Ako sorry ako ale tento vysledok je len a len Xaviho chyba. Videl že to čo poslal v Miláne nefungovalo a poslal to znova. Teraz musíme Poraziť Bayern a Bayern Musí poraziť inter inak sme tu zase v europskej lige.
vsak ja ho neobhajujem. uz roky vravim, ze koli nemu prehravame velke zapasy. aj posledny zapas s Interom odisiel zo stredu, kde mal branit Calhanglua, a potom k nemu bohal akokeby mal na chrbe mech zemiakov a nestihol zablokovat strelu. keby hral namiesto neho Frankie, tak z tych troch zapasov s bayernom a interom mame viac nez bod.
ale Garcia je nespolahlivy obranca. je pomaly a fyzicky slaby, co z toho, ze ma rozohravku a techniku? to je ako s busquetsom... co z toho, ze ma prehlad a rozohravku, ked ho superovi utocnici s lahkostou obehnu, na konci zapasov nevladze, a tiez casto robi golove chyby? obrana ma byt skalopena. ja by som kludne vyskusal podpisat Ngola a postavit ho pred obrancov. to by sme dnes tri goly nedostali.
Pique a Busquets nechajú vypadnú. Jeden totálny amaterizmus a nie skúsenosť pri prvom góle a druhý s jeho laxným prístupom a omackovou hrou… to ke strašne proste. Chudák Ter Stegen. Chytí veľké šance a títo sraci starí poseru cely zápas
ako stane sa chyba pri rozohrávke, ale takto brániť utocnika? tomu Ericovi musí jebat, nechať taky priestor na spracovanie a co je lepšie ani nešiel do súboja, mohol to s prehľadom odhlavickovat....
Chyba pri rozohrávke? To čo Busquets spravil, že vysiela súperovi loptu to unziakov by som hneď chlapca dal dole a zdrbal ho ako hada a nie vraj naj DM na svete. Vždy bol carhak
Dakujem xavimu ze tam pretlaca kamaratov a odchovancov…z nejo nikdy trenerska legenda nebude a tu je jasne vidiet preco nasilu tam drzi hracov za zasluhy a gavi v 18tich nedodrknutelny hrac lebo odchovanec a frenkieho trebalo vystvat…
Jako vzdycky , nasi nejlepsi duchodci , dokud neskonci tihle nedynamicti zoufalci tak se neposuneme....dve prunikovky za zapas nic neresi........musi skoncit vsichni tri....bez debat a zacneme eru s frankiem na dm.....cim driv tim lip.....frankie balde araujo jsou o tridu jinde...kdo to nevidi je kokot dreveny
Xavi, toto je tvoje maslo. Poslať hrať hráčov ako je Busquets, Alonso to spraví len blázon. Neviem čo na tom Alonsovi videl keď ho silou mocou ťahal do Barci. K Piquemu sa radšej nevyjadrujem
Ako som napísal dovidenia LM..EL to je naša úroveň a tam vypadnem v štvrťfinále..hrozne mi to pripomína zapas s Frankfurtom len s tým rozdielom, že sme o 160m chudobnejsi
To je tak obrovské investície ale dostane to neskúsený nulovy tréner z kataru no a ten poliak neviditeľný...nebyť tečú absolútne nič nemal, zbytočný hráč. Ligu nám výhra ale do veľkých zápasov nula za Bayern aj za barcu
Čo si otváraš hubu na Lewandovského? sa spamätaj a dokáž to čo on. Ozývaš sa na nesprávneho hráča. Pakuj s týmito komentárami kade ľahšie a nevracaj sa - chceme aby si bol NEVIDITEĽNÝ... Toxickí ludia jak ty tu nepatria.
Ako reálne sa na to pozrieme,nenapísal to chalan diplomaticky ale lewa na jeho vek stal dosť peňazí ( taky bernardo by bol platnej si s aubom ako lewa sam o sebe )
Ale v LM nám zatiaľ získal 1 bod a s bayernom body odpálil. Tak zas sa nezbaznite . A celkovo neviem co ste čakali že vyhráme LM lebo prišiel lewa ? Alebo raphinha čo zo 100 centrov dá 1 dobrý?
Tento rok sa nemá pomýšľať na tituly a nemalo sa ani tak rozhádzovat neuvažene.
