Par krat uz to bolo vysvetlene. 6 bodov je vlastne 0. Vsetkym co je pod 6, je katastrofalny vykon. Je to, aby sa nepisali hodnotenia s minusovym znamienkom.
Myslim, ze ked videl vcerajsi vykon psg ani nie. Neschopnost posunut loptu z obrany, technicke kvality o stupen nizsie, celkom tvrda hra (cosi ako juhoamericke zapasy).
Depay vcera stratil 24 lopt a zahodil jednu sancu. Hlavne algoritmus, ktory pouzivaju u sofascore je na to haklivy.
Niekedy tie vysledky su fakt zaujimave. Napr. minulu sezonu bol Sergi Roberto urcite obdobie v top10 hracov Laligy. Tie je prihravky dozadu na istotu mali vysoku uspesnost a tym padom mu algoritmus prisudil vysoku bodovu hodnotu.
Nebol som nadšený z Depayovho príchodu, ale pôsobí celkom dobre. Určite je to výrazná individualita, dosť si verí, čo je dobre. Uvidíme, ako sa mu bude dariť, keď sa zapoja do hry Fati. Coutinho, Moskyt a Aguero.
Pokiaľ ide o Griezmanna, už sa budem opakovať, ale vlani som napísal v prvej polovici sezóny, že pre neho je vlastne dobre, že na tribúnach nie sú fanúšikovia. Teraz sa to potvrdzuje. Keby mal rozum, tak vyvinie maximálne úsilie, aby sa vrátil do klubu svojho života, ktorým je Atletico.
Ešte jedna poznámka k jazyku. Pri Albovi je napísané, že si viedol dobre. To je čechizmus. Správne po slovensky má byť: darilo sa mu dobre.
Do bodky s tebou súhlaísm, až na ten rozdiel, že som vítal príchod Depaya, veď zadarmo a s nízkym platom, navyše túži hrať za nás, to "krok vedla" nemohol byť. S jazykovým okienkom sa nenamáhaj, ja som kedysi na to reagoval, potom som to zabalil, nemá to cenu
Aj keby Griezman chcel odísť, tak kam? Barcelona ho kúpila za 120 miliónov (v rámci účtovníctva je to strata) a má kontrakt na 5 rokov. Jeho amortizacia na sezónu je 24 miliónov. Ak by mal odísť po 2 sezónach, tak Barcelona by potrebovala získať 72 miliónov € na predaji, aby skončila na 0. (isto to bude ešte trocha zložitejšie). Kto dá zaňho 72 miliónov? Nikto. Jediný klub čo mal oň záujem bolo Atlético, ale tam ho nechcú pustiť, lebo priamy konkurent a Atlético zaň odmieta zaplatiť. Sancho išiel za 85 miliónov (mladý hráč a odskúšaný), Lukaku za 115 miliónov (drahý nákup, ale potrebný hráč pre Chelsea), Ronaldo za 23 miliónov (15 miliónov + bonusy). Moise Kean že vraj za 20 miliónov ide do Juventusu. Mbapé že vraj pôjde za 170 miliónov do Realu. To sú prestupy útočníkov, čo som zachytil. Proste tých 70 miliónov za Griezmana Barcelona nedostane.
Umele nevýšené hodnotenie Griezmanna, Bratwatha, Ter Stegena a Emersona. Z týchto bol najslabší Emerson. Nijako si neviem vysvetliť načo ho Barca kúpila. Veď ten je nerozhodný, alibistický hrajúci pravý obranca. Kľučka je pre neho španielska dedina a robí rovnakú chybu ako robol Firpo. Hrá na pravej obrane, vysúva sa dopredu ale rýchle sa vrátiť po strate lopty je nad jeho sily. Okrem toho sa neustále tlačí viac a viac k stopérom a jeho strana zostáva otvorená. Barca má obrovské problémy v obrane. Nie žeby ich na ostatných postoch nemala, ale je rozdiel ak urobí chybu a stratí loptu stredný útočník a obranca!!!
Nechapem vysledok pre Emersona. Lietal na strane ano, ale lietal ako splasena cajka. Ved on nevedel ci branit, alebo utocit, alebo pristupit k hracovi.
Nuz a Leglet tiez. Ved po koho nechapavom postaveni padol gol do nasej siete? Kde tam lietal Emerson a neskor kde sa nachadzal Lenglet?
