Docela mě udivuje, jak moc se tu řeší pozapasova vyjádření, kde vládnou emoce, který často zamlží normální smýšlení a tak je výpovědní hodnota pozapasoveho rozhovoru dost nízká kór, když jde o poraženou stranu. A tohle je krásný důkaz, kdy to hráč při repre srazu hodnotí uz s čistou hlavou..
Však teraz sa zverejnilo jeho oficiálne vysvetlenie...není čo dopĺňať..no často sa tu zverejni článok, že niekto niečo, spravil, povedal, len není dodané vysvetlenie či dôvod...viď kauza Negreira...celá liga podala hromadnu sťažnosť okrem Realu, to nik nespomenie, čím sa jediný v lige zachoval nezavyslo, no že Real vidal oficiálne stanovisko, že to chce vysvetliť, sa tu z neho spravil nepriateľ č1, ktorý dobre že nie sám organizuje to čo sa deje..a podobne.
A pritom oboje bolo vysvetletlene hneď v prvom vyjadreni RM naraz, len tu sa z toho stali 2 nezávislé od seba odlišné vyhlásenia...pritom krok 1 že sa nepredávajú k ligovemu protestu bolo vysvetlené v tom istom rozhovore, ako bude real postupovať. Ale to by sa fans nepáčilo, tak prečo nie , z toho spraviť 2 rozdielne útoky na Barcu...
;) rešpekt, ďakujem Matiasko1.
Ale poslednú dobu Real nemám chuť ani dôvod zastávať. Ja som v prvom rade tiper, preto navštevujem fóra a fanpage mnohých klubov, pre aktuálne info. Nie pre hejt. No v práci mám často voľný čas, tak ho trávim na fórach. Nič osobné. Diskutujeme. A tak by to malo podľa mňa fungovať.
Ale poslednú dobu Real nemám chuť ani dôvod zastávať. Ja som v prvom rade tiper, preto navštevujem fóra a fanpage mnohých klubov, pre aktuálne info. Nie pre hejt. No v práci mám často voľný čas, tak ho trávim na fórach. Nič osobné. Diskutujeme. A tak by to malo podľa mňa fungovať.