Chudacik, zacal zarabat az posledne 4 sezony. Ale ked prisiel tak mal len 60 000€ mesacne. Ja ked citam tieto ciastky, ake zarabaju futbalisti a tvaria sa ako keby zili zo 400€ mesacne, tak clovek si len povie, ze pekne skazena doba. Nic viac sa k tomu neda povedat. Asi zabudli, ako im zili rodicia, bratia, sestry, a teraz su im aj miliony malo. Pomylene hodnoty v dnesnom svete
Muuu ??... Ješitný blbeček v 40ke, ktorý sa zrejme urazil, že som naposledy reagoval na každého, okrem neho... Nebul prosím te. A utekaj sa pozrieť na zvyšné komentáre. Vysvetlili sme si to, a s fcbfan211 a jokerom sme už kamoši.
Ale nebudem ti to vyčítať... Každý má právo na zlú náladu. Ešte k tomu je v pondelok a teba čaká ďalšia 12ka niekde vo výrobnej hale a nočné zmeny cez týždeň...
Co je zle na tom robiť vo výrobnej hale 12stky? Ja to síce nerobím... Ale poznám ľudí ktorí áno... A majú ku#va veľké platy. 1600-1700 euro len taky fukot. Na to že sú každý deň doma a v podstate robia 3-4x do týždňa je to podľa mňa super!
Vieš, ono panuje taká verejná mienka že keď pracuješ v továrni tak si odpad spoločnosti alebo si len "roboš" .. keby nepracujem v štátnom sektore tak kludne by som šiel robiť do továrne kde by som mal 1,3k s prehľadom než žiť ako pseudopodnikatelia ktorý si myslia že žijú svoj sen a pritom nemajú čo do úst.
Pekné ránko.
Joooj ne ne ne ne... Sorry sorry. ? Nechcem aby opäť došlo k nedorozumeniu. Aj ja poznám kopec ľudí z "továrne". Síce 90% z nich na to nadáva ?, ale to už odbáčam. Drussbard je na mňa urazený, že včera, pod člankom o Dembelovi som na neho jediného nereagoval... Tak teraz ma častuje takými prívlastkami, ako "telátko" a pod.
Harry, psal jsi tu o souvislosti mezi barvou pleti a úspěšností přestupu. Od té doby pokaždé, co tě tu čtu, píšeš rasistické blbosti. Tady je web Barcelony, ty své teorie si řeš jinde.
Kriste pane, co to trepeš ty vole?
Ukáž kde/kedy som písal "souvislosti mezi barvou pleti a úspěšností přestupu..." ?
Včera som možno bol trochu rasistický (Článok o Dembelem), ale bol som aj potrestaný zmazaním príspevku. Prečo sa nevyjadríš k tomu, že nakoniec sme si to vysvetlili a dopadlo to fajn. Sľúbil som, že už žiadne rasistické emotikons nebudel posielať v súvislosti s Dembelem. Nemám problém to uznať.
A teraz poprosím hlbší rozbor tej tvojej "ANALýzi" - "Od té doby pokaždé, co tě tu čtu, píšeš rasistické blbosti...." ?
Jaká je průměrná mzda v Asii, tedy SVK? Neumím si představit, jestli je 1600e dost. A druhá, u vás jsou továrny asi těžké ne? Tam to táhnou ještě koně nebo už ne? Dík ?
ale no tak Pepíku, píšeš, ako keby ste vy češkovia boli zo západnej Európy ... pritom pětikilo v kapse, paštéta v batohu, ponožky v sandáloch a jede se do Tater
Zakaždým čo som bol na Malorke na dovolenke, tak v hotelovej jedálni obrovský nápis: Je zakázano vynášet potraviny z jídelny. Budeme si účtovať 10€ za osobu. Bolo to 3x tak veľké ako podobný text v španielčine, nemčine a angličtine, čo boli pod tým. A zakaždým som videl českú rodinku, ako si pečivo a podobne z raňajok cpali do vrecák.
Súhlasím s Babucov... Hlavne, že včera som tu bol za navačšieho rasistu na fóre. A ešte ty sonetz, si mi vysvetľoval, že hoc aj náznak rasizmu, je rasizmus.
Vieš čo? To som tiež mohol včera napísať "Ale no taaak, šak len trošku podpichujem..."
