Pan trenerko, aj trener stvrtoligovych dorastencov vie ze v nadstavenom case prveho polcasu sa ma hrat na istotu a nie ist napadat s 9 hracmi. Skoda ze jedina kvalifikacia ktora je vyzadovana od trenera barcelony je aby bol v minulosti jej hracom
Blbost. Je jedno ci je tretia minuta nastaveneho casu prveho polcasu alebo tretia minuta druheho polcasu. Ine by bolo keby sme vyhravali o gol v 93 minute a vtedy by napadali s 9 hracmi.
Nie, namiesto napadania sme sa mali stiahnut a cakat ich v dobre postavenej obrane. A nie tak ze Pique hra v 49 minute prveho polcasu 20 metrov za poliacou ciarou
Ty se nech vyšetřit na hlavu odborníku. Mohl by jsi taky střídat někoho jiného než utočníka co takhle hru vybudovat aj z jiných hráčů kor při sterilní záloze? Ale tvoje podělaná taktika v prohrávajícím zápase nasrat na cm2 všechny utočníky a křídla co mám a doufat je mi už uplně k zblití, zápas co zápas. To co jsi domrvil v mé oblíbené Vale už krásně ukazuješ tady. Ale netřeba to házet jen na něj. Mám pocit že hráči to jak si sabotují už nějaký ten pátek. Uplně bych vyházel starou gardu a vybudoval to nově!.
No jeho důvěra v Pedriho byla oprávněná, protože hrál fantasticky, ale včera byl úplně nuloví, tak je čas na to zahodit pýchu a konečně postavit Puiga!
A trenerske gule nadobudne az ked posadi Messiho na 2-3 zapasy.
Martina nepostavi,aj ked vzdy ozivi hru/lebo trva ako debil na Depayovi/ a Puiga s Alenom,lebo ich chce poslat prec,/aby mohol dostat Wajnalduma/
Bleskovky
06:35
Cubarsí sa stal najlepším hráčom zápasu proti Brestu
Martina nepostavi,aj ked vzdy ozivi hru/lebo trva ako debil na Depayovi/ a Puiga s Alenom,lebo ich chce poslat prec,/aby mohol dostat Wajnalduma/