Že vraj súper odohral neuveriteľný zápas??? Neuveriteľný zápas odohrala Barca a to niečo neuveriteľne katastrofické až komické. Obrana neexistoval. Súper trikrát sa poriadne dostal do útoku a dal tri góly a to ešte jeden Iňaki zachránil. Zápas aspoň ukázal v akom stave skutočne Barca je a ktorí hráči nemajú v Barci miesto. Barca je úplne z formy (aj keď tú mala iba v zopár zápasoch) a hráči ako Bellerín, Kessie, Tores, Depay, Alonso, Raphinha a Dembelé je treba predať. Lenže kto ich kúpi s takou formou? Fati tiež by radšej mohol ísť na hosťovanie aby sa rozohral a možno mu to pomôže. Skrátka Barca je výkonmi tam, kde bola v časoch, kedy sa hovorilo o odvolaní Koemanna.
Trochu na obhajobu Bellerín Kessie Depay majú málo minút na zápasoch... Torres nehral nič,ani som si nevšimol že je na ihrisku... Alonso to dojeb...l, ten gól je jeho vina... Raphinha za ten čas čo hral,bol lepší ako moták Dembelé
Len tak mimochodom. Depay keď bol v Barci pred MS tak sedel na tribúne lebo bol vraj zranený. Napriek tomu šiel na MS a tam hral a dokonca dal aj gól, takže to že má málo minút v Barci ho neospravedlňuje, pretože v repre Holandska hral takže tam sa mohol rozohrať. Ale akonáhle nastúpil za Barcu v CDR, tak jeho výkon bol úbohý! Tores je jedno veľké sklamanie. Ten netrafí bránku snáď ani keby bol sám na trávniku. Pri jeho zakončovaní je to čistá katastrófa, rovnako ako pri Dembelém a Rafinhovi. Práve títo hráči by mali byť našimi hlavnými zakončovateľmi ale práve pri nich je to sci-fi. Som veľmi zvedavý ako nám Atleti nadelia v najbližšom zápase.
za mňa- súper nehral nič,stačili 3 brejky a to je tá hrôza.