Súhlasím, situácia s Torrem je otrasná a verím, že by tak dopadol aj Balde a Araujo, keby sme nemali predtým takú maródku, v prdeli financie a nezačal ich nasadzovať Koeman pravidelne
Už to vidím, v 70. minutě půjde na hřiště Alonso a Torre se bude rozcvičovat. Možná ho tam Xavi pošle v 90. minutě, aby si aspoň jednou stihl čutnout do balónu.
Peto333 v takovém případě měl jít na hostování a to buď už v létě nebo teď v zimě. Za půl roku si pořádně nekopl a Xavi si ho snad už "napozoroval" dost. K čemu mu je, že bude furt jen na lavičce? Je mladý a potřebuje hrát.
V zime tu bol pol roka ...adaptácia na zálohu Barcelony je asi najťažšia na svete....čakala nás ťažká jar riešil sa odchod niekoľkých hráčov a ktorý sa nemusel uskutočniť ....možnosti milión ale ľudia čo ho pol roka nevideli hrať tak vedia že mal hrať v základe a vedia že je lepší ako busi a roberto
Ak sa hrá ťažký zápas tak roberto bol na lavičke ak mal xavi na výber ....a ak rotuje hráčov v ľahších zápasoch tak super treba aj oddych ..... A ak lepšieho momentálne na rotáciu nemá tak čo by si robil ty ?
ja by som to skúsil s ďalšími mladými, tí majú tú výhodu, že sa ešte čosi môžu naučiť, roberto, žiaľ, už nie -- a to som ho mal veľmi rád, často som ho bránil, lebo ho stavali do obrany, kam nepatrí,tým mu ubližovali, nezabudnem na nádherný gól realu, dnes získal veľa lôpt, ale nikam neprihral, a je pomalý
Ja sa na neho netešim,mne je smutno,keď ho vidím hrať,pretože si myslím,že hocikto z lavičky by tam bol platnej si,vcetne Tenasa.
Ale takýmto nasadzovani Ter Drevená prideme o Iñakiho.
Neviem, či je najlepší nápad postaviť Busiho a Roberta spolu, ani jeden z nich rýchlostne nevyniká. Na druhú stranu chápem že Kessie asi potreboval oddych. No a vzhľadom na to, že Torre nedostáva šance ani v rezerve ani v A-čku očividne tréneri usúdili že na to nemá, alebo sa nehodí do systému.
Pozerám hlavne Moribu(č. dresu 8), ten chlapec je stratený prípad. Hral za Barcelonu, ulakomil sa na peniaze a išiel do Nemecka, a teraz hrá s Valenciou o záchranu v Primera Division a aj tam mám z jeho výkonu taký pocit, že len pobehuje a nevie kde sa zaradiť.
Za tie peniaze áno. Taký obchod by sa mohol aj častejšie podariť klubu, pomohlo by to. Len pri porovnaní výkonu na ihrisku medzi Pedri, Gavi - Moriba to vyzerá akoby on sa skrýval na ihrisku len aby nedostal loptu, kým Pedri alebo Gavi sa snažia (ak hrajú) aby loptu dostali. Neriešim teraz že jeho pozícia v zostave je iná, iba aktivitu dostať loptu.
uz ked som videl ten rozbeh tak som vedel ze to neda...neviem ci by fati dal, ale ten nech hra akokolvek zle, tak penalty ma si myslim istejsie...to uz radsej mohli dat raphinovi kopnut, ktory ich kopal v leeds
Roni957 mimo si asi ty. I když třeba připustím, že Alonso proti Realu nehrál špatně, tak pravidelně byl jinak náš nejhorší obránce a pokaždé co byl v obraně, tak to zavánělo gólem. Asi se moc rychle zapomíná na jeho zápasy. Postavil bych ho asi na úroveň Lengleta.
Ako dodrbat zapas 101. Rozmaznani chlapci sa hadaju kto kopne penaltu, tvrdohlavejsi traged vyhra, neda a uz to ide. Obaja by mali ist z barcelony prec.
Ale takýmto nasadzovani Ter Drevená prideme o Iñakiho.