V štatistikách je chyba. Strely na bránu by malo byť 1-1 a nie 0-6. Real trafil bránu (tyčka) raz a aj Barcelona ju raz trafila :-) Celkovo podľa zostrihu bola Barcelona aktívnejšia. Teším sa na sezónu, ak budú stále takto aktívne hrať.
Za strelu na branu sa povazuje ak hrac trafi vymedzeny priestor ktory je ohraniceny brankovou konstrukciou a brankovou ciarou.Hoci to vyznieva akokolvek nepochopitelne,trafenie zrdí ci brvna sa za strelu na branku nepovazuje a do statistik sa nepocita.
Mne nevadí zmena štýlu hry. Barcelona nemusí mať vkuse len územnú prevahu. Čo s nej keď nedávame gól a hráme hádzanú okolo bránky? Barcelona už nemá hráčov, ktorý by boli schopný hrať štýl Tiki-taka. Umením trénera je aby vytvoril štýl hry, ktorý s hráčov vytiahne maximum a prinesie góly a vysledky.
Pre mna je hlavná hra. Aby som sa pri zápase bavil. Keby máme 65% a prehráme tak si pozrem záznam. Lenže teraz záznam pozerať nejdem lebo viem ze by ma to nebavilo. Nebaví ma pozerať sa ako branime, ja chcem videt nás tím s loptou co najviac.
Fallen, ja som sa stal fanúšikom barcy kvôli štýlu hry. Pre nič iné, mal som ju dovtedy na háku a bližšie som mal k realu. Vo futbale dneska už je len city ktoré ma baví. Dúfam že barcelona sa pridá. Ostatne tímy nestoja za reč.
radšej sa budem pozerať na dynamický zápas, v ktorom Barcelona aj bráni ako sa mám pozerať na uspavaciu hru posledných rokov - bolo tak držanie lopty na 60 aj viac percent ale čo s toho keď cez zápas mala Barcelona 1-2 šance? Radšej si pozriem zápas v ktorom bude 50% (45%) držanie lopty a hra bude dinamická s množstvom šancí. Nebavilo by ma pozerať sa na zápas v ktorom bude mať Barcelona 30% drzanie lopty a hrať betón pred bránkou. To by bola tiež nuda.
Ja chcem aby sme súpera zavreli na jeho polovici a nedali mu loptu. Krátke rýchle prihrávky ktoré majú myšlienku, nie to co bolo posledné roky. Pokiaľ sme takéto dneska nehrali, nemá pre mňa zmysel pozerať to
Ja ťa uplne chápem že ti ide o to aby sme aj pekne hrali...ale musíš uznať že už to nie je ako za pepa že tu mame v tíme prime messiho bussiho, iniestu, xaviho, daniho....terajši hráči FCB su úplne iní...a hlavne sú aj vždy boli výsledky a neboj hra príde aj časom, len sa musia ešte zohrať, lebo máme mladý káder plný nováčikov...uvidiš keď z nich xavi dostane všetko..to bude paráda, ale dajme tomu ešte čas - najprv musíme mať výsledky ;)
Práve druhý polčas keď sme mali ešte menšie držanie, sme mali viac striel na bránu a to ešte Dembele prepálil tutovku nad bránu, pritom by som určite povedal že sme nehrali betón v druhom polčase.
Mám takový dojem že tyč není střela na bránu.. Ale to je jedno, ale my určitě nemame jednu střelu na bránu. :)podle mě stats jsou dobré.