A si si istý , že to oni nás obrali o body ? Ja mám pocit , že sami sme sa o tie body pripravili jednak nepremieňanim šancí a jedno hlupou chybou . Za celý zápas mali 2 strely , na bránu 0 okrem penalty . To fakt nie oni sa pričinili o remízu …… celkovo je to jeden trápny , uplakaný , klub vyplakavajuci každú sezónu ktorý Realu pravidelne daruje body už len z princípu.
Vôbec nemusel nastúpiť. Zbytočné opletačky s tým sú a nijak veľmi nepomohol hre. Uz mohol mať o jeden zápas menej. Veď ani netrenoval údajne s tímom na 100%. Celé na rýchlo zbúchané a tak to aj vyzerá... Trest nemá pozastavený, ani červenú kartu, ale rieši sa odvolanie na dĺžku trestu 3 zápasy pokiaľ viem.
Určite mu ho nezrušia úplne, takže by som ho nechal ten zápas odsediet.
Súd rozhodol, že može hrať a trest je mu odložený, ale kvoli tomu, že nejakí plačkovia vyplakávajú, sa skontumuje odohraný zápas v ich prospech. Nehnevajte sa na mňa poniektorí, ale to, čo tu vypúšťate občas je otrasné.
Keď už nemôžeš nič robiť s tragickými rozhodcami, aspoň sa brániš a občas ti to vyjde, nevidím na tom nič zlé, horšie je, keď ti chce niekto škodiť za každú cenu...
Aký trojzápasový trest dostala? Po červenej karte je automaticky 1 zápasová stopka, za gesto na rozhodcu dostal Lewa 2 zápasy stopku. 2 rôzne tresty. Či sa zrazu zmenilo pravidlo po červenej v zápase?
Určite mu ho nezrušia úplne, takže by som ho nechal ten zápas odsediet.