V poslednom čase sa hovorilo o zmene dynamiky. Teraz vás čaká Athletic. Aké plánuješ zmeny?
"Áno, zavedieme určité zmeny, pretože niektorí hráči sú unavení. Chcel by som im dopriať určitú stabilitu, ktorú si zaslúžia, ale z dôvodu minizranení zavedieme niekoľko zmien, najmä s ohľadom na intenzitu stretnutia."
Navíc teda na Bayern ho tam dá taky, když Frankieho nepripravuje? Až do kdy nás bude pripravovat o hru Frankieho na DM a lepší výsledky proti TOP týmům?
Xavi 0 bodov , prosim ta ty si hlupucky uz fakt akoze, zas ten busquets a ziadny kessie, plus roberto ako chapem ze niekedy nehra zle ale mohol tam dat toho bellerina bohatstvo
Ja všetky fakty beriem, ale predsa len ide o prestížny zápas (aj keď beriem, že pre nás by mala byť teraz priorita liga), necháme sa prekvapiť čo vytvoria...tiež neschvaľujem určité rozhodnutia Xaviho, ale my tu môžeme iba držať hubu a krok ?
Kapitáne, máš pravdu, protože pevně věřím, že Bus a Roberto hrají kvůli tomu, aby proti Bayernu seděli. Oba jsou neuvěřitelní v generování nebezpečných situací soupeře :(
Máme finančné problémy takže by som sa nečudoval keby sme zobrali hráčov zadarmo podržali ich rok dva a potom predali. Mimochodom na hosťovaní máme ešte Nica, tak uvidíme ako to bude.
Kessie má ročný fixný plat cez 14 miliónov. Za koľko ho klub predá po roku, keď bude len leštiť lavičku? Aj samotný hráč bude naštvaný, mohol ísť inde, kde by hral.
"Po minulém zápase, kde byl Frenkie perfektní ho nemůžu dát pryč a místo něj dát Busquetse, to by mě fanoušci hnali vidlema. Záloha navíc fungovala, takže do ní moc nechci sahat. Jak ale udělat, aby mohl hrát i Busquets? S*ru na to, obětuju jedno křídlo a je to." Takhle nějak si představuju Xaviho, který přemýšlel nad dnešní sestavou.
Tohle rozestavení proti Bilbau funguje dobře. Levé křídlo supluje Balde (bez tak se tam nedařilo vlevo skoro nikomu a střed pole je více dominantní. Ale i tak trvám na tom, že proti Bayernu by neměl ani Busi ani Robwrto hrát.
"Áno, zavedieme určité zmeny, pretože niektorí hráči sú unavení. Chcel by som im dopriať určitú stabilitu, ktorú si zaslúžia, ale z dôvodu minizranení zavedieme niekoľko zmien, najmä s ohľadom na intenzitu stretnutia."