Komediant. A najsmutnejšie je, že vždy za to pýkajú len kluby a hráči. Rozhodcovia nech odpískajú akúkoľvek blbosť sú nedotknutelní a kompetentní akurát tak povedia každý môže spraviť chybu. Hanba ?♂️
Jediný, kto môže diskutovať s rozhodcom je kapitán. Zvyšok s ním nemá čo vykecávať. Všetci o tom vedia, napriek tomu to robia. To že to niektorí rozhodcovia tolerujú je druhá vec.
4x žltá karta za hádku s protihráčom
5x žltá karta za hádku s rozhodcom
2x za reči a hádku z lavičky
Výsledok je 11x zbytočne žltá karta kvôli kravinám a doslova.
To sa nemôžu rozprávať ani medzi sebou? Neboli tam nejaké hrozne strkanice či hádky že musel rozdávať karty ako na mariáši. Lahoz je proste egoncentrický šašo, ktorý chce byť stále stredom pozornosti a sám tie debaty s hráčmi vyhľadáva a potom sa diví že vedia rozprávať a rozhadzuje karty ako vo výpredaji. Môžeš ho tu obhajovať koľko chceš, ale ten zápas nezvládol a sám z neho urobil frašku. Bohužiaľ sa to u neho stáva pravidlom. Čím samozrejme ja zase nejdem ospravedlňovať včerajší biedny výkon. Aj keď s prižmúrením oka chápem, že keď si rozhodca robí svoju šou tak ťa to môže vyviesť z koncentrácie.
Ja ho neobhajujem. Ale keď všetci vedia aký je, tak prečo sa s ním púšťajú do hádok? Ak niečo chce povedať, nech povie, hráči odpovie rozumiem, áno, dobre či inak podobne podľa toho, čo povedal a koniec. Žiadne kecy. Ale čo tam s ním má riešiť hráč, ktorý ani nebol účastníkom incidentu? Jediný hráč, čo sa s ním môže vykecávať v nejakej miere je kapitán tímu. Očakávam aj profesionalitu od hráčov. Ak je raz niekto blbec, tak mu nebudem dávať zámienky, aby ma mohol potrestať.
Zápas som nevidel celý, len nejaké rozšírené highlighty. Takže neviem, ako vyzerali hádky medzi hráčmi. Kľudne si tam mohli dosť nevyberane nadávať. Materazzi tiež nevyzeral že dáva nepekné nadávky na Zidanovu rodinu, len zrazu dostal hlavičku na hruď od Zidana. Tým neobhajujem ani Zidana, bolo to cez čiaru z jeho strany. Chápem, nikto nie je z ocele, ale istú mieru ovládania by mali mať všetci a nenechať sa vyprovokovať.
10 rokov som hrával hokejbal. Boli rozhodcovia, čo netrpeli rozhovory medzi protihráčmi, boli aj taký, ktorým to nevadilo, pokiaľ si nenadávali, boli aj taký, ktorým bolo jedno, čo si hráči medzi sebou rozprávali, pokiaľ to nebolo na jeho osobu. Mohli sme nesúhlasiť s tým, akým štýlom pískali, ale všetkých sme poznali a väčšina ľudí sa vedela podľa toho zariadiť. To isté aj vo futbale. Boli rozhodcovia s ktorými sa nediskutovalo. Niektorý ťa upozornili pri prvom raze, niektorý rovno karty dávali. Boli rozhodcovia, ktorý nemali problém rozdávať karty za simulovanie, iný to neriešia...
V prvom rade by rozhodca, ktorý nechce aby sa s ním diskutovalo možno nemal sám veľmi iniciatívne stále vyhľadávať debaty s hráčmi!!! Len to by zase Lahoz nemal "všetky oči na mňa", nebol MVP zápasu a to by nebol spokojný. A možno by bolo dobré pozrieť si celý zápas, z ktorého urobil zbytočnú frašku sám rozhodca predtým, ako budem vynášať rozsudky, že na vine sú všetci ostatní len nie on.
Pískali nám rozhodcovia, čo bežne písali MS v hokejbale, alebo najvyššiu slovenskú hokejbalovú ligu, ktorý patria medzi svetovú špičku. Ale áno, treba si do nich kopnúť.
Lapi: nech s ním teda hráči nediskutujú. Áno a nie sú všeobecne akceptované odpovede na každú otázku.
Ty jsi v hokejbale dostal kartu jo?? Ja nikdy , vzdycky 2 minuty..... Ste to hrali na tom slovensku nejak divne ne?
Jinak rozhoddci v lalize presne koresponduji s vedenim laligy. Je presne videt kdo a jak to vede. Je spravne ze premier league je o parnik v penezich jinde. Jeste by to vypadalo ze je tam vsechno v poradku. Barca a real tam vubec nepatri....... tesim se na superligu.
Jano u tebe clovek nikdy nevi....... Kazdopadne v kazde normalni soutezi na svete, pokud by nebyla cinkla , tak uz by takovyhle individua nepiskali , ale to neni pripad laligy......blizi se urovni turecka, bohuzel je toho soucasti barca......doufam ze uz dlouho nebude....
Podobný rozhodcovia sa nájdu všade... Ale ostáva to isté, padlo minimálne 7 žltých kariet, ktoré padnúť nemuseli. 4 karty za hádku s protihráčom posúdiť neviem. Podľa ohlasov až na tie karty písal celkom dobre.
