól a hrá proti Barcelone, ktorá je zvyknutá a je bytostne závislá na držaní lopty. Tipujem to na výborný zápas pre nezaujatého diváka. Pre mňa to bude asi nervák.
:-)
Takmer, okrem Mendyho. Ale to už je v podstate pravidlo. Ale inak sú výnimočne všetci fit, škoda že sa to nedá povedať aj o forme 😅. Osobne napriek značným komplikáciám na Vašej strane, predpokladám že na Real dopadne ten "tlak z ďalšej porážky" a hlavne možného vypadnutia z CdR. Na tikete mám 1-ku 🙊
Proti nám maródka. Ako na potvoru myslím má Real k dispozícii celú základnú zostavu.
Real musí dať gól a hrá proti Barcelone, ktorá je zvyknutá a je bytostne závislá na držaní lopty. Tipujem to na výborný zápas pre nezaujatého diváka. Pre mňa to bude asi nervák.
:-)