Dembele to zahral klasicky. Lezerne, bez zaujmu, uz nech je pri TV a hra play station. S tym priblblym usmevom dal peknu malu domov a z protiutoku gol. Jednoznacne najslabsi hrac na ihrisku. Jemu je uplne jedno, kolko to skonci.
Toto bola Xaviho vina, poslať do takého zápasu Busquestsa, Piqueho a Alonsa je neuveriteľné. To už radšej DeJong CB ,Kessie CDM a Alba/ Balde LB. Toto je Xaviho vina a vina zranení. Od 75 min. som vypol zápas.
Xavi - nadiktoval si Alonsa - strašný, chce z Dembeleho neviem co - nič, Busquets, Pique mali byť ukončený už v lete aj s Albom, nadiktoval si Garciu s Torressom - ďalšie nič
Toto mi trebalo ? Len si zdravie ničím, minule proti Celte a teraz toto. Sme si to pekne dojeb.... Nádhera fakt. Busquets a Piqué zmluvu ešte na 10 sezón. Taká nechutná sabotáž tohto zápasu, môžeme ísť do EL proti Frankfurtu hrať. Ani šťastie nemáme ani nič. Môžeme na LM opäť zabudnúť.
Ano, povedzme si bez predstierky, tolko zmien za tak krátko neda vykonať. Este rok treba počkať. Co človek ozaj myslel, ze z nuly sa vyhra z roka na rok hned CL? 1 rok, to je cas, ked sa odstránia posledné rakovinové bunky = starci, amigos. Potom bude lepsie
Rím, Liverpool, Bayern, Juventus, Inter, skončí to vôbec niekedy ? Toto sme si mali ustrážiť, hnev a smútok len. Laporta môže aktivovať ďalších 10 pák, toto je pre mňa ťažká rana.
Nejde o páky peňažné ale o staré páky toto posrali pique a busqets.Toto je hanba takéto výkony veteránov a neviem prečo tam nechával xavi piqueho stiahne raphinu a necha tam slabého piqueho a busqetsa
xavi si za to moze trosku sam........kde bol pique vzdy tam bol chaos cirkus....gavi je super do buducna ale mal by mu davkovat minuty ma predsa len 18, za mna je de jong ovela lepsi "stabilnejsi".......mal hrab bud namiesto gaviho alebo busquetsa....alonso si nahodou svoj post zastane (100x lepsie ako alba)
Ale toto je najhoršie, že Lew, Gavi, Pedri, Raphinha sa išli aj roztrhať a niekto si zrobí kolosálne chyby ale však čo, ide sa ďalej, veď nič sa nestalo.
Ten raphinha pre boha tými jeho centrami odovzdal súperovi asi 500 lôpt a tu všade čítam ako hral dobre. Bud trafil prvého hraca alebo sciva brankárovi do ruk
Jsem nasraný fest. Pique a Busi dnes totální horor. Ať si říká kdo chce co chce, tak Xavi prostě na trénování FCB nedozral... Inter hrál vyloženě povolit, přitáhnout, těch šancí měl hromadu...
Som totálne frustrovaný a viem, že aj vy všetci. Takmer každý rok dookola to isté. Tento rok opäť a Pique si môže hlavu skláňať koľko chce. Rovno o stenu nech si ju hádže nech konečne pochopí, že na túto úroveň už nemá. Som nasratý, frustrovaný a nazúrený. Takto byť dookola sklamaný ma už nebavý
Vsadim 100euro že aj v Plzni nevyhráme. Busquets, Pique ak máte nejakú hrdosť tak ešte dnes odovzdajte kopačky a odídte. Už sa viac na Vás nedokážem pozerať.
zapas taky aky bol, mna len zaujima ze onana nedostal ani napomenutie nato ze zo seba robil koko*a cely zapas a to mal dostat minimalne kartu a nie len nejake trapne napomenutie...
A čo ny nám karta pomohla? To fakt sa budemenzaiberat blbostami a nie futbalom? Ter Stegen keby nechytal ako chytá, tak debakel mame. A teba série, že Onana nemá kartu. .. veľmi dôležité. Karty za zdržovanie vyhrávajú LM? Nabudúce bude na chybe, že boli otvorené dvere na šatni a mali prievan? Ako sa take niečo môže v LM stať?
Toto je taká istá facka ako Liverpool pre mňa. Rok čo rok máme nádeje a sny, a vždy to skončí takto. Už ani nebudem dúfať, že vyhráme nejakú trofej v Európe apoň nebudem sklamaný. Najradšej by som niečo rozbil.
