tak nakoniec to vyzera na velmi pesimisticky scenera ako u pedriho tak aj u dembeleho...nakoniec rozhodujucu cast sezony budeme musiet zvladnut mozno aj bez nich
Našťastie máme náskok v lige 12 bodov a vyzerá to tak že aj bez nich vieme so španielskymi mančaftmi uhrať výsledky.
Trochu sa bojím toho pohárového El Clasica ale aj tak si myslím, že vyhráme.
Kde sa bude hrať?
Však už bez nich rozhodující část sezony hrajem a jsem moc rád, že zatím to kluci zvládají minimálně ve Španělsku skvěle, větší bobky mám z ty repre pauzy, která nám v minulosti nadělala dost starostí..
veď sa na neho pozri, má 50 kíl aj s kľúčami od kočíkárne. Tá fyzická záťaž v špičkovom futbalovom klube je extrémna. Má málo svalovej hmoty. Kebyže bol bežec na dlhé trate tak nepoviem ani ň, tam to nemusí prekážať, je to vytrvalostný šport. Ale vo futbale potrebuješ výbušnosť, svojim spôsobom mrštnosť, extrémne sú zaťažované kĺby kvôli skrutným pohybom atď. Potreboval by nabrať hmotu na svalové partie na spodok tela nech sa tá záťaž viac rozloží. Si myslím.
No chlapčik ceňučky je. Dembo detto nožky jak špajle.
leonidas pretazovanie? 30 zapasov za polsezonu je pretazovanie? Co ostatni hraci? Zial treba sa pozriet na zivotospravu napriklad. Aj Leo mal problemy ked nedodrziaval zivotospravu
snapshot kazdy hrac ma individualne aku zataz znesie. o jeho zivotosprave nemam potuch. su hraci so zlou zivotospravou a zranenia sa im vyhybaju, ale hej Leo je dobry priklad ako zivotosprava pomoze k upevneniu zdravia a zlepseniu vykonov. dalsimi su napriklad Djokovic, Ronaldo ...
Pedriho je škoda, dobre sa naňho pozerá, v Clasicu síce zrovna nie :D ale inak mi v hre Barcelony dosť chýba. Snáď sa dá dokopy, a nestane sa to pravidlom.
Bleskovky
4 dni
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
Trochu sa bojím toho pohárového El Clasica ale aj tak si myslím, že vyhráme.
Kde sa bude hrať?
No chlapčik ceňučky je. Dembo detto nožky jak špajle.