To je strašné slabý rozhodca a to sa vyjadrujem veľmi s mierou. Veľký traged tvári sa ako hrdina a rozdáva karty a tým každú minútu robí väčšie napätie
Najhorsie: nevieme si udrzat prvenstvo. A pri takomto vykone nevyhrame nic. Viem, ze ma tu niektori budu zase hejtovat, ale Fati nie je hodny toho cisla, ktore nosi. A uz vobec nie po Leovi. A Xavimu uz ako trenerovi neverim. Aby sme ani Espanyol nedokazali porazit po vsetkych tych drahych nakupoch...
treba sa pozriet aj na to, koho sme za tie desiatky milionov kupili. Ferran Torres - hrac, ktoreho city kupilo za 25, posadili ho na lavicku a nam ho predali za 55 + bonusy. este sme za neho dali tie peniaze pol roka po tom, co sme pustili Messiho, (ktory aj v 35 rokoch lepsie, ako nasi styria kridelnici dokopy) lebo sme nemali na jeho plat, potom Raphinhu, ktory je podla mna dobry, ale zas ziaden zazrak ani hrac svetoveho kalibru. a to tiez uz nema 19, nemam pocit, ze by nas mal v utoku potiahnut k nejakym vysokym metam. Kounde je podla mna dobry prestup, len co z toho, ked nehra s Araujom, ale vacsinou na pravo a v strede obrany hra kazdy zapas ina dvojica a potom to aj tak vyzera
Sčasti súhlasím, Leonidas. No pre mňa najhoršia kúpa bola v prípade Dembelého. Také peniaze vysoliť za neho... Človek by čakal, že vďaka takým "svetovým" hráčom niečo aj vyhráme. Nejaký titul. Ale tam bola len cena vysoká a schopnosti o dosť nižšie.
Klub priviedol hráčov, ktorých Xavi požadoval. To že Fati bude mimo po tých 2 rokoch sa viac menej čakalo. Torres hrá pomerne dobre, dostáva sa do šancí, len ich nepremieňa. Pred príchodom Ancelottiho bol na tom Vinicius podobne. Raphina je kvalitný hráč, ale barcelonský chodiaci futbal s 5000 prihrávkami na to aby tím postúpil o 10 metrov nie ne zrovna niečo, čo by mu sedelo. Hlavne keď ho Xavi ešte dáva hrať vľavo. Dembélé v čase kúpy nebol zlá kúpa, hviezda BVB, vynikajúci hráč, skoro žiadne zranenia. Jeho kúpa dávala zmysel. To čo sa stalo potom sa nedalo predvídať. Torres je skôr pravé krídlo a hrá vľavo. Raphina aj Dembélé sú tiež pravé krídla a boli často využívaný naľavo. Môže sa viesť polemika FDJ vs Busquets (za mňa už Busquets už by mal končiť), využívanie Araujo a Kounde na RB, tiež využívanie Baldeho na RB. Systém hry už je prečítaný, pomalý, zastaralý. Ďalší zápas, kde bol Lewa vypojený a nebol to jediný jediný raz, v poslednom čase to je už pomerne pravidelné.
ano rozhodca piskal na hovno a strasne kuskoval zapas, ale treba sa pozriet aj na to, co sme hrali my. po uvodnom gole ziadna velka snaha o tlak a druhy gol. hrali sme ako keby sme vyhravali 4:0 a chceli sme dat supeorovi uz pokoj a oddychnut na dalsi zapas a ako sa dalo cakat inkasovali sme pred koncom a uz bolo neskoro. kridla o bodov. pohyb a nahravky v strede pola OK, ale velmi mi tam chyba kreativita. nikto sa nesnazi nic vymysliet, len automaticke pomale posuvanie lopty. Busquets v druhom polcase to este vylepsil.
a najlepsie/ ako silvestrovsky for/:
"Chceme hrat o tituly".....
Len neviem v čom.