Podľa akých ohlasov? Nedával karty za jasné taktické fauly a rozdával karty za hlúposti, tak neviem aké ohlasy by ho mohli chváliť? Myslíš trénera espanyolu??? Garantujem ti, že ak by neuhrali bod určite by ho nechválil. Ja nerozumiem ešte raz ako tu môžeš presviedčať ľudí o niečom, čo si ani nevidel??? ? Typický príklad človeka, ktorý musí presviedčať ľudí o svojej pravde, aj keď o tom nemá ani šajnu ? vysvetlí mi prosím ťa teda za čo dostal kartu taký Ferran? Zato že sa pousmial a zakrútil nesúhlasné hlavou? Alebo taký Gavi? Zato že ho protihráč chytil pod krk? Ešte raz, pozri si ten zápas najprv a potom rozdávaj rozumy!!! Lahoz zápas nezvládol a bodka.
Nezvladnul? On ho zkurvil...lewa dostal do huby kopackou umyslne...cervena.....faul na gaviho ...cervena.....a takhle bych mohl pokracovat. Bylo to naschval , a vsichni jsme vedeli ze to tak bude.....
Nemali sa flakat,ale po 5 tyzdnoch konecne makat a do polcasu dat este 1-2 goly a Lahoz by nemal na zapas ziadny vplyv.
Bolo to v nas,mnohí hrali podpriemer a hrali sme o 10-tich,lebo tolko co Fati by uhral kazdy z nasej dediny.
Jako Lahoz je vocas o tom není diskuze.
Ale včera to byl zápas s chováním hráčů jak ze scény v Okresním Přeboru - dlouho před zápasem se ví, kdo bude pískat, že nesnáší komentování (věděli jsme to i my v pralesní lize a určitě na to mají briefing i profíci) a dává za to karty.
Tak sakra přece budou všichni držet huby.
To není obhajoba toho egomaniaka. Ale prostě tak piskl faul, otočím se a jdu si o svém.
Neřeknu, kdyby proti nám piskl nějakou vymyslenou penaltu ale včera nebylo v zápase nic na co by si kdokoliv mohl stěžovat a stejně si hráči neodpustili zbytečné kecy za zbytečné karty... Nechápu.
Stupenie na pätu je jasná penalta? Prečo potom keď Ľ.Moravcikovi vo štvrťfinále MS v 1990, keď mu Nemci stúpli v 16tke na pätu a vyzuii mu kopačku, neodpiskali penaltu, ale ešte ho rozhodca za protesty vylúčil?? Túto krivdu nikto nijako neriešil.
4x žltá karta za hádku s protihráčom
5x žltá karta za hádku s rozhodcom
2x za reči a hádku z lavičky
Výsledok je 11x zbytočne žltá karta kvôli kravinám a doslova.
Zápas som nevidel celý, len nejaké rozšírené highlighty. Takže neviem, ako vyzerali hádky medzi hráčmi. Kľudne si tam mohli dosť nevyberane nadávať. Materazzi tiež nevyzeral že dáva nepekné nadávky na Zidanovu rodinu, len zrazu dostal hlavičku na hruď od Zidana. Tým neobhajujem ani Zidana, bolo to cez čiaru z jeho strany. Chápem, nikto nie je z ocele, ale istú mieru ovládania by mali mať všetci a nenechať sa vyprovokovať.
10 rokov som hrával hokejbal. Boli rozhodcovia, čo netrpeli rozhovory medzi protihráčmi, boli aj taký, ktorým to nevadilo, pokiaľ si nenadávali, boli aj taký, ktorým bolo jedno, čo si hráči medzi sebou rozprávali, pokiaľ to nebolo na jeho osobu. Mohli sme nesúhlasiť s tým, akým štýlom pískali, ale všetkých sme poznali a väčšina ľudí sa vedela podľa toho zariadiť. To isté aj vo futbale. Boli rozhodcovia s ktorými sa nediskutovalo. Niektorý ťa upozornili pri prvom raze, niektorý rovno karty dávali. Boli rozhodcovia, ktorý nemali problém rozdávať karty za simulovanie, iný to neriešia...
Lapi: nech s ním teda hráči nediskutujú. Áno a nie sú všeobecne akceptované odpovede na každú otázku.
Jinak rozhoddci v lalize presne koresponduji s vedenim laligy. Je presne videt kdo a jak to vede. Je spravne ze premier league je o parnik v penezich jinde. Jeste by to vypadalo ze je tam vsechno v poradku. Barca a real tam vubec nepatri....... tesim se na superligu.
Bolo to v nas,mnohí hrali podpriemer a hrali sme o 10-tich,lebo tolko co Fati by uhral kazdy z nasej dediny.
Ale včera to byl zápas s chováním hráčů jak ze scény v Okresním Přeboru - dlouho před zápasem se ví, kdo bude pískat, že nesnáší komentování (věděli jsme to i my v pralesní lize a určitě na to mají briefing i profíci) a dává za to karty.
Tak sakra přece budou všichni držet huby.
To není obhajoba toho egomaniaka. Ale prostě tak piskl faul, otočím se a jdu si o svém.
Neřeknu, kdyby proti nám piskl nějakou vymyslenou penaltu ale včera nebylo v zápase nic na co by si kdokoliv mohl stěžovat a stejně si hráči neodpustili zbytečné kecy za zbytečné karty... Nechápu.