Mimo temu ale zaujimalo by ma preco rozhodcovia nastavili iba 5minut ? V druhom polcase Boli dva goly a minimalne dve dlhsie prerusenia kvoli osetrovaniu..
Tak síce sa ošetrovalo, ale po faule Barcelony sa ošetroval hráč MU...tak hádam za ten faul a ošetrenie mal pridať ešte Barcelone navyše??? Nech skúsi vyrovnať?? Mali 95 minút a nestačilo. Netrebalo chytať hráča za krk, nebol by ošetrovaný, nechýbali by tak tie 2-3 minútky navyše...mne to logiku dáva
5 minut stačilo i když i místní podavači míčů nebyli v moc dobré kondici, už dlouho jsem neviděl čekaní na podání balonu jako včera, asi mají v anglii i málo podavačů nebo balonu bo brexit je sviňa……😄😄😄😄
Mne to logiku nedava pretoze fanusikovia platia za listok aby pozerali futbal 90 minut a z toho ked pozeraju 79 lebo 11minut sa zdrzuje a bla bla tak to fer nieje .. (11minut som trepol od brucha hej ? )
To zachrání jen přechod na čistý čas jako v hokeji, někde jsem četl že v anglii to počítali že se čistého času většinou nehraje ani 60 minut, proto byl kdysi návrh to změnit na 2x 30 minut čistého
Roberto sa mi veru vcera nepacil. Ani nie ze by hral nejako strasne ale proste zaloznik musi mat gule. U neho vcera obranca ani nemusel rozmyslat ci pojde do strely alebo klucky
on je odjakživa taký neslaný, nemastný -- mňa viac zarmucuje lewa, ani spracova loptuť, ani prejsť, ani prihrať, a už ani takmer nestrieľa -- tá jedenástka bola zúfalá
Jediní, ktorí niečo poriadne hrali boli Araujo a Balde, Raphinha sa tiež snažil, ale nič z toho (ale aspoň vystrelí na bránu), zvyšok síce občas záblesk niečoho futbalového, ale celkovo nevýrazný alebo hrali až podpriemer. Tak sa ťažko vyhráva.
pridaj stegena, ktory nemohol ani za jeden gol. Nuza mozno aj CHristensena. Ano prvy gol isiel okolo neho ale Fred si tam skvele zbehol medzi dvoch hracov
Lewa veľmi slabo. Pamatám si po zápase proti Espanyolu na začiatku roka som písal, že Lewa hrá zle. Vtedy ste ma tu išli ukrižovať, že tak isto hral aj v Bayerne. Hrá veľmi tažkopádne, lopty mu odskakujú, vo veľkých zápasoch je neviditeľný. Dúfam, že cez leto pojdeme po tom mladom brazílčanovi, konkurencia by mu veľmi pomohla.
Kounde hrá takisto zle, ale ten nehrá vo svojej pozícii. Smutné je že nemáme alternatívu.
A podľa mňa presne toto rozhodlo dvojzápas. Nemáme široký káder. Vypadne 1-2 hráči 1 zo základu je bez formy a reálne nemáme alternatívu.
Vo všeobecnosti sme odohrali dobrý dvojzápas proti týmu s najlepšou formou. Ideme správnou cestou, ak by sa dalo cez leto posilniť na pravom obrancovi a na hrote. Jedného záložníka.
Lewa potřebujeme Messiho, haha. Včera se nemůžeš divit že neměl Lewa prostor, byli jsme asi 3x v pořádném útoku, vše podstatné se odehrávalo ve středu hřiště. Opravdu nám chybí hráč co se nebojí podržet míč v útoku a naváže na sebe 2-3 hráče a pak pustí přihrávku na Lewu. O jednom vych věděl, ale dost místních expertů říká že ne bo neběhá…….
Včera jsme běhali slušně, to jo, za zapas jsme si dokonce vytvořili 2 šance, ale pro mě toto není Barca, toto hraje asi 30 týmů bez problémů, my jsme vždy do toho ještě uměli přidat to kouzlo Barcelony, to teď nemáme a nemůžeme se spoléhat jen na Pedriho bo ho to vyštaví a bude čím dál více zraněnej…..
