Akoooo...stále som ho podporoval a aj budem ale jeho vyjadrenia sú už asi druhý mesiac mimo ? hráči nesklamali? Jedine ak tým myslí, že taký ferran klasicky nezahral nič... Spokojný s hrou? Že stále ťukame a ťukame, pričom kopime chyby a dostávame trápne góly? Xavi ?
To oni sú k nerozhodnosti predsa vedení tým unikátnym štýlom hry Barci - nevystreliť, hľadať možnosť prihrávky. Pobavil ma Xaviho obľúbenec Busi - dostal prihrávku pred 16-oku súpera, okolo nikto, bol vydesený, čo má urobiť, komu prihrať. A riešil to po svojom - na lajne našiel voľného.
Staré príslovie hovorí:
Nieje dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa.
Xavimu by mal niekto povedať, že to sa len tak vraví...byť spokojný že sa hráči zúčastnili na zápase proste nestačí
No ja si myslim, ze trener by mal zacat pomaly balit kufre. Aj ked chybu primarne vidim uz pat rokov v prezitom ponimani fotbalu nielen bercelonskeho, ale celkovo spanielskeho. Super uzasny, klobuk dole. Tretodivizny mancaft nas mal precitanych ako slabikar. Rozhodcovia klobuk dole. Viac sa k tomu povedat neda. Aaaa da, ukazali tam laportu na tribune, no ja by som sa hanbou prepadol pod zem.
Já nevím jestli je tam podcenění soupeře, a nebo máme samé primadony, ale přece Barca, která chce být favoritem ve všech soutěžích nemůže takhle chybovat.
Tady je neskutečně vidět jak prostě Messi tahal celou Barcelonu a všechny hráče dělal lepšími, protože jen co odešel, nemáme ani na Evropskou ligu a CPD nám dělá problém.
Dost smutný, ale jsem optimista, protože Cavi je spokojený ??
Najhoršie,že tréner nevidí tú hernú katastrofu. Treťoligista je rýchjlejší, vedie priamočiaré útoky o ktorých jeho tím nemá ani poňatia. Proti MANU to bude znova jedno veľké fiasko.
Keď vidím ako sa vyvíja Man U po príchode ten Haga a keď vidím nás už rok... Začínam sa obávať už aj Unitedu... Ku Xavimu bude mať vždy každý rešpekt, pretože dokázal vyhrať všetko. No rok už prešiel a už sa bude vynárať viac a viac kritiky pokiaľ niečo nezmení. Vsádzanie na Busquetsa, Albu, Ferrana či im podobných, mu zabije kariéru. Príde mi pri veľa hráčoch, že to bol waste of money a pri tom akú voľnú ruku má.. Neskutočné sklamanie u mňa :/
Narážam na dobu aku tam je a herný prejav ktorý sa žiaľ nemení. Kritizovať nebudem nikdy. No spôsob akým sa hrá si myslím že môžem povedať, že sa mi nepáči, rovnako ako aj jeho postoj k tomu. Veľmi sa mi páči ako je pozitívny ale ak veci nejdu ako majú, je na čase sa zamyslieť :)) Nemyslím si, že to je vždy útočníkmi, že nedávajú šance. Sme až podozrivo známi tým, ako u nás padá hráčom forma??♂️?
Xavihi snáď absolútne nič neserie. Môže to mať dva dôvody: buď berie nejaké upokojujúce tablety, ale už absolútne rezignoval na to, že s týmto mužstvom môže dokázať. Ináč si tu jeho spokojnosť neviem vysvetliť.
Xavi spokojný...hmm...a čo fanúšikovia?? ?? Mám rád Xaviho(lebo dokázal všetko čo sa dalo),ale teraz neviem prečo neurobí rázne zmeny,ako vtedy keď bol on hráčom... kamaráti Alba Busquets Ferran a jeho obľúbenenec Dembelé sú 0 bodov,nie sú hodný základu....neukrižujte ma?
