Nebola by dobrým riešením hra na brejky ? "Nie, toto nie je naša idea. Nechceme, aby sa počas zápasu útočilo z jednej strany na druhú. Chceme útočiť pozične na polovici súpera. Taká je idea od začiatku.......................Tak tohle přesně pohřbí Barcelonu .Jsme jediný klub na světě,který nehraje na rychlé protiutoky a máme na to hráče.My prostě budeme hrát házenou s pomalym Busquetsem
Zajtra je situacia diametralne odlisna..Madrid bol minuly rok uz stopro vitaz ligy, mal pred sebou posledne boje v LM. Ziadna extra motivacia na clasico. Barca bola pod novym trenerom a vtedy vsetci trhaju travnik...zajtra? Madrid ma isty postup v LM, zajtra sa pomsti pretoze velke zapasy vie hrat a chce ist do cela ligy pred ms. Realne musim predpovedat velmi potupny vysledok pre nas...kiez by som myliv
Bude treba asi trénera z mimo Barce, aby zmenil prežitý a nefunkčný systém . Pomaly, postupne dopredu, potom do plných. A inak ten názor, že na Európu treba viac svalov, presne to som už vyjadril minule, že treba zmeniť typológiu hráčov, prehrávame fyzické súboje.
Určitě musí Xavi dostat prostor do konce sezony a pak se to zhodnotí
Liga teď musí bejt priorita.Bohužel nevím kdo zítra bude chytat Vinicia a Benzemu.Případná prohra by byla horší z pohledu psychiky,3 body jsou teď ještě nic.
Spíš mě mrzí že bylo vidět,že LM má daleko větší grády a jde o víc.Nám zbyla ale jen liga.
Stále tam je Valverde, ktorý má 3 pľúca a v srdci jadrový reaktor. Môže hrať z krídla, môže hrať v zálohe. Camaviga je na tom podobne. Modrić si stále myslí, že má 25, Kroos nikdy nebol bežec. Ale pozrie sa dá prihrávku do behu na 50m presne na nohu. Vpravo môže hrať aj Rodrygo. Čo ak tam buchne doľava Hazarda na prvý polčas? Real môže hrať čo chce. Stačí vyvinúť tlak na Busquetsa, ktorý podľa mňa hrať bude zase v základe, hráčov na to majú a rozbijú prechod od obrany do útoku.
Liga teď musí bejt priorita.Bohužel nevím kdo zítra bude chytat Vinicia a Benzemu.Případná prohra by byla horší z pohledu psychiky,3 body jsou teď ještě nic.
Spíš mě mrzí že bylo vidět,že LM má daleko větší grády a jde o víc.Nám zbyla ale jen liga.