Futbal je jednoduchy....vacsinou vyhra ten, kto ma vacsiu volu, vytrvalost, aktivitu, doraz a hlavne spravnu taktiku....a hracov hrajucich na svojich miestach, nie divne improvizacie....
a keď nevystrelíš na bránu za celý zápas, tak ťažko môžeš vyhrať a to už som videl pár zápasov vyhrať toho čo ani raz nevystrelil na bránu, keď si dal súper vlastný gól :)
Nenastúpili sme s takou motiváciou ? Bayern je tím proti ktorému by sa malo nastupovať s extra motiváciou do každého zápasu ak keby to mal byť len prípravný zápas už len kvôli tomu, že je to Bayern, veľká výzva, súper ktorému máme čo vracať.
Kreativita stojí a padá na Dembelem a ten jak 15 ročný, hrá iba ak moc chce. Včera mal proti sebe extra triedu takže po pár pokusoch to začal flákať. Na ňom to strašne vidno kedy je koncentrovaný a kedy nie.
vcera ako jediny tam robil vetry. potom isiel s vykonom dole, nemal si s skym dat, tak soloval. ziadne nabehy do 16, nic.. a mal vedla seba bellerina, ten bol zufaly..
Je to jedna veľká hanba, ktorá sa s Bayernom opakuje, vedel som, že príde a nepozeral som, iba som si to nahral. Nepostúpili sme zaslúžene a môže sa stať, že prehráme aj v Plzni. Nový káder a dostávame príučky. A budeme dostávať, kým ostaneme pri svojej stareckej hádzanej, systéme, ktorý skončil na hnojisku už pred vyše 10 rokmi. Guardiola sa ho snaží inovovať, ale aj on má problémy napriek tomu, že si kúpi, koho chce. Minule mal MC už v polovici nejakých skoro 400 prihrávok, to je choré a nemôžem sa na to dívať. Po Barcelóne už ani Pep nič v LM nedosiahol. A nedosiahne nič ani Barca, pokiaľ zostaneme pri tej už prekonanej DNA.
emiliano, ja by som to tak cierne nevidel.. v lige majstrov sa stretlo vela faktorov, na bayerne v 1. polcase sa mali dat minimalne 2 goly. potom rozhodoval s interom var.. + repre pauza a zranenych vela hracov. konecne sa dostavame spät do formy, tento zapas treba hodit za hlavu. chybala tu motivacia + mikroneoffsajdy..stretlo sa vela veci, myslim, ze jar bude nasa.
Vcera to vyzeralo, ze Bayern nas porazi v pohode a s prstom v nose...vo vsetkych subojoch boli prvi, prihravky presne, vedeli co chcu hrat a hraci Barcelony boli pri nich ako pripravka.....smutne, ale realita....som velmi zvedavy na zapas v Plzni....aby aj tam nebola ostuda....
Belerín omyl pre Barcu.