Z toho rozhovoru jsem mel dobrou naladu nez jsem se dozvěděl že píská Lahoz :D
Slyšel jsem, že ze spravnej rozhodčí ve hře v podstatě nemá být vidět, zasahovat co nejmíň a nestrhavat pozornost na sebe. Tak Lahoz za me nesplnuje ani jedno
800 přihrávek nevadí, je potřeba víc pohybu od hráčů bez balónu. Pod Guardiolou bylo úžasný, jak byli všichni hráči pořád v pohybu. 20 náběhu za obranu a i když ani jednou nedostali balón, tak pořád trhali obranu, odskakovali si od stoperu...
Dnešní Barca je proti tomu hrozne pomalá. Všichni stojí na místě a čekají, že Pedri a Dembele neco vymysli s balónem.
"Aj Raphinha je otvorený hre na ľavej strane. Hovorili sme s ním, lepšie sa mu hrá na pravej strane, každý má svoj názor, ale môže nám pomôcť aj na ľavom krídle. Ferran môže hrať na troch pozíciách, Ansu v strede..." Takže všichni hráči můžou hrát na různých pozicích a proto nebudou nastupovat na svých přirozených postech, kde hrají nejlépe...
Tak to je tezky, když napravo máš 3 (Dembele, Ferran, Raphinha) a nalevo jenom Fati po zranění. Dembele sice může hrát obě, ale přijde mi mnohem lepší když si to navadi zleva do středu na levou nohu než naopak.
Slyšel jsem, že ze spravnej rozhodčí ve hře v podstatě nemá být vidět, zasahovat co nejmíň a nestrhavat pozornost na sebe. Tak Lahoz za me nesplnuje ani jedno
Dnešní Barca je proti tomu hrozne pomalá. Všichni stojí na místě a čekají, že Pedri a Dembele neco vymysli s balónem.