Teraz som si uvedomil. Existuje nejaké mužstvo v top ligách, ktoré nemá v mužstve pravého obrancu ? :D Lebo náš Kounde je primárne stopér a Roberto je záložník. :D :D
Vzhladom na to, ze vzdy vyhladavas negativne argumenty smerom ku klubu - chces naznacit, ze Kounde bude buducu sezonu neprofesional a bude sabotovat RB? V lete si nema co rozmysliet, ma zmluvu na dalsie 3 roky.
Kto hovorí, že to bude sabotovať? Hovorím o tom, že môže začať tlačiť na odchod, ak nebude hrať stopéra. Nič viac, nič memej. Má na to právo, ak mu to bolo sľúbené.
Tunno ze začátku tam nehrál špatně, protože byl ještě ve formě ze Sevilly, ale čím déle tam hrál, tak začal hrát hůře a hůře. Z velmi kvalitního stopera uděláme průměrného pravého obránce a nakonec budeme hledat pravého obránce i dalšího stopera, protože Koundé už z toho bude tak v h*jzlu, že si zničí sebevědomí a bude hrát už jen špatně a ani návrat na stopera mu už nepomůže.
Absolútne súhlasím s Dodym. Kounde hral na pravom obrancovi skutočny výborne. Ale posledné zápasy hrá zle, mám pocit že to má zhoršujúcu tendenciu. Tým, že nemáme alternatívu tam bude hrať do konca sezóny ale cez leto je pre mňa priorita pravý obranca.
Plus by som doplnil, pri zápase proti Almérii bolo krásne vidieť, že akonáhle prehrávame a súper hrá v hlbokom bloku nemáme na pravú stranu nikoho kto by pomohol krídlu prečíslovať. Raphinha hra celý zápas proti dvom obrancom. Tam je naša obrovská slabina. Keď vyhrávame tak je dobre, že Kounde stojí v zadu a istí ale keď potrebujeme dať gól a súper je v bloku pravá strana je polovičná.
Kounde je stopér a stopérom by mal aj zostať. Ak ho budeme stále pchať na kraj tak dopadne ako Mingueza. Vo veľkých zápasoch môžme hrať na kraji jedného z dvojice Araujo - Kounde, no v normálnych zápasoch potrebujeme mať klasického pravého obrancu.
Napadla mi aj takáto zostava: Stegen - Balde, Christensen, Kounde, Araujo - Gavi, Busi, Frenkie - Alba, Ferran, Raphinha
Aj keď nie je veľmi pravdepodobné že by sme tak nastúpili
Plus by som doplnil, pri zápase proti Almérii bolo krásne vidieť, že akonáhle prehrávame a súper hrá v hlbokom bloku nemáme na pravú stranu nikoho kto by pomohol krídlu prečíslovať. Raphinha hra celý zápas proti dvom obrancom. Tam je naša obrovská slabina. Keď vyhrávame tak je dobre, že Kounde stojí v zadu a istí ale keď potrebujeme dať gól a súper je v bloku pravá strana je polovičná.
Aj keď nie je veľmi pravdepodobné že by sme tak nastúpili