Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Zvlaštny pristup, právo na názor má každý hoci aj neobjektívny. Z minima vyťažili maximum, no vyhlasiť o Lahozovi niečo také sa vymyká normálnemu vnímaniu. Naopak si myslim, že Lahoz by mal byť suspendovaný na niekoľko zápasov a nemal by pískať zápasy Barcelone ani žiadnym Kataláncom, vidím tam silnú osobnú antipatiu. V kontexte upadajúcej La Ligy ako by upadali aj výkony rozhodcov......
No pán tréner ma rovnaké vnímanie sveta ako pán rozhodca, som zvedavý ci tento zápas ktorý posral totálne Lahoz bude riešiť Tebas lebo to nie je normálne ze každý zápas s Lahozom je jeho ONE MAN SHOW a predstavenie ako co najviac a najrýchlejšie dat dole Barcu, on keď nám píska mame minimálne 6 žltých plus ako darček prihodí aj červenú s penaltou
Pane bože, veď to bola iba remíza ?
Nemyslím že ten rozhodca má antipatie k barce. On je všeobecne idiot ktorí nevie pískať. (Viď. MS) Nerozumiem že toto niekto nevidí a nechá ho pískať.
.....jeden z najlepsich rozhodcov na svete a madricky sud - jeden z najhorsich na svete/ lebo povolil hrat Lewovi/.....
Výkon rozhodcu Lahoza v včerajšom zápase moc smrdí buď skorumpovaním rozhodcu alebo jeho nekompetentnosťou. Já skôr sa prikláňam k psychickej nepohode Lahoza k čomu ma privádza aj hanebný jeho výkon na MS v zápase Argentína Holandsko. Mal by byť odstavený na určitú dobu od výkonu rozhodcovskej činnosti.
Lahoz je idiot, ktorý, ktorý vždy chce ,aby sa po zápase písalo iba o ňom nie o zápase, ktorý rozhodoval ani o mužstvách zo zápasu. Nesvojprávny kokot!!!
Vážený fandovia, keď náš "prďús" postúpil na MS so svojím "provokatívnym a agresívným" manšaftom cez Holanďanov, tak nám rozhodca vyhovoval, teraz už nie. Barca musí zlepšiť premieňanie šancí, rozhodca s tým nemá nič spoločne.