Naša lavička je dlhodobo slabina na lavičke Torres, Fati, Alonso a Alba hráči co majú to lepšie za sebou alebo ani nikdy nemali, nedokážu urobiť rozdiel, zamotat trénerovi hlavu proti Cadizu to stačí ale keď príde intenzita, rýchlosť a kondícia tak sme úplne mimo - sterilita na držanie lopty keď máme na všetko čas je preč keď ten čas nemáme a sme mimo..žiadny plán B, či C neexistuje..ti hráči sú nauceni kombinovať ale keď to nejde tak nie je hanba odkopnut loptu 20m od brány, sformovat sa a nech hra super do bloku, nie my si prihrávame nezmyselne lopty, prídeme o ne a super ma loptu v okolí šestnástky, hra zálohy je v 90percent otrasná žiadna ponukova činnosť, Lewa hra 25m od brány v šestnástke je sám ako kol v plote a keď ma konečne šancu tak mu zoberie gól Fati
Máš pravdu, ale je těžké momentálně mít silnou lavičku bo nemáme peníze a když koupíme tak celkem zbytečne. V pravo máme Dembeleho, Raphinhu a dokonce i Torresa, který sám říká že mu to jde více zprava. Nalevo máme ……… nemůžu si teď vzpomenout , hahaha. Levé obránce 2 super, pravého žádného……Neměl se kupovat Raphinha když prodloužil Dembele, měli ho donutit se vyjádřit dříve a mohli jít po pravém obranci……prostě neumíme kupovat a už vůbec ne prodávat a pak nezbyde nic jiného než prodloužit Roberta bo by nám chyběli hráči na lavičce…
Súhlas nás manažment a prístupová politika je roky uplne mimo..Kessie nie je žiadne DZ, ani Frenkie nie je úplne to prave DZ ale ako systém s dvomi DZ že by boli box to box a dopĺňali by nabehy..kúpa Alonsa - zbytočnosť, sak mame Garciu a Koundeho, žiadny pravý obranca..strašne..načo Roberto keď máme Torreho, žiadne LW zato 3RW, kde sme minuli 300m, treba urobiť prievan Alonso a Roberto musia zmiznúť keď plno tímov vie z no názov urobiť top hráčov tak verím, že by sme to mohli urobiť aj my
Len stále sa natíska otázka, prečo sa neprejde na 4-2-3-1? Obrany by sa zmena veľmi nedotkla. 2x DM FDJ+Kessie, mohol tam alternovať Gavi, či Roberto. Minimálne FDJ aj Kessie vedia hrať dual pivot. Záloha, v strede Pedri, keby sa nepredal Depay, mohol tam hrať aj on, na tej pozícii mu to ide. Ľavé krídlo/záložník mohol hrať Fati, Alba (Balde by hral LB), prípadne Gavi. Pravé krídlo Dembélé, Raphina, Torres. Hrot Lewa. Žiaden extra problém by s tým nebol. Ale nie, vkuse sa stlačí na 4-3-3. Som zvedavý na letné prestupy. Xavi stále požaduje hráčov, ale dostal ich plno. Ten Hag dostal Casemira (dlhodobo najlepšie DM na svete za posledných 6 rokov, ak niekto nesúhlasí, tak zakaždým v TOP3), Martinez, Antony a Ericksen (pri ňom stále bude otázka problému a jeho srdcom). Inak robí s tým, čo má. Dokázal klub vytiahnuť z hernej mizérie, v ktorej je už roky.
MU minul na prestupy po príchode nových trénerov o 100 miliónov viac ako Barcelona. To len k tomu tvojmu , že Ten Haag robí s tým čo má...a ak si si nevšimol 4-3-3 už zaryto hráme len na papieri...
Anthony a Casemiro stáli nejak 170 miliónov, takže je to niečo, čo optický nafúklo sumu.
Do Barcelony túto sezónu prišli Raphina, Kounde, Lewa, Torre, Kessie, Christensen, Bellerín, Alonso = 8 hráčov
Do United prišli Antony, Casemiro, Martinez, Malacia, Eriksen = 5 hráči, na hosťovanie Weghorst, Dúbravka, Sabitzer, Butland = 4 hráči, z toho je to 2x brankár a nik po sezóne neostáva.
Prehrali sme,ale som spokojný s výkonom,nemáme sa za čo hanbiť,prístup hráčov,taktika,súper bol lepší,ale veľa nechýábalo,aby sme to vyhrali my-a to sme hrali bez 3 kľúčových hráčov.
Ďakujem hráčom za veľmi pekný zážitok.Smerujeme s našim novým tímom evidentne k lepším časom.
Vamos Barca!!!
Bojovali až do konce, křivdil bych jim kdybych řekl že ne, jediný co chybělo tak ta myšlenka v útoku, ale bez Pedriho a Gaviho to je těžký, ale jednu jedinou věc fakt nechápu, proč tam Xavi nedal toho Albiča, věřím že s ním by jsme možná vyhráli.
Raphinha a Lewandowski, včera naši najslabší hráči. Už som to tu písal, ale Lewandowski mi stále viac a viac pripomína Suáreza z posledných dvoch sezón v Barci. Lopty sa od neho odrážajú, technika takmer žiadna, nevie sa vôbec presadiť v pokutovom území a pri každom dotyku súpera je na zemi a rozhadzuje rukami...presne ako Suárez. Ja mám taký pocit z neho akoby mu chýbala kondička.
Keby som nevedel aký zápas sa včera hral tak podľa komentárov by to bolo finále LM a prehrali sme minimálne 0 - 6. A miestne odborné podtatranské konzílium by vyhodilo minimálne polovicu týmu aj s trénerom, vrátnikom a upratovačkou. Asi by si bolo treba uvedomiť, že klub má stále finančné problémy a mužstvo navyše prechádza prestavbou. Z tohto dvojzápasu si treba vziať ponaučenie do budúcnosti a snažiť sa eliminovať chyby a nedostatky, ktoré sme si všimli.
