Xavi to prespekuloval....a zaklincoval to Pedrim na lavom kridle.....Bayern nie je Bilbao.....a Dembele ked ma proti sebe silneho supera, je uplne nemozny...cosi ziska, ale hned to strati a vysledok nic....
Ja Teda netuším, aký algoritmus sa používa na hodnotenie, ale to že je Busiho známka len o desatinu nižšia od De Jonga je neúcta k Frenkymu. Busi nielen, že opäť nič nehral, ešte aj "vytlačil" Pedriho na krídlo. Kedy to už Xavimu docvakne, že Busi je minulosť?
Možno ma budete odsudzovať, ale nedá mi, aby som to nekomentoval. Repre prestávka z pohľadu Barcelony. Opakujúci sa nárek, že po repre prestávke opakovane nehráme dobre.......Ale vo väčšine top kluboch je tiež mnoho reprezentantov a mužstvo je podobne ako Barca bez nich. Nikde som ale nečítal taký nárek ohľadne slabej hry po repre prestávke, ako od našich fandov. Nie je to chyba trénerov, že nevedia pripravovať hráčov tak ako iné mužstvá? A povážlivé je, že táto chyba sa pravidelne opakuje......čo na to páni? Ďakujem.
Mne najviac prekaza to dookola sa Xaviho vyhovaranie a vracanie k minulym zapasom,co nam nevyslo a malo, ako nam uz o nic neslo teraz atd..vid tlacovka zase..ak mieni vyplakavat stale a nevie motivovat muzstvo v takomto zapase, toto asi nebude dobra cesta.hodnotenia, za mna Dembele a Balde najlepsi..ano,kopa chyb tiez u Demba ale aj napriek tomu dokazal vyzvrtat Daviesa a to je iny borec v obrane.
Busi vyborne cita hru.
Tak nech sedi na lavicke a poradi Xavimu.
Takto ho treba vyuzit.
Ved s Albom a Pique su roky spolu, mozu spolu sediet vedla Xaviho na lavicke.
Keby som nevedel ze hrame LM, tipoval by som podla xaviho zostavy ze ideme hrat gamper alebo nejaky exibicny zapas. Kessie a bellerin v zaklade a nas najlepsi zaloznik kridlo??
Mě na tom mrzí, že zatímco celej svět ví jak proti nám nastavit taktiku, tak my toho neumíme využít a vytvořit proti tomu kontra-taktiku bo jsme svázaný v tom plánu A, který když se stane nefunkční jsme v prd.. ..
"Fantastické" hodnotenie. Kounde zastavil niekoľko nebezpečných akcií súpera a Alonso prehral všetky svoje osobné súboje a napriek tomu Konde = 4,9 a Alonso = 5,3?????? To aký odborník robil toto hodnotenie?
Tak nech sedi na lavicke a poradi Xavimu.
Takto ho treba vyuzit.
Ved s Albom a Pique su roky spolu, mozu spolu sediet vedla Xaviho na lavicke.
Tento "výkon" nemal hodnotu.