Tento tvoj príspevok, kde "naznačuješ" akí sme my slováci zaostalí, by si zaradil kde? Povedz mi. Je to tiež istá forma zosmiešňovania predstaviteľov iných národov (Hoc a náznak). Hmmm... Xenofóbia?
Pro Harryho.
Před cca týdnem jsem psal v reakci na uživatele začínajícího na “h”, který sumarizoval přestupy Barcelony z hlediska barvy pleti, na to jsem mu psal o své “analýze”, ve které jsem naznačil, že autor postu je idiot, protože jeho nick začíná na “h” (pro mě je to stejná blbost jako hodnotit člověka na základě barvy pleti).
Pokud jsi jiný uživatel začínající na “h” (nepsal jsi ten původní post ty), tak jsi mou teorii potvrdil :)
Keď už sa bavíme o tom ze robotník je odpad spoločnosti... To je nastavene iba touto dobou. Za socializmu bol robotník viac hodnotený ako manažér. Vo Fordovom modeli podnikania, sa práve z robotníkov stavali vrcholoví manažéri jeho závodov... Jednoducho, vyznali sa vo výrobe a tak nemohol nikto nikoho ojeb@vat... A nie, nežil som v tej dobe... Učili sme sa to na výške... ? Preto nechápem ze sa niekto smeje z robotníkov. Veď čo poznám chalanov z fabrík... Odmaka 12stku, doma prevádzkuje svoj eshop... Má čas na rodinu... Aj na zábavu... A ešte aj kopec peňazí... Nie ako keď mňa šéf naháňa až mu pošlem projekty a koľkokrát ako kkt prídem z prace domov a makám ešte do polnoci aby to bolo ráno v emailovej schránke... A zarobím ešte menej než chalani z fabrík... ?
Harry, jsi premium s velkým P, opravdový gigant zdejší diskuze.
Podívej se, co se děje ve vláknech, kde píšeš…
Tvůj způsob argumentace si nezaslouží odpověď, ale nejsme tu sami, tak vysvětlím, o co mi jde.
Tady na webu si čtu o svém oblíbeném klubu, jména uživatelů neřeším, diskuze jen přejíždím očima, nicméně před týdnem jsem tu narazil na snad první rasistický příspěvek, kde autor (uživatel “h”) bilancuje úspěšnost přestupů Barcy z hlediska barvy pleti.
Po pár dnech jsem si všiml toho, co tu píšeš ty.
Ty, a tobě podobní, kteří si hrají se slovíčky, ale NEJSOU rasisti, jsou v mých očích ti stejní, co na tribunách dělají opičí skřeky na černošské hráče a tvrdí, že to nebylo na ně a kazí fotbal všem ostatním.
Jinak trvám na tom, že tvůj způsob psaní plný vulgarit ukazuje, že má teorie o uživatelích začínajících na “h” je docela trefná.
PS: jakou dělám práci tě nemusí zajímat
Akože WOOOOW xD ... Toto archivujem. Ja pevne verím a dúfam, že si robíš srandu. Hoc, poďla tvojej browse histórie... neviem neviem.
Badum TSS TSS! Takže ja som už aj vulgárny xD xD. Ukáž kde! a kedy!
Takže, podľa tvojej logiky, ak zajtra uvidím podobne "zmýšlajúci" koment v českom jazyku, od užívateľa začínajúceho na "d", tak to budeš automaticky ty, že?
Ešte mi odpovedz na otázku - Takže, podľa tvojej logiky, ak zajtra uvidím podobne "zmýšlajúci" koment v českom jazyku, od užívateľa začínajúceho na "d", tak to budeš automaticky ty?
Ešte btw... tu históriu si zmazal len za dnešok. Tám máš aj ďalšie možnosti, že za "celé obdobie" :) A potom už len cez "súkromné okno" :) Nemáš zač. :)))
"Prestupová politika podľa farby pokožky..." xD Nikdy. Ešte raz nikdy som nehodnotil prestupovu politiku klubu, podľa farby pokožky. Ty na čom fičíš? Ale vážne, lebo toto už není sranda.
