To je bohužial pravda ale ja som medzi nich rozhodne nepatril. Ešte dávno pred tým ako začali prvé špekulácie o Lewowi a Barce ,som o nom písal ako o najlepšom strikerovi za posledné roky. Aj v otázke zlatej lopty som bol na strane Lewu pred Messim. Aj ked je pre mňa Messi najlepší hráč historie.
A ono se něco jako po 1 zápase mění? Ty soudy bych si nechal na konci sezony. Samozřejmě si všichni přejí aby mu to sypalo dál. Ale prvních pár zápasů měl slibných i Depay na hrotu a jak na podzim uplně odešel ;). Čímž samozřejmě nechci srovnávat jejich uroveň. Ale point asi víme kde je :). Každopádně Lewa má plus že má vedle sebe ve formě hrající křídla co mu muže dost pomoct :). Takže myslím že všichni jsme rádi že mu to tam bude padat :)
Tak v 1. polčase Ferran a Dembele neboli vo forme a nepomohli Lewandowskému ............po ich odchode sa hra evidentne zlepšila. Uznávam, že Dembov gól na 1 : 2 bol dôležitý..............
Mne sa včera veľmi páčilo, ako Xavi zareagoval na hru v prvom polčase. Po príchode Rafinhu a Fatiho sa to v útoku naozaj rozbehlo a konečne sme sa presadili aj strelecky. Fatiho petička na gól Dembelému bola skvostná.
juraj kusok sudnosti.. suarez je 3. najlepsi strelec v historii barcelony..a peak suarez dokazal superit s ronaldom ci messim. je otazne ako by to bolo keby v tom case bol miesto neho u nas lewa, ale to uz su len spekulacie
Kúsok sudnosti? Suarez mal zápasy kedy z 3 tutoviek premenil 1..a málokedy dokázal premeniť polosancu, jeho medzihra tiež nebola svetová a hra hlavou pri jeho fyzicne tiež, takže Lewa je lepší utocnik jednoznačne
Ja viem, že hryzadlo je váš oblubenec, ale dole ružové okuliare, nebol lepší, ale hráči okolo neho ho robili oveľa lepším ako bol, napríklad v reprezentácii ho vždy zatienil Cavani
Suarez bol v prime obdobi ciastocne aj plamyaker, resp. mal cit pre vytvaranie sanci pre spoluhracov. K tomu daval bombasticke goly z nemoznych pozicii ako na beziacom pase, je jedno v akom klube ci repre. Suarez bol hrac co sa dokazal do velkej miery obsluzit aj sam. Treba si osviezit pamat a pozriet stare zapasy, nie pamatat posledne roky ked mu nefungovali kolena co malo za nasledok jeho dreveny prejav.
presne. lewa je top 3 hrotak na svete urcite, ale suarez bol lepsi, lebo okrem golov mal aj cosi navyse, co lewa nemal. mal tu nadstavbu v podobe tvoreni sanci pre dalsich, sak sa staci pozriet kolko ma assistov, co je na hrotaka nieco obdivuhodne.
Lewandowski je nielen výborný zakončovateľ, ale má aj skvelú techniku a robotu s loptou. Vie ju podržať, v ťažkých situáciách ju dostať pod kontrolu a konštruktívne rozohrať. Hrá veľmi inteligentne, včera čiastočne aj tvoril hru. Tento prestup je na nezaplatenie, som rád, že sme ho priviedli.
Pre mňa to bol vysnívaný prestup tohto leta. Sen ktorý sa splnil za čo som moc rád.
Suarez sa valal po zemi pri kazdom dotyku a suboji, to Lewa stoji a ide dalej.
Ja viem,ze aj ten je masina na goly,ale mentalne i technicky je Lewa inde.