Christensen, Balde v posledných zápasoch takmer najlepší hráči a teraz sedia.. Alonso hral naposledy v základnej zostave v Januári. Som zvedavý ako bude rýchlostne stíhať.
Toto nemoze byt pravda. Kde je Balde a Christensen? Overena zostava ktora porazila real atletico villareal a on proti man. united da alonsa a albu??? Nechapem.
Ja na nikoho neutocim, len nechapem preco zvolil prave takuto zostavu... nikde som necital nepocul a ani nevidel spravy o nejakych zraneniach. Dufam ze vie co robi...
Co to do p*če? Obrana nám konečně funguje, tak ji pojďme rozbít. Však hrajeme jen vyřazovací fázi Evropské ligy proti United, které je ve formě. V základu měl být 100% Baldé, který je náš nejlepší obránce, ale že tam dal Albu, tak budiž, teď poslední dobou nehrál úplně špatně, tak ok, i když Baldé by byl teda lepší, ale dobře. Ale Alonso, který vždy když byl na hřišti tak to zavánělo gólem a on ho dá do základu proti takovému týmu v tak důležitém zápasu? To není tým že čtvrté ligy v poháru nebo poslední tým v lize, ale Evropská Liga, kde bojujeme fakt o hodně. Achjo, člověk se těší celý den a pak uvidí sestavu a je hned vytočený...
Toto je normálne hnus čo tu niektorý píšu.... Poprosím tých odborníkov aj info o stave hráčov( nakoľko ľudia kapacít aký tu píšu minimálne robia v útrobách klubu ) a taktike na zápas ... Tak isto by som aj rad vedel aké má vedenie ciele a prioritu.... Myslím že pre niektorých to nemôže byť vôbec problém nás podrobné informovať
Človek by si myslel, že Xavi posledné zápasy našiel ideálnu zostavu a potom príde jeden z extrémne dôležitých zápasov na európskej pôde, kde majú psychický blok a Xavi postaví toto. Jediné čo mi napadá je - vau. Snaď po zápase skonštatujem, že to bolo vau v dobrom.
Všetci sa zhodneme na tom, že veríme Xavimu ale neveríme Alonsovi. Alonso nemá rýchlostne šancu proti Weghorstovi, Sanchovi a pod. Araujo bude mať kopec ale že kopec. Dnes budeme trpieť na prípadné brejky.
Ešte ma napadlo, že možno Alba a Alonso budú na krajoch, Araújo a Koundé v strede... ale tak či onak, bojím sa že Alonso nebude rýchlostne stíhať, ale Xavi sa možno spolieha na Araúja a Koundého,že oni zastavia každého protihráča
Kľud je to iba Európska liga, ak by sme aj vypadli tak aspoň pošetríme sily na ligu. A zisk titulu je určite dôležitejší ako Európska liga ktorá je tohto roku skutočne nabitá kvalitnými klubmi.
ELbje tento rok tak silná že okruh favoritov je extrémne veľký takže dáva zmysel sústrediť sa na LL .....a možno dal aj xavi to najlepšie čo mal alebo viete niekto aký je stav baldeho a Christensena?
Pre mňa osobne budú mať vždy Európske tituly väčšiu hodnotu ako LL dokonca aj ten z "podradnej" EL. Samozrejme dúfam že získame titul z LL keďže na naše pomery na neho čakám nezvyčajne dlho ale pozerať sa na EL ako na súťaž kde môžeme šetriť sily? no neviem...
Nejde o to čo má väčšiu hodnotu ale o to čo máme väčšiu šancu získať .... Ak by sa vedenie sústredilo na LL tak nikto mu nemôže nič vyčítať ...mužstvo sa ešte len formuje o všetko hrať nemôžeš .....ale ako hovorím nikto nevie prečo je zostava aká je
Xavi evropské poháry dobrovolně sabotuje. Dojebe fungující obranu, ani jeden člen nehraje, jak byly předchozí zápasy. Alba stejný nezvladajko jako za mlada a tohle je kapitán.
pochopim ked Gavi dostane zbytocnu zltu kartu. je este mlady a potrebuje skrotit svoju horkokrvnost, ale skuseny kapitan Alba? ale neprekvapilo ma to, ved to je kazdy zapas ze sa hada s rozhodcom pre kazdu p1covinu. Frankie, Mats zatial super
Rashford hra skoro celý zápas na inej strane alebo na hrote.. to ich vymenenie je nezmysel. Kounde mi prišiel istejší na kraji a Araujo na krídle je polovičný
Pekné Vydrná európska liga Pedri zranený to kašľať na takú súťaž za ktorú keď vyhras je menej peňazí ako za postup zo skupiny v lige majstrov len nás to poškodí v boji o ligový titul
Podľa mňa ide zápas za Xavim. ( a podotýkam to som jeho obhajca a fanúšik) Man U bolo absolútne hratelné, jediný nebezpečný v predu bol Rashford a to nám dal dva góly. Nepochopitelná základná zostava, nepochopitelné dlhé reagovanie na zmenu pozície Rashforda. WanBissaka bol absolutne tragicky cez neho by Baldé prešiel 5x za polčas. Nulového Sancha bránil 60 minút naáš najlepší obranca Aruajo. Nasadenie Roberta nepochopil asi nikto. Dalo sa snimi vyhrať ale nakoniec sme radi aj za remízu.
Na OldTrafforde neviem kto bude hrať v zálohe.