Mazání historie? Cože? To jako kvůli tomu, že si umíš kliknout na můj profil a zjistit, kolik mi je, mě má donutit si mazat historii? :)
Už tu nebudu krmit trolla, ostatním se omlouvám, že jsem části flamu
No chudák chalan.. chápete to že on si nedokázal v ARS ušetriť 100k pri plate 15k za týždeň ? (ironická poznámka pre menej zmýšľajúcich)
človek keď sa nad tým zamyslí, tak je to strašné aký nepomer je vo svete.
To čo on zarobil za týždeň tak človek na SK alebo CZ zarobí tak za rok :D a neušetríš si viac menej nič alebo iba malú čiastku. Keby taký plat majú reálne ľudia čo niečo robia pre nás a pre spoločnosť ako takú, myslím lekárov, vedcov a tak, nie politikov.
A áno ja viem že oni majú také platy pretože ich meno zarába a tak ďalej, to je pekné a nemusíte mi to som písať. Len je to smutné že človek ktorý reálne musí niečo vedieť a študovať aby mohol niečo robiť za pár šupov. Ale ja viem, moja chyba, mal som hrať futbal a strašne makať v posilke a ráno o 4 vstávať na tréning a mal by som sa lepšie.
Len som chcel poukázať na ten fakt.
Pekný večer :)
tak vymysli lepsi novy system trhu nez je kapitalizmus namiesto toho aby si si bezvyznamne poplakal tu na force, a uz ked is pri tych hodnotach lekar moze zachranit zivot ale nikdy nepotesi, nezlepsi naladu milionom ludi, nenamotivuje, milion ludi ma futbal ako vasen je to ich zmysel zivota futbalisti su ich modli pochybujem ze niekoho vasen je sledovat doktora pri operacii cize asi tak no. A zas sa nehrajme ze doktory zarabaju par supov :D tieto komunisticke nazory ked chapes ako funguje trh tak naco tu toto pises vypisujes svoju frustraciu zo spolocnosti v podstate iba do vzduchu.
a este ta tvoja imbecilna poznamka na politikov :D boze to ze u nas im jebe neznamena ze ich nepotrebujeme, niekto to tu riadit musi a to ze futbalisti nic nerobia pre spolocnost je najvacsia sracka aku som kedy precital a to tu posledne dni spamuje messandowski
Davidko, ja som úplne nad vecou a vôbec si nekompenzujem žiadnu frustráciu, narozdiel od teba. Už len to keď si napísal že : uz ked is pri tych hodnotach lekar moze zachranit zivot ale nikdy nepotesi, nezlepsi naladu milionom ludi :
Viem kde máš ty nejaké ľudské hodnoty a nemá zmysel sa vôbec s tebou baviť.
A len taká poznámka, na pomer toho že doktor ktorý sa celý život musí učiť zarába veľmi málo nato, že nejaké tupelo čo vie kopať do lopty o zarába státisíce viac
Normalne.Mlady chalan,kopa penazi=ruka hore.Tiez keby mam tie moznosti ako za mlada a terajsi rozum,tak mam luxusny penthaus a porsche.Takto mam len maly domcek a mercedes ?
Ale nie... Pripomína mi to momentálnu situáciu s pár hráčmi, ktorí sa držia ako kliešte.
Nemenujem (radšej)
Ale nebudem ti to vyčítať... Každý má právo na zlú náladu. Ešte k tomu je v pondelok a teba čaká ďalšia 12ka niekde vo výrobnej hale a nočné zmeny cez týždeň...
Ale to dáš! Co ty na to "oslíku"?
To je jediné, čo z teba vylezie?
Ty průskmník ?
Pekné ránko.
Ukáž kde/kedy som písal "souvislosti mezi barvou pleti a úspěšností přestupu..." ?
Včera som možno bol trochu rasistický (Článok o Dembelem), ale bol som aj potrestaný zmazaním príspevku. Prečo sa nevyjadríš k tomu, že nakoniec sme si to vysvetlili a dopadlo to fajn. Sľúbil som, že už žiadne rasistické emotikons nebudel posielať v súvislosti s Dembelem. Nemám problém to uznať.
A teraz poprosím hlbší rozbor tej tvojej "ANALýzi" - "Od té doby pokaždé, co tě tu čtu, píšeš rasistické blbosti...." ?
Wtf, seš tu tejden?
