Jasné RoAd, v lete sa kupovali posily za 60 miliónov, a teraz budeme predávať naše najvačšie hviezdy. Vidieť že rozumieš finančnej situácii Barcelony. Problém nie sú peniaze, ale finančný strop.
Pravdu máš, budeme musieť zliezť z neba na zem v lige, v ktorej sme na prvej priečke :) niektorí sa silou mocou snažíte kritizovať, ale nemáte žiadne argumenty.
Nejde o kritiku, Ide len o to, že je tu príliš veľa oslavných článkov. Ide o španielsky Superpohár, čo je relatívne nezaujímavá trofej. Liga, Liga majstrov (budúci rok) musia byť naše ambície. Keď bude hra konzistentne dobrá, potom prídu aj výsledky a tituly a potom sa môže písať o novej ére Barcelony.
Nejako treba zacat ano je to len superpohar ale nech si pooslavuju trosku smutny sme uz boli vela krat ale treba sa vratit nohami na zem a makat nedelu potvrdit vzrastajucu formu proti getafe
A co že je tu po vítězství milion oslavných článků? Proč by nebylo. Když se hraje napytel je tu milion článku co se jen kritizuje. Fanoušci jen kritizují. Teď mají lidi důvod se radovat, tak proč by nemohli oslavovat. I když je to jen podřadný super pohár. Je kritika a kritika. Tady se většinou bleje. Máme nový mužstvo, nového trenéra. Je tu spousta mladasů. Jsme první s nějakým náskokem. Máme pohár. Třeba trochu nadhled, ne vše se musí neustále vypíchnout a kritizovat. I na špatné věci se dá najít trochu dobrého, od kterého se dá odpíchnout. Kritika je fajn, ale tady už mi přijde že lidi jsou uplně zažraný do nadávání. A čekají na každý moment kdy se něco posere. Aby vylezli a řekli já to říkal. A to jsem byl i u Koemana já. Každopádně tam mě afektovalo to že ten jantar tým neustále srážel a psychicky ničil. A to mě opravdu točilo, jaký člověk to vůbec je.
Barcelona vedie ligu, ale z LM vypadla už v skupine. Problémom je hra za posledné týždne a mesiace, hoci zápasy pro Atleticu a Realu teraz boli dobré. Lenže, aby sa dalo hovoriť o novej ére, či aspoň nejakom trende, na to nestačia dva dobré zápasy.
vyhrali sme pod dlhom case s realom po uzasnom vykone. ano nieje to LM, ale je to dost na pozitivny clanok. navyse clanok bol racionalny, nasi mladici boli skveli a rokmi budu len lepsi
a po zapase s betisom tu uz vyhadzovali Xaviho
Cizinkx napisal som v podstate to co ty, ale uz som zacal pisat a az potom som cital tvoj koment XD
pridam, ze pri dnesnych cenach za hracov, ked za 100 milionov nekupite Cristiana Ronalda, ale Mudryka, a dobry obranca stoji 70 milionov a ani to sa nevie ako zapadne a ako bude hrat by sme sa este viac mali zamerat na la masiu, lebo haci, ako Gavi, Fati, Balde ... su ako dar z nebies
Nemůžu nezmínit, že minulý el clasico hrála podobná sestava, akorát bez Araucha a pro mě je on extrémně důležitý pro to, abysme dosáhli na další trofeje. Celkově je to teď docela pěkný mix hráčů....vynechal bych Busiho, který mi přišel včera neuvěřitelně pomalý, naštěstí nemusel hasit žádný krizový situace....takže klíčem je, aby byl Araucho zdravý, Gavi prodloužil za rozumných podmínek, protože on a Pedri plus De Jong, to je neskutečná záloha.
taketo uzavery by som robil aspon po uspesnej sezone kde by sme vyhrali bud EL alebo la ligu a nie po jednom vydarenom zapase v sutazi ktora pozostava z 2 zapasov a je len trochu viac nad urovnou priatelskych zapasov
a po zapase s betisom tu uz vyhadzovali Xaviho
Cizinkx napisal som v podstate to co ty, ale uz som zacal pisat a az potom som cital tvoj koment XD
pridam, ze pri dnesnych cenach za hracov, ked za 100 milionov nekupite Cristiana Ronalda, ale Mudryka, a dobry obranca stoji 70 milionov a ani to sa nevie ako zapadne a ako bude hrat by sme sa este viac mali zamerat na la masiu, lebo haci, ako Gavi, Fati, Balde ... su ako dar z nebies