No já nepatřil za zastánce Griezmanna, ale v přípravě se počínal dobře - skutečně. Teď byl teda řádně mimo. No musí se sebrat útočníku je málo :-/. Doufám, že příště bude v základu Demir místo Braitwaita, ten chce všechno a nakonec tam neudělá nic.
BREAKING: There is an agreement in principle between Barcelona and Spurs over Emerson Royal — €30M fixed + variables. Talks are advanced, but NOT yet closed.
@MatteMoretto
ku nam prisiel za 12-6+9 = 15 milionov
za 12 sme ho kupili, za 6 ho odkupil od nas Betis a za 9 sme ho toto leto vykupili aby sme mali na neho plne pravo
Vcera ma nepresvedcil ze ma na to byt v zaklade. Vysoky je, ale hlavickovat nevie. Beha rychlo ale castokrat nezmyselne. Do utoku nie a do obrany tiez nie. 30M za neho je vyhra
Boze zas tieto reči že presvedčil alebo nie ? chlap hral prvy zapas základ v klube v ktorom je mesiac a už ho predávate. Taketo iste dristy tu boli aj na Depaya a teraz ho ospevujete, Wijnaldum sa vam tiež nepáčil a keď dal góly na Eure tak už ste plakali ze nešiel ku nám. Už vidím keď sa predá Emerson, chytí sa v Spurs a zas budú nakladať všetci na vedenie a Koemana ze ho predali ked sa ani poriadne neukázal.
Za me neni RB pozice kde nas tlaci boty. Zaskok za desta zvládne mingueza nebo v nejhorsim i roberto. A jsme nuceni prodavat, takze pokud nam nekdo nechce vykoupit napr de jonga, arauja, fatiho nebo pedriho apod. tak bych jednal. Ikdyz bych viděl radeji prodeje jinych hracu nez emersona ktery temer nedostal ani sanci se ukazat.
Ale když jsem to tu pal že se tady dělá z jednoho dobrého výkonu Tahoun viz Depay, a z jednoho pak je hráč na přestup tak jsem chytil hate :). Nějaké přesvědčení nebo ne je uplně jedno. Pokud hráč nezahraje víc zápasů tyhle soudy jsou uplně k ničemu!. Ať už dobré nebo špatné.
Mame na Trincaa este nejake "paky" alebo ho uz vlastni Wolverhampton? Prave pozeram ich zapas proti Manchesteru United a podal docela slusny vykon. Pokial bude v tomto pokracovat, tak bude o neho zaujem a teda i moznost slusne zarobit.
V Premier League hraci prestupuju za daleko vacsie palky, to je pravda. A Trincaovi by mohol priamociarejsi a behavejsi futbal anglickej ligy vyhovovat.
Ten tým je reálně o dva levely před námi.
Griezmann 7
Depay 6,9
Nemám co dodat :D
Dvojice Braithwaite,Griezmann nejslabší od doby co sem přišel Ronaldinho
Niekedy tie vysledky su fakt zaujimave. Napr. minulu sezonu bol Sergi Roberto urcite obdobie v top10 hracov Laligy. Tie je prihravky dozadu na istotu mali vysoku uspesnost a tym padom mu algoritmus prisudil vysoku bodovu hodnotu.
Pokiaľ ide o Griezmanna, už sa budem opakovať, ale vlani som napísal v prvej polovici sezóny, že pre neho je vlastne dobre, že na tribúnach nie sú fanúšikovia. Teraz sa to potvrdzuje. Keby mal rozum, tak vyvinie maximálne úsilie, aby sa vrátil do klubu svojho života, ktorým je Atletico.
Ešte jedna poznámka k jazyku. Pri Albovi je napísané, že si viedol dobre. To je čechizmus. Správne po slovensky má byť: darilo sa mu dobre.
Nuz a Leglet tiez. Ved po koho nechapavom postaveni padol gol do nasej siete? Kde tam lietal Emerson a neskor kde sa nachadzal Lenglet?
Podla mna Emerson je zatial velka slabota.
@MatteMoretto
za 12 sme ho kupili, za 6 ho odkupil od nas Betis a za 9 sme ho toto leto vykupili aby sme mali na neho plne pravo