jezis kazdy tu place jak male decko. co tak pochvalit supera, ze sa vyhecoval na super vykon miesto nadavania ako sme my hrali zle??? ano robili sme chyby ale to robi kazdy. xavi tu je sice rok, ale uplny tym ma len polroka. to chcete sudit vykony po polroku?? to tu nikto dlho nevydrzi. pametam si jak po 3 prvych zapasoch ManU, sa nasli aj takí, ktorí vyhadzovali ten haga ako trenera. potom sa ani necudujem tejto diskusii tu...ano nehrame idealne, ale ono si to nesadne hned. sport ide dopredu. je jedno ci je to tretoligista alebo prvoligista. kazdy zapas je iny. slabsie tymy sa dokazu vyhecovat na tie silnejsie. podobne jak v hokeji, kde sme boli zvyknutí na vyhry nad danmi, franczuzmi 5:0+ a teraz s nimi hrame vyrovnane zapasy. nezijte prosim z minulosti, ze sme vyhravali taketo zapasy s vysokym naskokom. slovenska mentalita, ked sa prehrava hned treba nadavat jak je vsetko zle. ale ked sa vyhrava tak sme zrazu hrdy narod...ach
Ten Hag ma po 25 zapasoch 18 vyhier. Ok prve zapasy stratil, ale nemozes cakat okamzity efekt od ziadneho trenera. Xavi je tu uz vyse roka, minuly rok v zime a teraz lete si vybral hracov, ktorych chcel, klub predal aktiva a pustil z nich 200 mil.na prestupy, aby mal Xavi kazdy post zdvojeny a vidis snad nejaky velky progres? Ja bohuzial nie. Videl som ho minuly rok na jar, ale nejako sa to kuzlo po snure vytratilo. To fakt mam byt ticho, ked pri tom futbale zaspavam, nadavam a neviem co este? Absolutne ma tie zapasy nebavia, na zaciatku sezony som si par uzil, ale od vtedy zase velka bieda. Ktory hrac urobil pod Xavim nejaky vyrazny progres? Lebo ja mam pocit, ze isli vsetci vykonom len dole alebo si vykonost zachovali, ale mali ju aj pred jeho prichodom ako Pedri, Gavi, Araujo...Aj fanusik musi byt trpezlivy, ale rok je uz dost dlha doba na zmenu systemu a hlavne herneho prejavu. Nejde ani tak o vysledok ako o hru, ktora je cista hadzana bez momentu prekvapenia a obrana derava, ze aj tretoligista nam da 3 goly. A po takomto zapase sa vyjadri, ze je spokojny s vykonom len mu vadi rozhodovanie v 16ke? Wtf?? Ole 2.0 so vsetkymi kamarat na nikoho nenakydat.
baimato: nemozes ratat rok, ked realne s tymom s posilami je tu polroka. a predtym za polroka dokazal ten tym dat na druhe miesto, co ked tu bol este koeman, tak kazdy by bol rad za top 4. teraz nieje forma, ale jeden zapas sezonu nerobi. hodnotit ho budem az na konci sezony a nie v polke. nie kazdy trener ma kvalitu ako ten hag. si vezmi ze klopp v podobnej situacii ako je teraz xavi skoncil v prvom polroku 6. a dalsi rok 8. a to je klopp daleko lepsi trener...taze zmena systemu, progres a podobne veci sa ti nezmenia len tak z roka na rok... kolko to trvalo Lpoolu, AC milan, ManU???? nie rok ale niekolko rokov.
Ja som fanúšik Xaviho a ani nie som za jeho odchod, ale je pravda čo napísal baimato, že po takmer roku by bolo dobré vidieť aspoň nejaký progres respektíve čo chce tréner hrať a to bohužiaľ veľmi nevidím.
Pre príklad v anglicku hrozne kritizujú Pottera, že po pol roku nie je vidno čo chce hrať ( mnohí ho už odvolávajú )
Ale takisto je pravda to čo píše sylarko, že v takom Liverpoole to trvalo Kloppovi skoro tri roky
Plus keď sa zamyslíte nad hráčmi, ktorý spravili progres (mna napadol Baldé) a ktorý stagnujú resp. idú s formou dole tak je to nepomer.
Ved ja mam trpezlivost, ale zas porovname dost neporovnatelne. Ak beriete ako priklad Kloppa tak sa pozrite ake rozpocty mal na minanie. Ked chcel niekoho kupit musel v rovnakej hodnote hracov pustit, co v Barcelone uz roky nefunguje a preto sa zadlzujeme. Raz dostal taku moznost, ze minut 140 mil. bez toho, aby pustil v rovnakej sume hracov prec a vyhral hned v tu sezonu LM. Ale v dalsich zase blaznivo nenakupovali. Takze Xavi dostal velku doveru vedenia a zatial to nedokazuje, vypadli sme z LM, potrapil nas tretoligista a v lige sa striedaju pekne zapasy so strasnymi, ale vsetko su to superi na urovni EL a horsie. Mali sme len Real, ktory sa da zaradit k tymom, kde chceme bojovat. Zatial nevyhadzujem, iba zacinam kritizovat a myslim, ze mame na to pravo, nakolko chceme uz vidiet smerovanie timu, ktori na papieri vyzera dost dobre, ale realita je zatial ina.
Nieje dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa.
Xavimu by mal niekto povedať, že to sa len tak vraví...byť spokojný že sa hráči zúčastnili na zápase proste nestačí
Já nevím jestli je tam podcenění soupeře, a nebo máme samé primadony, ale přece Barca, která chce být favoritem ve všech soutěžích nemůže takhle chybovat.
Tady je neskutečně vidět jak prostě Messi tahal celou Barcelonu a všechny hráče dělal lepšími, protože jen co odešel, nemáme ani na Evropskou ligu a CPD nám dělá problém.
Dost smutný, ale jsem optimista, protože Cavi je spokojený ??
Pre príklad v anglicku hrozne kritizujú Pottera, že po pol roku nie je vidno čo chce hrať ( mnohí ho už odvolávajú )
Ale takisto je pravda to čo píše sylarko, že v takom Liverpoole to trvalo Kloppovi skoro tri roky
Plus keď sa zamyslíte nad hráčmi, ktorý spravili progres (mna napadol Baldé) a ktorý stagnujú resp. idú s formou dole tak je to nepomer.