Tieto vase ze je aktivny…z coho konkretne tazi tim ked hra raphinha?z tych zakopnutych lopt??nepresnych centrov?btw fati mal nedavno 20 a je to odchovanec cize perspektiva mnohonasobne vacsia ako raphinha ktory nas stal 60 melonov
roni.. aha taze staci byt odchovancom aby si mal isty zaklad v barcelone ?? sak je uuplne strateny a ty tu budes daco kydat na raphinu...objektivita jak svina
Pisal som nieco o nejakom istom zaklade?pisal som nieco o fatim?bud ti nedochadza alebo nevies citat…ja som sa spytal na com je raphinha a ty mi to vysvetlus tak ze fati je horsi?doteraz mi nikto na moju otazku neodpovedal, odbornici?
A ked uz sme pritom tak v lige fati 14 zapasov a 3+3 a raphinha 13 zapasov 2+2 a pre doplnenie raphinha vacsinu zapasov zacinal v zaklade kdezto fati z lavicky…fati ktory nas nestal nic ma lepsie cisla za podstatne menej minut ako raphinha ktory nas stal 60mega, snad som vam to dostatocne vysvetlil odbornici??
Ked uz na niekoho kydas tak bud aspon objektivny. Ked uz spominas raphinu tak spomen aj fatiho. Lebo ten bol dnes ovela horsi. A ked ti ide o peniaze tak kludne hrajme s Beckom sak tí nas nebudu stat nic....
Blázne ! Tohle je jeho běžnej zápas! kdy posere co může ! Na MS pískal 3 zápasy a všechny posral. Za odměnu mu dali hned barcelonský derby ? Je to opravdu kokot !
???? WAR ve spanělsku?????? ty vole to je žumpa ! On kopne bez balónu protihráče do hlavy, zcela úmyslně když je míč jinde - a nedává se ani žlutá! Tak to mi ho vyndej?
Mrháme potenciál tímu s netrénerom na lavičke, rozdiel medzi ním a Koemanom je, že netréner dostal bambilión na posily a celá taktika je postavená na individuálnom presadení sa. Ole z Katalánska.
Koeman který měl full team po prvním půl roce byl pomalu ve středu tabulky. v další sezoně opět někde víme kde.. Je zajímavé že Xavi má první místo v lize ;). i po tom všem. Ale já vím zázraky se čekají. Neskutečný tupci tady.
Cizinkx Koeman mak čo? Posily zadarmo, starcov a Messiho, ktorý sa túžil dostať za každú cenu z klubu von. (Lewa je lepší než Messi v tej dobe) Messi hral poriadne až na Cope a v PSG.
Odkedy Koeman prestal experimentovat a prestal Messiho vyuzivat ako vysunuteho hrotaka, tak Messi mal bilanciu z 23 zapapaov 25+7 a najvacsi pocet vypracovanych tutoviek z top lig. Fakt je Lewandowski lepsi? Dokonca aj pri braneni bol Messi v statistikach pred Lewom.
Zo zapasu plynie poucenie
Konecne predat Dembeleho a Fatiho,pokial niekto za neho nieco da.
Fati hra ako protekcne decko za ktoreho rodicia platia klubu.
Uz mal pol roka na to,aby sa dostal po zraneni do formy.
A rozdiel Dembo a Raphinha bol dnes zrejmý.
Všetci tu vyplakávate ohľadom rozhodcu... to ste zabudli na akej úrovni sú rozhodcovia v Španielsku? prosím Vás tak dlho tie majstrovstvá neboli. Proti klubu ako je Espanyol sme mali vyhrať aj keby to pískal Perez osobne. Je neskutočné koľko krídel máme a ako nám aj napriek tomu v tejto oblasti chýba kvalita. Fati mal skvelý začiatok v Áčku a ihneď sme mu museli napáliť zmluvu kde zarába 2x toľko čo Araujo, viac ako hráči čo vyhrali s Realom 4 krat LM a v Atleticu by rovnako patril k najlepšie zarábajúcim. My sme však mali potrebu preplatiť vlastného odchovanca hneď na začiatku. Neviem či mu tie zranenia tak rozobrali psychiku ale ten hráč je aktuálne úplne zbytočný.
Tak k Feranovi a Dembelemu sa ani nevyjadrujem tam sme sa brutálne spálili na prestupovom trhu to sa bohužial stáva (nám dosť často) ale tomu prečo sme "malému chlapcovi" odchovancovi dali také peniaze po "pár zápasoch" to proste nepochopím...
Presne a s tou zmluvou je prakticky nepredajny pretože mu nikto taky plat platiť prosto nebude..dnes nie je ze mu chýbala rýchlosť jemu chýbalo dnes absolútne vsetko
tak potom nema robit v barce z utoku okrem lewy nikto. lebo jak spominaní, tak aj dembele s ferranom nic nepredviedli. nechapem vas ked uz kritizujete tak spomente vsetkych a nie len ttych, ktorí sa vam nepacia....
Lenže ostatní aspoň niektoré zápasy niečo zahrajú, ale Fati a Raphinha sú vo všetkých zápasoch nuloví. Z Fatiho urobili z večera do rána hviezdu Barce, ale tá hviezda už dávno zhasla a ani sa nezdá aby aspoň trocha tlela. Za Rafinhu boli zbytočne vyhodené peniaze. Je to podobný omyl vedenia Barce ako pri Boatengovi, Gomezovi, Coutinhovi či pri hosťovaní A. Traoreho.
labrie presne. ja neviem ci niektorí su slepí alebo co. sak dembele bol este horsi jak raphina...objektivita jak hrom. kazdy tu hodnoti hracov na zaklade vlastnych sympatii. kazdy tu riesi peniaze. tak hrajme s beckom a nemusime nic riesit. btw dembele stal skoro 2x tolko co raphina.
Ja viem, že Dembo bol nulový, ale ak mám napísať pravdu, ťažko nájsť hráča, ktorý zahral aspoň na 8O% svojich schopností. Tých, ktorých som menoval mi však doslova trhali zrak. Ale na druhej strane, sa poriadne ani Barca nemohla rozbehnúť vďaka idiotovi Lahozovi. Ten predviedol ďalšie svoje divadlo, podobne ako na MS Argentína - Holandsko. Ja nechápem, že zväz rozhodcov toto nevidí? Veď ten idiot iba trhá hru neustálym vysvetľovaním hráčom, trénerom a hráčom na lavičke prečo zapískal toto a prečo hento. Veď pri takom rozhodovaní a neustálych diskusiách sa hráči ani nemôžu sústrediť na zápas, lebo pri každom zákroku už čakajú od kartového výpravcu kartu. Pod takým tlakom sa nemôže hrať taká súťaž ako je La Liga. A oni z FIFA ho ešte delegujú na MS, preto aj spomínaný zápas vyzeral ako vyzeral. Je to podľa mňa buď nesvojprávny človek ale je skorumpovaný!!!
Lahoz absolútne nezvláda zápas. To co tam predvadza od tej penalty je na smiech. A ak odpísal proti nám, po faule na Ferrana mal piskat tiez.
Už teraz mal hrať espanol o jedného menej...
Konecne predat Dembeleho a Fatiho,pokial niekto za neho nieco da.
Fati hra ako protekcne decko za ktoreho rodicia platia klubu.
Uz mal pol roka na to,aby sa dostal po zraneni do formy.
A rozdiel Dembo a Raphinha bol dnes zrejmý.