Araucho. To je sen co hra ten chlapec. No musel som sa teraz smiat, fati nie ze neni schopny strelit gol, este pomaha superovi branit 😄, cakam kedy si vlastny goool 😄😄
No dobre mozno som to s tym Fatim nemyslel az tak vazne ked som ho chcel vidiet na ihrisku 😂 trochu to zase posral ("trochu" citaj "poriadne" 😂). Uz Lewowi zobral v tejto sezone par golov, teraz Lewa nehra tak to potrebuje prekazit niekomu inemu 😂
Jop. Do odvety ist s 2:0 to by bol sen.
Len ten Real od 80 minuty tuto sezonu dali mrtr vela golov. Mam taky nedobry pocit ze dnes to tiez zlomia tu nasu obranu. Samozrejme si to neprajem.
Na to se nedá dívat, to je hnus...Real nás tlačí , jak kdyby hráli prototi nejakýmu Levante!
Chápu, že Demba s Pedrim chybí,ale to neznamená, že každy balon jen prásknou na nikoho do předu
Treba vyhrajem díky vlastnímu golu realu,ale jinak katastrofa
Xavi to tým hlúpym striedaním zasa prekaucoval vystriedal rafinhu čo má rýchlosť má protiútoky a vie aj solídne brániť za neschopné poleno čo zakopava o vlastné nohy bránenie absolútne žiadne a ešte zastaví gól bravoo xavi to prakticky realu dal na 10 hracov
Ako nehnevajte sa na mňa ale Fatiho nemôžem ani vycítiť je strašne slabý,žiadna snaha nic,len sa tam prechádza rýchlosť nulová čím skôr predať zbytočne zaberá miesto v súpiske
Toto uz fakt nemozeme ani mu doverovat... toto bola posledna kvapka co to spravil... uplne chapem rozhorcenie Kessieho!!! Ale toto bolo fakt brutalne... boha jeho. Uz je 23:18, stale ma hlava neberie ze ako moze spravit toto Fati...
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees Vamooooooooooooooooooooooos Barcaaaa, hovorte si čo chcete, ale v takomto oslabení sme dokázali vyhrať, aj keď skoro každý očakával porážku. Neuveriteľný výkon obrany, zálohy a Matsa. Jules, Araujo, Marcos Alonso, Kessie, Busi, Gavi, Baldé... Paráda chlapci. Prosím niekto zoberte Fatimu 10, to je urážka tohto posvätného čísla. Ferran aj Raphinha sa o niečo snažili. Moral boost to musí byť riadny po Almerii aj Manchestri. Dneska sme potily slzy, krv a pot a zvládli sme to. Visca el Barca !!!
Busi vela krat tak zahafroval az az. Pinkanie sa s loptou vo vlastnom obrannom pasme... co ja viem. MATS vyborne. Dokonca aj vysoke lopty do vapna tahal dole. Co dakedy neroibl. Kounde perfekte a Araujo. Obrana cela. Frankie tiez super. Gavi vyborne, ale šarkan velky kus by sa ukludnit mohol. Raphinha sa snazil a dalej to nestoji za rec. Fati a Ferran... to je katastrofa. Lopta im odksakuje, pomalí sú. Nwvdia čo s tou loptou v predu . To nic
Ja som už davno vravel, že Fati je strasne precenovany. Aj ked daval tie goly, tak je rozdiel ked vyjde par zapasov a rozdiel dlhodobo strielat a pravdielne goly, alebo aspon mat vlyv na hru. Nikdy 1 vs1 nevynikal a aj ked si spravil hraca, tak nie do nebezpecnej situacie. Bol som tu znoseny pod ciernu zem. A teraz zrazu... kazdy na neho skoro nadava.
tak ako ty posielas prec Fatiho...mlady chlapec, ktory sa hlavne musi usporiadat v hlave po tych zraneniach...netvrdim, ze sa to podari, ale ocakavam, ze este jednu pripravu dostane sancu...
to ma kazdy tie obavy, lebo po zraneniach sa mu fakt nedari. ale je to mlady a velmi perspektivny hrac a ma talent na to, aby tahal barcu dalsich 10 rokov. mne s nim trpezlivost urcite nedosla. v jeho veku niektore hviezdy este ani nehrali za Acko
ja len nechapem ten odpis...fakt ludia tu to beru ako fifu...proste to nie su stroje, ale ludia, no a fati ma za sebou fakt tazke obdobie zraneni a vlastne aj teraz nastupil hned po zraneni, co mu isto v hlave nepridalo...podla mna sancu este dostane a az v novej sezone sa uvidi ci ju vyuzije
vie, ze ked si zrani koleno este raz, tak ma po kariere. preto ide do subojov s ovela vacsim respektom a ta slabsia intenzita a mensia miera rizika ho velmi limituju.
Barca87,chápu dlouhodobě zraněný,ale takový Raphina i když mu nejde karta tak maká,napadá,běhá s obráncem ,prostě dře.Fatimu to zakázali ať se zase nezraní nebo co?To je to co mě úplně žere.Pohyb má jak mistr světa,nesmyslně drží míče,1 na 1 nula bodů a ještě se motá pod nohy ostratnim a není to poprvé.Ano mě s ním trpělivost došla.
Obrana dnes by mala dostať trojnásobný bonus za tu urputnú bojovnosť. Ani cm naviac sme im nedopriali. Pekne sme im zrazili hrebienok a ešte na Bernabeu.
Dnes velmi cene vitazstvo real nemal ziadnu tutovku obrana zavrela a byt tam lewa dembouz alebo aj taky auba keby ostal tych golov by sme do tej polootvorenej obrany realu dali viac najvacsie sklamanie fati ani ne tak ten chyteny gol ale najma jeho pristup ziadne sprint ziadna snaha napadanie otrasne ale viatzszvo tesi visca el barca
Inak niekto mi minule povedal ze barcelona vobec nie je ofenzivne muzstvo a ked si to tak uvedomujem asi ma pravdu, najlepsia obrana na svete a jalovy utok :D Mourinho by mal radost :D
gol sme dali a neinkasovali sme. hru sme mali pod kontrolou. real hral velke hovno, s minimom sanci. vyzmikaj z vankusa slzy co si dnes naplakal a posli mi nech sa v nich okupem
??? nerozumiem co si chcel povedat. Gol sme nedali, a nas utok neexistoval nevedeli sme si v predu dat dve dobre prihravky po sebe, prienikove prihravky sli do autov a centre 6 metrov mimo. V obrane sme hrali vynikajuco to je pravda. co len potvrdzuje co som napisal. A to s tymi slzami budem ignorovat uz nechodim do skolky ;)
Bojovný výkon a Frenkie to bolo dnes niečo úžasné vysoká škola futbalu som zaňho strašne rád a dúfam že tu bude ešte dlhé roky Visca Barca Visca Catalunya 💙❤️
Ale jinak se jen bráníme :-///
Len ten Real od 80 minuty tuto sezonu dali mrtr vela golov. Mam taky nedobry pocit ze dnes to tiez zlomia tu nasu obranu. Samozrejme si to neprajem.
Chápu, že Demba s Pedrim chybí,ale to neznamená, že každy balon jen prásknou na nikoho do předu
Treba vyhrajem díky vlastnímu golu realu,ale jinak katastrofa
dobách, obdivuhodná,proměna