Tá psychická nevyrovnanosť tohto mužstva je až absurdná.. Nechápem to.. Keď sa konečne o niečo hrá tak si chlapci vyberú 15minutovku kde úplne všetko zahodia do koša.. Rok čo rok..
A v poslednom rade ďakujem aj FIFE za tie repre pauzy, hráči doraz budú hrať 200 zápasov za sezónu. Len rozbíjajú koncept hry a zrania hráčov. Dám si pauzu, lebo toto bolí dosť.
Nebudem nadavat vsetci sme to videli. Ale musim dat klobuk dole pre lewandowskeho. Chlapcovi evidentne neslo ale bojoval so sebou aj s tymi bulami v obrane interu a prelomil to. Lebo nevypustil ani pol sekundy. A terstegenovi vdaka ze nas drzi nad vodou.
dembele poslednych 10 minut chyba za chybou. Balde tiez co dotyk to lopta pre supera. Pique radsej sa nevyjadrujem. Ale napriek tomu, ze De Jong bolo vydarene striedanie jeho branenie je proste zle. Tolko krat je nedosledny alebo proste ako teraz na konci proste rezignoval. Ako aj tak je to gol tak naco este cosi robit...
Je to nefer voci Stegen Pedri Lewa,FdJ Gavi Balde jt bojovali....
Puque Busi chyby, Alonso horel chodili cez neho.....
Kessie pri gole sa vysral vratit....
Balde bojoval lenze obcas treba aj rozmyslat. A nie prist do zapasu ja teraz na kridle vam ukazem ako na to. 2x pokus 2x strata. V momente ked nechces hlupe straty aby mali cas zdrzovat.
Bohužiaľ ked uz kritizujete hráčov pri tých prvých dvoch goloch čo je samozrejmosť tak aj pri treťom je vinník a tým je Kessie, ktorý sa neviem či spoliehal na spoluhráčov "že to dajú" ale nezachytil pohyb Gosensa, ktory nakoniec skoroval .. Lautaro bol po tom výkope od Onanu prakticky sam a nemal čo urobiť lebo bol zdvojený no vynechany jeden sprint od Kessieho, ktory bol vtedy 17 minut na ihrisku nas možno stal vyhru.
Aj keď máš pravdu ale všetko sa to začína pri prvom inkasovanom góle po absurdite piqueho.druhy gól vybavil busqets a v obrane zase pique a tretí áno Kesie ale dva piliere mužstva skúsený hráči doslova pokazili zápas.
Akože chyba na chybu. Ale to bránenie Garciu pri druhom góle.......nech mi nikto, kto hral futbal, nehovorí, že to nebola najväčšia chyba zo všetkých pri tomto góle...veď on absolútne ignoroval loptu...otočil sa jej chrbtom. Pritom stačilo ísť do súboja o loptu...možno by ho nevyhral...ale Martinez by sa isto nedostal do takej pozície........úplne celé zle
Ale byť talentovanejsi nestačí, stačí sa pozrieť na Dele Alliho, alebo Ronaldinha, Ronaldinho mohol byť oveľa lepší keby pracoval tvrdo. A zranenia súvisia s treningom. Staci sa pozrieť na Demba
Jasne s tym suhlasim. Nemyslim si ze fati flakal treningy ako ronaldinho len mal smolu na fuserov v tom case v barcelone a zranil sa v nakhorsom case kariery
neviem, ci si tym chcel povedat, ze Fati netrenoval ako mal a preto sa zranil, alebo co mala znamenat ta tvoja poznamka, a kde by bol Vini keby rok a pol namiesto hrania futbalu sedel zraneny na tribune?
Fati ako 16,17 rocny odohral uzasne zapasy za barcelonu. posledne zapasy to nieje ono, ale ma este len 19. Kopa hracov v tom veku ani nenastupila v zaklade a stali sa z nich velke hviezdy. treba len davat pozor na zdravie, trenovat a herne ho nepretazit a snad ukaze svoj potencial
Fati dal góly, ale neodohral úžasne zápasy. Vždy som tvrdil, že holý munpadaju, ale herne…. Ronaldinho mohol byt dlhšie na výslní a nie len dáke 3 sezóny. Ale lepší byt by už asi nemohol. V top firme bol to najlepšie či kedy futbal mal.
ja si myslim, ze cit pre hru, akciu, kombinaciu vzdy mal. ovela vacsiu, ako "Dembo" ktoreho sme kupili za 140 milionov. vyber miesta, nabeh hlavicka, strela z dialky je tiez v jeho repertoari a zakoncenia predviedol niekolkokrat na urovni Suareza. nemozes cakat od 17 rocneho, ze bude tvorit hru. mozno to nebude jeho uloha nikdy. nie kazdy talentovany kridelnik je Messi.