Včera to bol zápas dvoch rozdielnych polčasov. V prvom sme jasne dominovali a v druhom mali zase kontrolu nad zápasom United. Naši robili včera čo vedeli, no v druhom polčase sa naplno ukázala absencia dvojice Pedri - Gavi. Teda najmä Pedriho, pretože nám chýbal hráč ktorý by v ofenzíve dokázal niečo vymyslieť. Určite by sa nad tým malo vedenie zamyslieť a buď by mal dostať šancu niekto z mladých hráčov napr. často spomínaný Pablo Torre alebo by sme v lete mali priviesť niekoho kreatívneho do zálohy, ideálne do rotácie s Pedrim. Samozrejme bude treba riešiť aj situáciu na krídlach, pretože ich výkony sú také aké sú.
zober tú kritiku ako návod na zlepšenie -- pred zlepšením musí byť rozbor, ak sa budeme tváriť, že je všetko v poriadku, sme na omyle -- mne sa zápas včera páčil, mal náboj, a keďže z anglickej ligy fandím práve MU (jasné, prvá je barca), tak ma tá prehra až tak veľmi nebolela, ale nenapíš, keď vidíš, ako hrá lewa, fati, ferran, roberto, busi, kounde... ako xavi nevie koučovať, len poskakuje pri čiare
Jen aby se nezapomínalo, tak Fdj hraje více z hloubky, ale skoro zápas co zápas vymysli golovku, ale vím jak to myslíš a je docela zajimave jak se to cyklí, kdy
v jednu chvíli tu máme tým, kdy kvůli vysoké konkurenci nehraji hráči jako Thiago a musí odejít a teď by se nám hodil i Xavi z poslední sezony..
Z odstupom času, ale nedá mi nereagovať. To, že cez Manchester nepostúpime som tu už písal a preto som vôbec nebol sklamaný, hoci šanca aj keď malá na postup bola. Roberto nehral vyslovene zle, ale ani dobre. Hoci je univerzál na krídle nikdy nehral a bolo zrejme, že si nevie nájsť priestor v ktorom sa má pohybovať. Keby bol Xavi zariskoval a dal na LW Baldeho a na LD Albu mohlo to priniesť viac pohybu do útoku. Potom sa nemožno čudovať, že Lewa je úplne bezmocný. V Bayerne nikdy nebol konštruktívny hráč a už vôbec nie driblér. Bol tam na strieľanie gólov a na to mal vždy perfektný servis. Tak nečakajme, že bude robiť sám zázraky. Napriek tomu si myslím, že sme zaznamenali určitý progres, ale na Európu objektívne nemáme zvlášť ak nehrajú niektorí kľúčoví hráči. Je treba riešiť krídla, to nakoniec každý vie. V zápase sa mi páčil FDJ ktorý odviedol neskutočne veľa dobrej práce.
Kounde hrá takisto zle, ale ten nehrá vo svojej pozícii. Smutné je že nemáme alternatívu.
A podľa mňa presne toto rozhodlo dvojzápas. Nemáme široký káder. Vypadne 1-2 hráči 1 zo základu je bez formy a reálne nemáme alternatívu.
Vo všeobecnosti sme odohrali dobrý dvojzápas proti týmu s najlepšou formou. Ideme správnou cestou, ak by sa dalo cez leto posilniť na pravom obrancovi a na hrote. Jedného záložníka.
Do Barcelony túto sezónu prišli Raphina, Kounde, Lewa, Torre, Kessie, Christensen, Bellerín, Alonso = 8 hráčov
Do United prišli Antony, Casemiro, Martinez, Malacia, Eriksen = 5 hráči, na hosťovanie Weghorst, Dúbravka, Sabitzer, Butland = 4 hráči, z toho je to 2x brankár a nik po sezóne neostáva.
Ďakujem hráčom za veľmi pekný zážitok.Smerujeme s našim novým tímom evidentne k lepším časom.
Vamos Barca!!!
Včera to bol zápas dvoch rozdielnych polčasov. V prvom sme jasne dominovali a v druhom mali zase kontrolu nad zápasom United. Naši robili včera čo vedeli, no v druhom polčase sa naplno ukázala absencia dvojice Pedri - Gavi. Teda najmä Pedriho, pretože nám chýbal hráč ktorý by v ofenzíve dokázal niečo vymyslieť. Určite by sa nad tým malo vedenie zamyslieť a buď by mal dostať šancu niekto z mladých hráčov napr. často spomínaný Pablo Torre alebo by sme v lete mali priviesť niekoho kreatívneho do zálohy, ideálne do rotácie s Pedrim. Samozrejme bude treba riešiť aj situáciu na krídlach, pretože ich výkony sú také aké sú.
v jednu chvíli tu máme tým, kdy kvůli vysoké konkurenci nehraji hráči jako Thiago a musí odejít a teď by se nám hodil i Xavi z poslední sezony..