Vieš čo? To som tiež mohol včera napísať "Ale no taaak, šak len trošku podpichujem..."
Tento tvoj príspevok, kde "naznačuješ" akí sme my slováci zaostalí, by si zaradil kde? Povedz mi. Je to tiež istá forma zosmiešňovania predstaviteľov iných národov (Hoc a náznak). Hmmm... Xenofóbia?
Před cca týdnem jsem psal v reakci na uživatele začínajícího na “h”, který sumarizoval přestupy Barcelony z hlediska barvy pleti, na to jsem mu psal o své “analýze”, ve které jsem naznačil, že autor postu je idiot, protože jeho nick začíná na “h” (pro mě je to stejná blbost jako hodnotit člověka na základě barvy pleti).
Pokud jsi jiný uživatel začínající na “h” (nepsal jsi ten původní post ty), tak jsi mou teorii potvrdil :)
Klobúk dole Sherlock!
Btw, tie nechutné stránky navštevuj cez "súkromne okno" a pravidelne si čisti cache & cookies. By si neveril, čo sa shits tam máš ? Není začo.
Podívej se, co se děje ve vláknech, kde píšeš…
Tvůj způsob argumentace si nezaslouží odpověď, ale nejsme tu sami, tak vysvětlím, o co mi jde.
Tady na webu si čtu o svém oblíbeném klubu, jména uživatelů neřeším, diskuze jen přejíždím očima, nicméně před týdnem jsem tu narazil na snad první rasistický příspěvek, kde autor (uživatel “h”) bilancuje úspěšnost přestupů Barcy z hlediska barvy pleti.
Po pár dnech jsem si všiml toho, co tu píšeš ty.
Ty, a tobě podobní, kteří si hrají se slovíčky, ale NEJSOU rasisti, jsou v mých očích ti stejní, co na tribunách dělají opičí skřeky na černošské hráče a tvrdí, že to nebylo na ně a kazí fotbal všem ostatním.
Jinak trvám na tom, že tvůj způsob psaní plný vulgarit ukazuje, že má teorie o uživatelích začínajících na “h” je docela trefná.
PS: jakou dělám práci tě nemusí zajímat
Badum TSS TSS! Takže ja som už aj vulgárny xD xD. Ukáž kde! a kedy!
Takže, podľa tvojej logiky, ak zajtra uvidím podobne "zmýšlajúci" koment v českom jazyku, od užívateľa začínajúceho na "d", tak to budeš automaticky ty, že?
PS: Ja už to vím dávno.
Měj se pěkně a šiř tu dál dobrou náladu, jde ti to moc dobře
Už tu nebudu krmit trolla, ostatním se omlouvám, že jsem části flamu
Ahoj, zdraví kopáč kanálů z ČR
človek keď sa nad tým zamyslí, tak je to strašné aký nepomer je vo svete.
To čo on zarobil za týždeň tak človek na SK alebo CZ zarobí tak za rok :D a neušetríš si viac menej nič alebo iba malú čiastku. Keby taký plat majú reálne ľudia čo niečo robia pre nás a pre spoločnosť ako takú, myslím lekárov, vedcov a tak, nie politikov.
A áno ja viem že oni majú také platy pretože ich meno zarába a tak ďalej, to je pekné a nemusíte mi to som písať. Len je to smutné že človek ktorý reálne musí niečo vedieť a študovať aby mohol niečo robiť za pár šupov. Ale ja viem, moja chyba, mal som hrať futbal a strašne makať v posilke a ráno o 4 vstávať na tréning a mal by som sa lepšie.
Len som chcel poukázať na ten fakt.
Pekný večer :)
a este ta tvoja imbecilna poznamka na politikov :D boze to ze u nas im jebe neznamena ze ich nepotrebujeme, niekto to tu riadit musi a to ze futbalisti nic nerobia pre spolocnost je najvacsia sracka aku som kedy precital a to tu posledne dni spamuje messandowski
Viem kde máš ty nejaké ľudské hodnoty a nemá zmysel sa vôbec s tebou baviť.
A len taká poznámka, na pomer toho že doktor ktorý sa celý život musí učiť zarába veľmi málo nato, že nejaké tupelo čo vie kopať do lopty o zarába státisíce viac
A k tomu ešte vedia "trénovať" na všeliakých konzolách.