Bohužiaľ hnevať sa na hráčov nám veľmi nepomôže. Pri troch zranených stopéroch sme nemali inú možnosť ako tam postaviť Piquého. V zálohe to bolo bohužiaľ podobné Frenkie proti Celte hral prvý zápas po zranení a Xavi očividne neveril, že je pripravený na celý zápas a Kessié sa tiež vracal po zdravotných problémoch.
de jong bol aj pred zranenim pripraveny a pomohol by ovela viac ako gavi (gavi je buducnost barci ale potrebuje mu davkovat primerane hru nema este stabilnu hru a na tak velke zapasy si myslim ze frenkie je viac pripraveny).......a z nejakeho pre mna neznameho dovodu dookola stavia busquets gavi .........
spravne toxicka osobnost uz davno som vravel ze tu nema co robit............a tiez neviem ci jeho "slava" nesuvisela ze hral s hracmi ako messi iniesta xavi a pod........okolo roku 2016 ked odisli legendy a pekna hra.......podla mna nikdy nemal taky vplyv na muzstvo ako napr ramos v reale........
Pique na mě vzdy působil jako takovej arogantní fracek..hezounek který sbalil Shakiru - Velkou mediální hvězdu, který má vždy správně nacesane a nagelovane vlasky takový styl na Ronalda C.
Myslím si že i po tomhle zápase má ego v nebesích a považuje sám sebe za boha...při všech těch pruserech proti Bayernu několikrát, Liverpoolu, Římu, PSG 4:1 20/21 Juventusu 0:3 v sezóně 16/17 byl u toho Pique ale i Busquets ....mohlo by jim už kurva dojít že jsou součástí problemu a jejich odchod je řešením?
Alonso dole....
Pique a Busi odidte sami v zime, nemate uz nato.
Xavi to asi nevidi
ale Garcia je nespolahlivy obranca. je pomaly a fyzicky slaby, co z toho, ze ma rozohravku a techniku? to je ako s busquetsom... co z toho, ze ma prehlad a rozohravku, ked ho superovi utocnici s lahkostou obehnu, na konci zapasov nevladze, a tiez casto robi golove chyby? obrana ma byt skalopena. ja by som kludne vyskusal podpisat Ngola a postavit ho pred obrancov. to by sme dnes tri goly nedostali.
Ale v LM nám zatiaľ získal 1 bod a s bayernom body odpálil. Tak zas sa nezbaznite . A celkovo neviem co ste čakali že vyhráme LM lebo prišiel lewa ? Alebo raphinha čo zo 100 centrov dá 1 dobrý?
Tento rok sa nemá pomýšľať na tituly a nemalo sa ani tak rozhádzovat neuvažene.
Vsetka cest legendam, ale dufam, ze Busi a Pique po sezone skoncia s velkym futbalom. Skoda, ze ich Xavi postavil v tak dolezitom zapase.
Hlavne za Busquetsa mohol pokojne nastupit od zaciatku De Jong... Teraz treba dufat v zazrak :/
Teraz asi fandiť Neapolu.
Puque Busi chyby, Alonso horel chodili cez neho.....
Kessie pri gole sa vysral vratit....
Fati ako 16,17 rocny odohral uzasne zapasy za barcelonu. posledne zapasy to nieje ono, ale ma este len 19. Kopa hracov v tom veku ani nenastupila v zaklade a stali sa z nich velke hviezdy. treba len davat pozor na zdravie, trenovat a herne ho nepretazit a snad ukaze svoj potencial
Toxická osobnost
Myslím si že i po tomhle zápase má ego v nebesích a považuje sám sebe za boha...při všech těch pruserech proti Bayernu několikrát, Liverpoolu, Římu, PSG 4:1 20/21 Juventusu 0:3 v sezóně 16/17 byl u toho Pique ale i Busquets ....mohlo by jim už kurva dojít že jsou součástí problemu a jejich odchod je řešením?