Hodně se mi zamlouvá ta šířka kádru, nabízí to nejen flexibilitu pro rotování sestavy, ale také pro taktické šarády, které mohou soupeřům parádně zamotat hlavu, když se použijou dobře a ve správný moment, viz předchozí ligový zápas proti Sociedad. Jako mít na křídlech Raphinhu, Dembelého, Fatiho a Ferrana... a i zbytek pozic je výborně zdvojených s různými typologiemi hráčů.
jinak co se týče Lewandowskeho... tak tohle nám přesně chybělo posledních pár let. Oba dva góly by dal jen málokterý útočník a i díky nim, jsme vyhráli tak jak jsme vyhráli. Prvnímu gólu předcházelo nejen jeho výborné naběhnutí, ale také skvělé načasování a obratnost. A ten jeho druhý gól byla krásná ukázka zkušeností, která, odlišuje tu extra třídu od průměrných útočníků.
Navíc i skvěle presuje a vrací se, což třeba poslední roky chybělo Suarezovi. Rozdával i taktické pokyny ostatním a gól na 2:0 padl také jeho zásluhou, kterak si na sebe natáhl dva hráče, uvolnil tak prostor a i Dembovi přímo ukazoval, že má přihrát Pedrimu. Prostě je to extra třída a já jen doufám, že tohle mu vydrží i do těch těžších zápasů.
Kde sú tí hejteri, ktorí na margo Lewu pred prestupom ohŕňali nos, že je Lewa starý, neperspektívny a hlavne drahý...........ja ho sledujem od čias hrania v Dortmunde, kde cit pre hľadanie gólovej pozície preukázal i v Bayerne a dokazuje to i v Barce! Súhlasím s Xavim, ktorý si Lewovu prítomnosť nevie vynachváliť!
Myslím si, že tých 5 rokov Lewa využil v Bayerne na ešte lepšie zlepšenie ako keď odchádzal z Dortmundu.......a teraz využíva skúsenosti z Dortmundu a z Bayernu v Barcelone v plnej miere.
Tá mentálna sila Realu pri otáčaní nepriaznivého výsledku aj v ponímaní z minulej sezóny je neuveriteľná! Viem, že Real nie je téma na tejto stránke, ale nedá mi to, aby som vyjadriť Realu v tomto smere uznanie.........určite to nie je náhoda!
Navíc i skvěle presuje a vrací se, což třeba poslední roky chybělo Suarezovi. Rozdával i taktické pokyny ostatním a gól na 2:0 padl také jeho zásluhou, kterak si na sebe natáhl dva hráče, uvolnil tak prostor a i Dembovi přímo ukazoval, že má přihrát Pedrimu. Prostě je to extra třída a já jen doufám, že tohle mu vydrží i do těch těžších zápasů.